Wat is een tweelingvlam?

Getty Images / Westend 61

Wat is een tweelingvlam?

Door Rosey Baker en Valerie Mesa Bijgewerkt: 3 december 2019

We hebben allemaal gehoord van de term 'soulmate'. Hoewel de betekenis subjectief is, is de basisdefinitie gelijk aan iemand die je platonisch of romantisch als je 'wederhelft' beschouwt. Minder mensen kennen echter de definitie van een 'tweelingvlam' omdat, hoewel het vergelijkbare kenmerken heeft als een 'zielsverwant', de betekenis ervan iets complexer is, en als je geen astrologie volgt, is de kans kleiner dat je weet wat het is en waarom het ertoe doet. Om nog maar te zwijgen, tweelingvlammen zijn moeilijker te vinden, want om er een te hebben, moet je ook een zielsverwant hebben.

Volgens Voor altijd bewust - een publicatie gemaakt door Tanaaz Chubb en Dr. Wei Chao in een poging om holistische genezing en de verbinding tussen geest, lichaam en geest te bevorderen - een zielsverwant is iemand die uit hetzelfde energetische doek is gesneden als jij, en helpt je te ontwaken en daag jezelf uit en vice versa. Wanneer je je soulmate ontmoet - een vriend, familielid, een partner of misschien zelfs een van elk (omdat je meer dan één soulmate kunt hebben) - kun je niet anders dan een onmiskenbare aantrekkingskracht op hen voelen, bijna alsof je ' heb ze eerder ontmoet. En je moet de aantrekkingskracht van een soulmate voelen voordat je je tweelingvlam ooit kunt ontmoeten.

Er is geen manier om je tweelingvlam (ook wel je spiegelziel genoemd) te vinden zonder je soulmate te ontmoeten, aangezien je soulmate de persoon is die je ziel wakker maakt. Tot die tijd blijft je vermogen om je tweelingvlam te vinden sluimerend. Je soulmate is karmisch en helpt je als mens te evolueren; je tweelingvlam is ook karmisch, maar ze zijn iemand die in je leven komt om je te helpen iets te creëren voor het grotere goed.Chubb, die ook de auteur is van De kracht van positieve energie: alles wat je nodig hebt om je ziel wakker te maken, je vibratie te verhogen en een geïnspireerd leven te manifesteren, schreef: 'Als tweelingvlammen samenkomen, is het vaak om iets op energetisch niveau te bereiken om het bewustzijn van de planeet te helpen vergroten.'

Als je je afvraagt ​​of je je spiegelziel hebt gevonden - en je kunt maar één echte energetische tegenhanger hebben, ter info - hier zijn een paar tekenen dat je je tweelingvlam misschien hebt ontmoet:

Shutterstock

1. Je hebt een extreem telepathische of psychische connectie.

Je tweelingvlam ontmoeten hoeft niet romantisch te zijn. Vaak komen tweelingvlamrelaties alleen samen om iets te creëren voor de verbetering van de mensheid. Of je nu romantisch betrokken bent of niet, je zult nog steeds altijd een sterke band tussen jullie voelen. Volgens Voor altijd bewust, dubbele vlammen hoeven niet fysiek dichtbij elkaar te zijn om ook hun verbinding te ervaren; het kan telepathisch of psychisch zijn.

Tweelingvlamverbindingen zijn zo diepgaand dat beide partijen het misschien zelfs zullen doen dezelfde emoties en / of ziekten ervaren. Ze kunnen elk voelen wanneer er iets mis is, en ze zullen misschien zelfs tegelijkertijd vergelijkbare symptomen ervaren.

2. Je voelt je voorbereid op een speciale band met een andere persoon.

Tweelingvlamrelaties zijn enkele van de krachtigste die je in je leven kunt ervaren. Zozeer zelfs dat beide mensen zich geestelijk, mentaal en emotioneel voorbereid moeten voelen om zo'n gepassioneerde, betekenisvolle verbinding en de intimiteit die daaruit kan voortvloeien aan te kunnen.

Het kan jaren duren voordat jullie allebei groot genoeg zijn geworden om op een echte manier samen te komen, maar als het eenmaal gebeurt, zul je je nooit meer van hen gescheiden voelen.

3. Je evolueert samen.

Zelfs als het je niet expliciet overkomt, kan een tweelingvlam-relatie ervoor zorgen dat je soms ondraaglijke pijn voelt. Dit is zo omdat elke 'tweeling' heeft wederzijdse empathie; de pijn van de ene tweeling kan door de andere worden gevoeld. Je komt echter altijd sterker, wijzer en beter in staat om de wereld om je heen te navigeren.

Er is een gevoel dat je niet alleen voor elkaar bent samengekomen, maar ook voor de verbetering van de mensen om je heen. Dit is het grootste verschil tussen tweelingvlamrelaties en soulmate-relaties, aangezien soulmates dienen om de groei van de betrokken individuen te ondersteunen, en tweelingvlamrelaties dienen om de groei van het collectieve menselijke ras te ondersteunen.

Shutterstock

4. Je voelt een magnetische aantrekkingskracht naar elkaar toe.

Het kan moeilijk zijn om voor langere tijd fysiek gescheiden te zijn van je tweelingvlam, omdat je misschien beter functioneert in elkaars aanwezigheid. Terwijl je maanden of zelfs je leven zou kunnen doorbrengen jaar, in je eentje, zou je ook een diep gevoel van verlangen naar je tweelingvlam kunnen voelen. U kunt er voortdurend over dromen, en mogelijk zelfs last hebben van symptomen zoals rusteloosheid of angst in tijden van scheiding.

5. Je begrijpt je doel door je relatie.

Je tweelingvlam dient als spiegel voor je; door hun problemen kun je je eigen ziel zien. Wanneer je verenigd bent met je tweelingvlam, begrijp je meer over jezelf en wat het betekent om mens te zijn dan ooit tevoren.

Je kunt ze ook vergeven als ze in eerste instantie voor de relatie vluchten, zoals veel partners doen wanneer ze voor het eerst hun tweelingvlammen ontmoeten. Omdat je tweelingvlam de problemen van je eigen ziel weerspiegelt, zul je begrijpen dat hun potentiële behoefte om te vluchten niets met jou of je relatie met hen te maken heeft, en je zult weten dat dit niet betekent dat de relatie voorbij is - het betekent dat er een meer groeien om te doen.

Studies waarnaar wordt verwezen:

Chubb, Tanazz. 'Voor altijd bewust worden: hoe je een doelgericht leven leidt ...' Foreverconscious.com, Tanaaz Chubb, 5 aug. 2015, https://www.amazon.com/Becoming-Forever-Conscious-Live-Purpose-ebook/dp/B013INLINI.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 9 mei 2017

waarom ik niet wil trouwen