Heerlijk piekerig: onze top 7 highlight-stijlen

7foto's Alleen / Shutterstock.comLaat je haar het hoogtepunt van het seizoen zijndoorAna Pen16 juli 2019

Hoewel de moderne hoogtepunten er al zijn sinds de jaren 1900, wordt aangenomen dat deoude Grieken rond het jaar 4 v. Chr. waren de eersten die de kleur van hun haar begonnen te veranderen; toen was een deel van het proces het langdurig in de zon zitten. Vandaag hebben we vier basistechnieken om ze te bereiken: Haarverf/Balayage, Folie Highlights, Chunking en Frosting. Gelukkig, omwille van onze huid, omvat geen van deze methoden voor onbepaalde tijd zonnebaden.

cadeau voor vrouwen onder de 20

Volg de stappen van eeuwenoude beschavingen en laat je haar glanzen in meer dan één toon!

Hoogtepunten van Jennifer Aniston 1/7De warme en koude tonen van Jennifer Aniston

Neem een ​​pagina uit het iconische boek van Jennifer Aniston en vraag je kapper om meer diepte in je manen te brengen door te mixen en te experimenteren met verschillende blonde tinten. Ze is een natuurlijke brunette en we kunnen zien hoe goed ze het hebben gebruikt om haar gelaatstrekken in een soepele overgang naar voren te brengen.Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Bruine tot blonde highlights in een knot twee/7Bruine tot blonde highlights in een knot

Hoogtepunten, van welke soort dan ook, moeten er geweldig uitzien, hoe je ze ook rangschikt. Een van onze favoriete do's is de rommelige knot, het heeft onze lijst gehaald vanwege de zeer ongedwongen manier om het geweldige werk dat je stylist heeft gedaan te laten zien en om je haar uit je gezicht te houden, terwijl het er ongelooflijk schattig uitziet.

Alleen / Shutterstock.com Jlo 3/7Jlo's ijzige hoogtepunten

Zorg ervoor dat u een ervaren professional raadpleegt wanneer u uw highlight-tinten kiest. Niet alleen huidondertonen zijn bijzonder relevant voor de manier waarop highlights worden aangebracht, maar ze moeten ook worden overwogen als het gaat om het kiezen van het kleurenpalet. Aan de blik van Jlo kunnen we zien dat ze gebruik hebben gemaakt van haar warme ondertoon en deze hebben gecontrasteerd met meer ijzige blondines. Het is gewaagd en we zijn geobsedeerd door haar uiterlijk, maar wie is niet geobsedeerd door Jlo?

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Blonde fronthoogtepunten van Abbey Lee 4/7Abbey Lee's Blonde Front Highlights Front

Aussie-model en 'Industry Icon' Abbey Lee heeft ons blonde looks gediend sinds ze op een catwalk stapte. Haar highlights in haar gezichtskader accentueren het beste van haar gezichtsstructuur, samen met de lichte golven die op haar lagen zijn aangebracht. Symmetrie op zijn best!

Tinseltown / Shutterstock.com Logan Browning Dunne Dreads met Highlights 5/7Logan Browning Dunne Dreads met Highlights

Wie zei dat dreadlocks niet een beetje gekruid kunnen worden? Hier laat Browning zien dat je met de juiste tonen je sloten eruit kunt laten zien als een miljoen dollar! Ze gaat voor een karameltint die goed afsteekt tegen haar natuurlijke donkere brunette, veel succes!

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Abbey Lee 6/7Abbey Lee's groene onderkleur

We kunnen geen genoeg krijgen van Abdij! Deze keer houden we van haar sportieve, onconventionele groene highlights in het onderste deel van haar haar, deze look is perfect voor de kleine rebel in jou die naar buiten wil komen. Wedden dat deze er ook geweldig uit zouden zien, hoog in een paardenstaart, zou je niet denken?

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Alle blonde highlights 7/7Alle blonde highlights

Deze highlights tillen blond naar een hoger niveau, aangezien het de meerderheid van de kleur op je hoofd is. In dit geval worden de wortels en een paar andere haarlokken die zich het dichtst bij de hoofdhuid bevinden, tot een asblondbruin gebracht om voor te sterven en de perfecte basis om te pronken met deze prachtig uitgevoerde blonde highlights.

Alleen / Shutterstock.com