Wie speelt er op de Grammy's van 2021? De eerste golf van artiesten is indrukwekkend

Don Arnold / Getty Images Entertainment / Getty Images

Wie speelt er op de Grammy's van 2021? De eerste golf van artiesten is indrukwekkend

Door Jessica Vacco-Bolaños Bijgewerkt: 15 jan.2021

De Grammy's van 2021 staan ​​op het punt zo goed als de hel. De grootste muziekavond gaat op zondag 26 januari door en de line-up van artiesten die optreden op de Grammy's van 2021 wordt al adembenemend. Van je favoriete soulvolle popprinses Lizzo tot de iconische rockband Aerosmith, er is meer dan ooit reden om te kijken.

Lizzo, die het record van 2021 voor de meeste Grammy-nominaties heeft met een totaal van acht, zal voor de allereerste keer het podium op het podium vereren. Een andere nieuwkomer die haar Grammy's-debuut zal maken, is Billie Eilish, die na een enorm succesvol 2019 zes nominaties behaalde.

Rocklegendes Aerosmith wordt beloond met de MusiCares Person of the Year-prijs voor 2021 voor hun collectieve filantropische werk. Ze zullen ook een mengeling van hits uit hun bijna vijf decennia lange carrière uitvoeren.Twee andere artiesten zijn het echtpaar Blake Shelton en Gwen Stefani, die voor het eerst samen het podium zullen betreden. Stefani en Shelton deelden hun opwinding op Instagram kort nadat de eerste lijst met artiesten was aangekondigd.

Valentijnsdag seksposities

'Niemand behalve jij, @gwenstefani, met wie ik dit jaar het podium van @ recordingacademy # GRAMMY wil delen!' Shelton onderschreef een promo voor de show. 'Stem af op 26 januari om ons optreden te bekijken!'

Stefani deelde een soortgelijk bericht en schreef: '@blakeshelton kon ik me dit in mijn stoutste dromen nooit voorstellen! #yesplease.'

Jon Kopaloff / FilmMagic / Getty Images
Dimitrios Kambouris / Getty Images Entertainment / Getty Images
NBC / NBCUniversal / Getty Images
NBC / NBCUniversal / Getty Images

Er waren geen woorden nodig voor Eilish, die gewoon een promo op haar Instagramverhalen plaatste.

Aerosmith moedigde volgers aan om naar de Grammy's te kijken door hun persoonlijke promo te delen.

Terwijl Lizzo - die momenteel een Twitter-pauze heeft - de opwinding nog niet op sociale media heeft gedeeld, reageerde ze in november 2019 op haar nominaties.

hoe weet je dat je die hebt gevonden?

'DIT IS EEN ONGELOOFLIJK JAAR VOOR MUZIEK EN IM ZO DANKBAAR OM ER OOK BIJ TE ZIJN', twitterde Lizzo.

Op dinsdag 14 januari kondigde Demi Lovato aan dat ze het podium zal betreden op de Grammy's, wat haar eerste optreden in meer dan een jaar zal zijn.

Camila Cabello, H.E.R., The Jonas Brothers, Rosalía en Tyler, The Creator, werden de volgende dag ook bevestigd als artiesten.

hoe je over iemand heen komt die je verlaat

De Grammy's worden op zondag 26 januari uitgezonden op CBS om 20.00 uur. ET.

Opmerking van de uitgever: Dit artikel is bijgewerkt met extra aangekondigde artiesten.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 8 januari 2021