Your Love Horoscope For Summer 2018 Nogal Sucks If you're one of these 7 signs

Stocksy / Hayden Williams

Your Love Horoscope For Summer 2018 Nogal Sucks If you're one of these 7 signs

Door Cosmo Luce 1 juni 2018

Sommige seizoenen is liefde in de mode. Andere keren is het uit. Als je denkt dat de zomer elk jaar het seizoen van de liefde zou moeten zijn, mis het dan opnieuw. Sommige zomers zijn bedoeld om alleen met jezelf samen te werken. Als de liefdeshoroscoop van je bord voor de zomer van 2018 er niet optimistisch uitziet, houd dan je hoofd omhoog. Het komt waarschijnlijk omdat je teken vreemd reageert op de energie van Venus in Leeuw. De planeet van harmonie en relaties blijft hangen in het vaste vuurteken van juni tot juli, wat betekent dat het midden van de zomer misschien het moment is waarop nieuwe liefde naar buiten sist.

Afwijzing is bescherming. Niet alle zomerromantiek is gebouwd om lang mee te gaan. Het is beter om een ​​huis te verlaten als het afbrokkelt dan te blijven en te kijken of het dak op je hoofd instort. Alleen omdat een relatie niet binnen een bepaald tijdsbestek zou moeten plaatsvinden, wil nog niet zeggen dat er geen tijd zal zijn voor de liefde waarnaar je op zoek bent. Als je zomerliefdehoroscoop er niet dromerig uitziet, gebruik deze tijd dan om jezelf in je creatieve en persoonlijke werk te storten. Gebruik de ruimte om beter in contact te komen met je eigen verlangens en maak elke dag een oefening in de kunst om jezelf te geven wat je nodig hebt.

Stier (20 april tot 20 mei)

Giphy

Nu Saturnus tot september naar uw huis van toewijding verhuist, zult u zich realiseren dat degene die u mee naar huis wilde nemen om uw familie te ontmoeten, misschien niet die voor u is. Van mei 2018 tot april 2026 staat Uranus in uw teken en eist dat u in contact komt met meer onconventionele verlangens. Zou het kunnen dat het ontmoeten van het buurmeisje niet langer het romantische verhaal is dat bij je past? Omarm de verandering in wie je aangetrokken voelt en wat je verlangt, want het zal hier blijven.Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Giphy

Saturnus zal van juni tot september in je huis van romantiek zijn en obstakels opwerpen voor je meest intieme relaties. Er zullen eisen worden gesteld aan uw tijd die u niet kunt accommoderen. Je zult merken dat je beperkt bent en niet kunt bloeien binnen de grenzen van je partnerschappen. Begin je eigen schema meer te respecteren en geef jezelf de ruimte die je nodig hebt om te ademen.

hoe je jezelf gelukkig kunt maken

Maagd (23 augustus tot 22 september)

Giphy

Deze zomer is een allegaartje voor jou, Maagd. Aan het begin van het seizoen lijken romantische vooruitzichten te ontbreken. Blijf bij een mentaliteit van overvloed. Wat kunt u doen met al deze extra tijd? In plaats van je zorgen te maken over waarom je geen vrijdagavond hebt, moet je jezelf misschien trakteren op een avondje in en een rozenblaadjesbad. Tegen het einde van de zomer zal Venus, de planeet van de liefde, je teken zijn binnengegaan en je zult dankbaar zijn voor deze tijd die je alleen doorbracht. Neem contact op met de tools die je nodig hebt om verjongd te blijven om een ​​sterk partnerschap met jezelf te onderhouden.

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Giphy

Venus zal je benadering van liefde en romantiek deze zomer vrij casual houden. Als je je uiteindelijk buitengesloten of ver in het linkerveld voelt, misschien omdat je vriendschap niet genoeg waardeert. Het is mogelijk om voor veel mensen tegelijk romantische gevoelens te hebben; Onderschat de hoeveelheid liefde die je van je vrienden kunt ontvangen niet. Gemeenschappen, en niet individuen, zullen u in stand houden als u zich voor de lange termijn ergens voor gaat inzetten.

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Giphy

In het voorjaar werd je overspoeld met veel verschillende vrijers, dus deze zomer zul je misschien verbaasd zijn dat je er helemaal alleen voor staat. Maar misschien ben je ook een beetje opgelucht. Je zult je volledige aandacht willen besteden aan creatieve projecten en het bereiken van je doelen dit seizoen. Je dromen zijn binnen handbereik. Houd jezelf niet te lang plezier in de weg.

Boogschutter (22 november tot 21 december)

Giphy

Deze zomer zullen veel Boogschutters een bewuste keuze maken om single te zijn. Niet in de stemming om op dit moment dating-apps te gebruiken, zul je met een open geest de wereld in gaan om te zien wie je alleen kunt ontmoeten. Ondanks het flirten met het idee van een paar verschillende partners, zul je waarschijnlijk pas eind augustus iemand vinden die aan je normen voldoet - maar als je dat doet, lijkt het alsof ze je wegjagen. Wie duwt hier echt weg, Boogschutter? Welk aspect van deze persoon wijs je ook af? Onthoud dat afwijzing, net als commitment, tweerichtingsverkeer is.

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Giphy

Mars zal van eind juni tot begin augustus in je huis van romantiek zijn en het verlangen door je aderen pompen. Als waterteken kan te heet branden je emotioneel uitdrogen; dit zou een goed moment zijn om in contact te blijven met de solide vrienden die je bezorgde hoofd kunnen helpen wiegen. Als iemand je emotionele energie opslokt of je uit balans houdt, moet je ze laten gaan. De volle maan in je bord op 29 augustus is een goed moment om dit problematische partnerschap uit je haar te wassen en je emotionele wateren op te ruimen, zodat je erin kunt zwemmen met de juiste.