Soorten vervagingen voor de moderne heer

47foto's VolodymyrHipskyy / Shutterstock.comBlenden in een nieuwe lookdoorJasiel Robledo23 december 2019

Een fade is meer dan alleen een accessoire dat je toevoegt, zoals een horloge of een mooi paar laarzen. Een vervaging dicteert de grenzen van je haar, verzacht de details die je wilt en verzacht de details die je liever niet op een open podium laat zien tot op een fluistertoon.

Deze volgende foto's tonen enkele van de meer recente manieren waarop u een fade kunt stylen om het volledige potentieel van uw stijl naar voren te brengen.

Opstelling en lage fade Fa 1/47Opstelling en lage fade Fa

Als je kapsel veel te doen heeft, dan is de lage vervaging misschien wel je favoriete wapen.In een lage fade, zullen de zijkanten meer naar beneden taps toelopen, waardoor de aandacht gelijkmatig over je hele look wordt getrokken en je die speciale uitstraling van een afstand krijgt.@z_ramsey / Instagram Scherpe middenvervaging met dikke bovenkant twee/47Scherpe middenvervaging met dikke bovenkant

De mid fadebrengt onze focus naarmate we meer naar boven kijken, met de nadruk op het kapsel boven de slapen. Zo creëer je een bescheiden contrast tussen de onderkant en bovenkant van je look.

Deze look leent zich uitstekend voor accessoires zoals zonnebrillen, oorbellen en in het tijdperk van Flashdance…. hoofdbanden!

an jan.khalifaa / Instagram Designer vervaagde lijnen 3/47Designer vervaagde lijnen

Vervaaglijnen zijn op dit moment een populair hulpmiddel om van je een levend, ademend kunstwerk te maken. Hoewel ze al een aantal jaren populair zijn, zien we ze de laatste tijd steeds vaker in catwalkshows en modetentoonstellingen.

Ze zijn ook gevonden bij de Hollywood-elite met mensen als Kendrick Lamar en Curtis Jackson.

moohammad_hamze / Instagram Line-up en dikke pomp 4/47Line-up en medium fade

Een line-upin de modewereld is niet wanneer een stel verdachten voor een reflecterend glaspaneel gaan staan ​​om onderzocht te worden door LA's beste. In de haarwereld is een opstelling bedoeld om een ​​scherpe overgangsgrens te creëren tussen een gebied met vol haar en een plek zonder.

@markthebarber / Instagram Blonde en bruine hoge vervaging 5/47Blonde en bruine hoge vervaging

Een contrast van tinten en een contrast van vervagingen; hier zien we de scherpste die de twee kunnen zijn, zongebleekt uit de zomer van '69. Of je nu om een ​​kale vervaging of een hoge taper van je kapper vraagt, beide passen goed bij deze look.

@z_ramsey / Instagram Designer vervaagde baard en pompadour 6/47Designer vervaagde baard en pompadour

Zoals we bij deze look zien, zijn vervagingen niet alleen beperkt tot de bovenkant, maar kunnen ze ook op baarden worden aangebracht. Hoewel meer vaneen franjeontwerp,soms kan gedurfd zijn en nieuwe ideeënstijlen uitproberen, leiden tot een fantastische, echt originele look.

Wees altijd een trendsetter en je ziet je ideeën vereeuwigd in de iconische look die een decennium definieert; De ultieme vorm van vleierij is een imitatie.

moohammad_hamze / Instagram Casual opfrissen met lage vervaging 7/47Casual opfrissen met lage vervaging

De opgepoetste lookis een look waarvan het primaire doel is om de aandacht te trekken. Dat gezegd hebbende, als je op zoek bent naar een meer subtiele, afgezwakte versie, dan is deze kortere variant misschien iets voor jou.

Mooi uitgebalanceerd met een mid-fade, het projecteert hetzelfde gevoel, alleen een beetje meer casual.

@ javi_thebarber_ / Instagram Zijwaarts geborstelde lange bovenkant en medium vervaging 8/47Zijwaarts geborstelde lange bovenkant en medium vervaging

Je haar laten stylen in eenzijwaartse maniergeeft je controle als het erom gaat je van je beste kant te laten zien.

Het oog (en bij uitbreiding de cameralens) zal zich natuurlijk concentreren op de kant waar het haar is opgeborsteld. En voor degenen onder u die de top niet te veel willen benadrukken, blijf bij een lage tot gemiddelde vervaging, zoals we in dit voorbeeld kunnen zien.

@sky_salon / Instagram Ashy Dye met vervaagd hardline-ontwerp 9/47Ashy Dye met vervaagd hardline-ontwerp

Een scherpe harde lijn geëtst in de zijkanten is één ding, maar door er twee te herbergen, ben je zeker afgestudeerd in de wereld van de professionele fashionista.

ik heb een vriend reactie

De grauwe highlights, dat wil zeggen highlights met koelere kleuren, passen bij de huidskleur op deze foto, terwijl de ongekleurde delen passen bij het gezichtshaar, waardoor een interessante balans ontstaat tussen deze tweekleurige look.

moohammad_hamze / Instagram High Fade en designer baard 10/47High Fade en designer baard

Deze volgende stijl is een manier om de vaardigheden van je kapper te showen, door te laten zien dat hij de baard van een man boetseert en de bovenkant stylet.

Hij is Michaelangelo met de schaar en Donatello met de tondeuse. Ik zou aanraden om beide namen te googelen als je denkt dat ik het alleen maar over schildpadden in een halve schaal heb.

@peteyrock_thebarber / Instagram Golvend verticaal kapsel met hoge vervaging elf/47Golvend verticaal kapsel met hoge vervaging

De hoge fadestaat erom bekend dat het je ogen recht naar de bovenkant van het haar werpt, net als een klimmer die een berg beklimt.

Het is geweldig om te makeneen stijl met volumeziet er nog volumetrisch uit, waardoor het lijkt alsof je een extra volume van één tot twee centimeter hebt. Geweldig om elk laatste beetje hoogte uit je look te persen.

@nunez.the.barber / Instagram Losse krullen en uitbarsting vervagen 12/47Losse krullen en uitbarsting vervagen

Een burst-fade is wanneer de fade-lijn de ronding van je schedel volgt; het loopt taps toe rond de oorlijn en langs de achterkant van je hoofd. Dit is geweldig voor het volgen van de richting vaneen mohawk of fro-hawk,maar over het algemeen kun je het op elk kapsel gebruiken, zoals we in dit mooie voorbeeld kunnen zien.

@nunez.the.barber / Instagram Gestructureerde dunne spikes 13/47Dunne spikes met textuur en hoge vervaging

Halverwege de jaren '90 leidde de promotie van meer mainstream punk en alternatieve rock totde korte, puntige haarlook.

Het is bijna 2021 en je haar en de punchbowl zitten er nog steeds in, alleen de spikes zijn langer en de fade is veel hoger. Sorry, Bryan Holland.

@kalin_barber / Instagram Subtiele Top Highlights en Medium Fade 14/47Subtiele Top Highlights en Medium Fade

Als je haar veel volume heeft, is een mid-fade een goede manier om de focus van je look over je hele hoofd te balanceren, terwijl je toch volhoudt dat de ster van de show de top is.

De subtiele highlights hier geven het haar een natuurlijke uitstraling die, als het goed wordt gedaan, volledig opgaat in je natuurlijke haarkleur.

@peteyrock_thebarber / Instagram Line-up en drop Fade vijftien/47Line-up en drop Fade 'Fro

Zoals eerder vermeld, als je meer dan een enkele, opzettelijke harde lijn ziet, weet je dat je naar iemand kijkt die bij zijn stylist op voornaam staat; Een echte kapselkenner.

Hier zien we een hoge slaapvervaging met een line-up die het einde van de huidvervaging markeert. Een line-up is een manier om een ​​nog strakkere look te krijgen, door een kunstmatige lijn te creëren in plaats van de natuurlijke lijnen van het haar de punten te laten bepalen.

@peteyrock_thebarber / Instagram Rommelige zijkam en taper vervagen 16/47Rommelige zijkam en taper vervagen

De strakke look met zijkammen was een stijl die een nieuw tijdperk van het Amerikaanse bedrijfsleven inluidde (althans in de VS). Fans van de serie Mad Men zullen zich Don Draper's iconisch jaren 50-kapsel herinneren.

Flash forward naar vandaag, en een niet zo strakke variant van deze stijl voegt een mix van retroklassiek en nouveau avant-garde toe.

@meha_barber / Instagram Tempel vervagen en terug borstelen 17/47Tempel vervagen en terug borstelen

Achterover gekamd haar,dankzij een aantal iconische historische figuren en Hollywood-films zijn ze de belichaming geworden van het stoere, zakelijke individu.

21e verjaardag reizen

Andy Garcia inOceanen 11, Robert De Niro inGoodfellas, en Michael Douglas inWall Streetzijn enkele van de beste voorbeelden van waarom we deze zeer modieuze look en het verwerken op de manier waarop we dat doen.

Een tempelvervaging toevoegenhelpt om deze stijl uit de jaren 80 te halen en hem de jouwe te maken.

@peteyrock_thebarber / Instagram Nette laag volume top met taps toelopende fade 18/47Nette laag volume top met taps toelopende fade

Als je merkt dat het idee om alle haren op je hoofd te kunnen tellen steeds meer een haalbare prestatie wordt, dan wil je misschien een topje met een laag volume overwegen.

Platter, minder volumetrisch haar is een geweldige look als je haaruitval ervaart, omdat het haarverlies een stuk minder opvallend maakt.Voeg een tapervervaging toevoor een nog schonere, professionelere uitstraling.

@jayroberts_ / Instagram Subtiele taps toelopende tempel met krullende lange strengen 19/47Subtiele taps toelopende tempel met krullende lange strengen

Laten we zeggen dat je gezegend bent met lang, golvend haar en je wilt weten hoe je het uit je gezicht kunt houden zonder het af te knippen, dan is deze volgende vervaging misschien wel het geheime wapen dat je nodig hebt in je arsenaal.

Deze vervaging van de slaap zorgt ervoor dat het haar net genoeg naar achteren wordt geduwd om uit de weg te blijven, terwijl het naar hartenlust vrij kan stromen en draaien in de wind.

@charliegray248 / Instagram Dunharige borstel met vervaagde tempel twintig/47Dunharige borstel met vervaagde tempel

De opgepoetste look is een look die veel racers en bad boy-types graag sporten, zelfs al in de jaren vijftig met James Dean in rebellie zonder een reden.

Het kost de meesten veel werk om haargel te onderhouden en royale hoeveelheden haargel, maar als je het kunt doen, heeft het een zeer stijlvolle, mannelijke look. De mid-fade is de perfecte manier om de focus tussen de bovenkant en de zijkanten te balanceren.

@henlo_ / Instagram Top met lange strengen en taps toelopende vervaging eenentwintig/47Top met lange strengen en taps toelopende vervaging@jakfinchhair / Instagram Designer Drop Fade en baard 22/47Designer Drop Fade en baardmoohammad_hamze / Instagram Fancy crop top met undercut fade 2. 3/47Fancy crop top met undercut fade@cutscoolcats / Instagram Fine Taper Fade met geknipte tempel 24/47Fine Taper Fade met geknipte tempel@menshairstyletrends / Instagram Elegante hoge fade met taps toelopende line-up 25/47Elegante hoge fade met taps toelopende line-up@jasonfiorentino / Instagram Knapperige ondersnijding met Brush Up Top 26/47Knapperige ondersnijding met Brush Up Top@corneliucrihan / Instagram Casual taper met opgeruwde bovenkant 27/47Casual taper met opgeruwde bovenkant@fleetwoodthebarber / Instagram Golvende Pompadour met Drop Mid Fade 28/47Golvende Pompadour met Drop Mid Fade@mattjbarbers / Instagram Zeer stealthy Temple Drop Fade 29/47Zeer stealthy Temple Drop Fade@nickbarford / Instagram Burst Fade en baard met harde hoek 30/47Burst Fade en baard met harde hoek@alifade22 / Instagram Medium fade en taps toelopende top crop 31/47Medium fade en taps toelopende top crop@ kipp_hair / Instagram Temple Fade en Rainbow Top 32/47Temple Fade en Rainbow Top@official_daniel_tubarao / Instagram Tempel vervagen en voorborstel omhoog 33/47Tempel vervagen en voorborstel omhoog@ kipp_hair / Instagram Frans rommelig en huidvervaging 3. 4/47Frans rommelig en huidvervaging@ kipp_hair / Instagram Korte uitsnede en gemiddelde vervaging 35/47Korte uitsnede en gemiddelde vervaging@ kipp_hair / Instagram Korte uitsnede en burst-fade 36/47Korte uitsnede en burst-fade@_techneek_ / Instagram Caesar en tempel vervagen 37/47Caesar en tempel vervagen@ kipp_hair / Instagram Burst vervagen en krullen 38/47Burst vervagen en krullen@snutko / Instagram Balayage en tempelvervaging 39/47Balayage en tempelvervaging@z_ramsey / Instagram Drop Fade en moderne regelgeving 40/47Drop Fade en moderne regelgeving@alifade22 / Instagram Burst Fade en Curly Top 41/47Burst Fade en Curly Top@ barbaruivabr / Instagram Hoge vervaging en losgekoppeld deel 42/47Hoge vervaging en losgekoppeld deel@ gabriele_iervolino / Instagram Medium fade en zware golven 43/47Medium fade en zware golven@ barbaruivabr / Instagram Hoge vervaging en hoog volume terugborstelen 44/47Hoge vervaging en hoog volume terugborstelen@ gabriele_iervolino / Instagram Klassieke Brush Up en Burst High Fadest Vier vijf/47Klassieke Brush Up en Burst High Fadest@z_ramsey / Instagram Puntige drop-fade en medium crop 46/47Puntige drop-fade en medium crop@z_ramsey / Instagram Burst vervagen en terugblazen 47/47Burst vervagen en terugblazen@z_ramsey / Instagram