Zal BTS optreden op de Grammy's van 2021? Dit schema-detail heeft fans overtuigd

Steve Granitz / WireImage / Getty Images

Zal BTS optreden op de Grammy's van 2021? Dit schema-detail heeft fans overtuigd

Door Noelle Devoe, 8 januari 2021

Toen BTS in februari 2019 op de Grammy's presenteerde, deed RM iets episch. Aan het einde van zijn presentatietoespraak en hij bedankte de LEGERS voor het verwezenlijken van hun dromen, maakte hij een eenvoudige, maar moedige verklaring: 'We komen terug.' Precies zo waren ARMY's vastbesloten om die droom ook uit te laten komen. Dat is waarom, toen BTS geen Grammy-nominatie voor 2021 kreeg Kaart van de ziel: Persona, fans waren stomverbaasd, omdat ze dachten dat de kansen van de jongens die de Grammy's bezochten klein waren. Vervolgens kondigde BTS hun nieuwe album aan, Woorden: 7, daalt op 21 februari na de Grammy's, en alle hoop was verloren. Maar nu, een klein detail in BTS ' Woorden: 7 comeback schema laat fans zich afvragen of BTS toch op de Grammy's van 2021 zal optreden.

Op 8 januari kondigde de Recording Academy de eerste ronde artiesten aan voor de Grammy's van 2021 die op 26 januari plaatsvinden: Lizzo, Billie Eilish, Blake Shelton en Gwen Stefani en Aerosmith. BTS ontbreekt met name in die lijst. Maar toevallig kondigde BTS op 8 januari ook hun comebackschema aan.

Hoewel 'Grammys-prestaties' niet werden vermeld onder 26 januari (dat zou veel te gemakkelijk zijn, ARMY's), hebben fans bij een grote verandering in de comeback-strategie van de jongens gedacht dat BTS de definitieve line-up van de Grammy's zou kunnen maken.dubbel eindigende seksspeeltjes

Bekijk hieronder hun comebackschema:

Kijk, BTS heeft een vrij standaard comeback-strategie waar ARMY's aan gewend zijn geraakt. Meestal brengen de jongens een comeback-trailer uit met een sololied van een van de jongens, gevolgd door verschillende teasers van hun eerste single en muziekvideo. Eindelijk vallen hun comeback-single, muziekvideo en album allemaal tegelijk in, gevolgd door een enorme comeback-uitvoering op een groot podium dagen later. Voor MotS: Persoon, RM's trailer 'Persona' viel op 27 maart 2019, gevolgd door de release van het album en hun videoclip 'Boy With Luv' op 12 april. Ten slotte voltooiden ze de comeback trifecta met een historisch optreden op Saturday Night Live op 13 april.

wat is paspoort op tinder

Het is als een uurwerk voor LEGERS, daarom is er een enorme verandering in die strategie voor hun Woorden: 7 comeback verraste hen.

De grootste, opvallende verandering is dat de jongens hun eerste single op 17 januari, een hele maand eerder, laten vallen Woorden: 7 daalt op 21 februari - en alleen maar meer dan een week voor de Grammy's.

grenzen stellen in romantische relaties

Hoewel deze verandering gewoon een keuze was geweest die BTS en Big Hit hadden gemaakt om fans scherp te houden, konden sommige ARMY's niet anders dan zich afvragen of de jongens dingen hadden veranderd om plaats te maken voor de meest epische comeback-fase van allemaal: de Grammy's.

Als de jongens hun single samen met hun album op 21 februari hadden laten vallen, hadden ze op 26 januari niets nieuws gehad om op te treden in de Grammy's. Maar nu de jongens hun single laten vallen voor het album, is er een merk nieuw nummer om op de show te debuteren.

Het volstaat te zeggen dat fans niet het idee uit hun hoofd kunnen krijgen dat BTS nu een comeback voor Grammy's voorbereidt.

Een verrassende BTS-uitvoering zou zeker een onverwachte en leuke manier zijn om de Grammy's wakker te schudden. Het LEGER kijkt en wacht om te zien of hun nieuwste theorie uitkomt.