Jij bent niet de enige: 8 manieren om te zeggen dat het tijd is om afscheid te nemen

Jij bent niet de enige: 8 manieren om te zeggen dat het tijd is om afscheid te nemen

Door Briana Davis 28 juli 2015

We zijn gewend om advies te krijgen over of hij 'de ware' is of niet. We plukken bloemblaadjes van madeliefjes, lezen talloze tijdschriftartikelen en debatteren erover met onze beste vrienden.

We maken mentale checklists van alle redenen waarom hij wel of niet Mr. Right is, of zelfs Mr. Almost Right.

Bepalen of hij 'degene' is, lijkt vrij duidelijk te zijn voor degenen die hem hebben gevonden, en zo helder als modder voor iedereen.Maar, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is er een gemakkelijke manier om erachter te komen of jullie voor altijd zijn. Soms moet je er gewoon vanaf de andere kant over nadenken.

Wat dat betreft, hier is een lijst met rode vlaggen, zodat je kunt stoppen in je tracks, het linker stadium nu kunt verlaten, het kunt stoppen en geen seconde meer kunt verspillen.

1. Hij is oneerlijk.

Nu bedoel ik niet dat hij oneerlijk is omdat hij je vertelt dat je er geweldig uitziet in een korte broek waarvan je weet dat ze niet flatterend zijn.

Ik bedoel, hij liegt de hele tijd over grote of kleine dingen, en je pakt hem altijd ergens op waar hij niet zou moeten zijn.

Mijn moeder vertelde me altijd dat als iemand je in de ogen kan kijken en tegen je kan liegen, ze je alles zullen aandoen.

We hebben allemaal hier en daar een leugen verteld, maar schaamteloos liegen zonder wroeging is een echt teken dat deze persoon een noodzakelijk onderdeel mist om een ​​duurzame relatie op te bouwen.

Taylor Swift nieuw record

Eerlijkheid staat centraal; het vormt de basis waarop een relatie is gebouwd.

Soms is het moeilijk om de waarheid te vertellen, vooral aan een partner die je onrecht hebt aangedaan, maar als hij in staat is om te pesten en pijnlijk eerlijk tegen je te zijn, betekent dit meestal dat hij bereid is zijn fout te accepteren.

2. Hij geeft oprecht niets om dingen die belangrijk voor je zijn.

Begrijp me niet verkeerd; hij zal waarschijnlijk nooit het belang van 15 sierkussens zien of, in mijn geval, begrijpen hoe je 15 blosjes nodig zou kunnen hebben. Dat is normaal.

Wat niet in orde is, is een flagrante veronachtzaming van dingen die je dierbaar zijn. Of het nu uw moraal of ambities zijn, hij zou er tenminste om moeten weten wat ze zijn.

Hij hoeft het niet te begrijpen, maar hij moet je respecteren.

Hij moet geven om waar je om geeft, en als hij echt om je geeft, zal het gemakkelijk voor hem zijn.

seks rollenspellen

3. De mensen die het belangrijkst voor je zijn, vinden niet dat hij het beste voor je is.

Deze is moeilijk. Ik realiseer me dat je vrienden en familie misschien niet altijd herkennen wat goed voor je is. Mensen die om je geven, willen echter alleen het beste.

Als ze je partner verafschuwen, is daar waarschijnlijk een echte reden voor. Of hij jou onrecht heeft aangedaan of je vrienden zien gebreken waarvoor je verblind bent, onthoud dat ze je beste belangen voor ogen hebben.

4. Hij zuigt het leven uit je.

Denk terug aan voordat je elkaar ontmoette. Had je doelen en ambities die je hebt losgelaten vanwege de relatie?

Heb je herhaaldelijk dingen opgegeven en opgeofferd die je vroeger vasthield?

Op een bepaald moment in alle relaties brengen we offers en soms veranderen onze dromen, maar als hij je niet ondersteunt en aanmoedigt om het leven te leiden waarvan je gedroomd hebt, is het tijd om dat leven los te laten!

5. Hij breekt je af in plaats van je op te bouwen.

Deze raakt echt bij bijna iedereen die ik ken op een bepaald moment in hun romantische leven. Een emotioneel gewelddadige relatie hebben is een pijn die je niet hoeft te verdragen.

Ware liefde maakt je tot de best mogelijke versie van jezelf, of geeft je in ieder geval het vertrouwen om te proberen die persoon te worden.

Als hij je het gevoel geeft dat je absoluut de beste soort liefde niet waard bent, ren dan alsjeblieft in de tegenovergestelde richting. Geef niemand de kracht om je geest te breken.

6. Je merkt dat je hem constant verdedigt.

'Nou, het spijt hem deze keer echt. Hij zwoer dat dit de laatste keer was. Hij wilde me geen pijn doen, enz. '

Klinkt dit als een constante loop die in je hoofd speelt? Als dat zo is, zwaait een rode vlag hoog en met kracht.

7. Het gaat pas goed met hem als het slecht is.

U hoeft nooit te argumenteren dat u na een verontschuldiging genegenheid voelt. Je moet niet alleen bloemen ontvangen als hij je bedriegt.

hoe te stoppen met seks willen?

Je moet je niet alleen geliefd voelen nadat je je verraden of gekleineerd hebt gevoeld. Liefde is niet altijd perfect.

Iedereen maakt fouten, zelfs meneer Rechts, maar deze constante achtbaan van een relatie zal nooit tot iets gezonds leiden.

8. Weet je, diep in je binnenste is hij Mr. Right niet.

Als ik iets in mijn leven heb geleerd, is het om op mijn gevoel te vertrouwen. Deze intuïtie die je hebt gekregen, is zo'n geschenk.

Loslaten is pijnlijk, moeilijk en hartverscheurend, maar genoegen nemen met Mr. Wrong is nog pijnlijker, moeilijker en hartverscheurender.

Vertrouw op jezelf, de rode vlaggen en volg dat gevoel van jou.