Top Afro-kapsels voor mannen in 2019 (visuele gids)

Djomas / Shutterstock.comGa groot of ga naar huis.52foto'sdoorKapsel Inspiratie13 oktober 2019

De afro is een legendarisch kapsel voor mannen. Iedereen kent minstens één nummer of film uit de jaren 80 met een coole kerel met een grote afro op zijn hoofd, en het is aan jou om dat stereotype voort te zetten. Dat gezegd hebbende, er zijn tientallen benaderingen van de bescheiden afro; we hebben enkele van onze favorieten verzameld in deze afbeeldingengalerij, zodat u de perfecte mededinger kunt kiezen.

Donald Glover 1/52Donald Glover's Afro

Blijkbaar zijn het niet alleen coole acteurs uit de jaren 80 die afro's dragen, aangezien Donald Glover mans genoeg is om deze wilde en pluizige snit te dragen.

DFree / Shutterstock.com Drake twee/52Drake's korte afro

De korte afro is bijna zijn eigen kapsel. Het is ongelooflijk hoe scherp je eruit kunt zien met alleen een afro-kapsel, een beetje gezichtshaar en een zwarte vlinderdas.s_bukley / Shutterstock.com afro 3/52Frizzly Afro met High Fade

Het trimmen van de zijkanten van een verder grote en rommelige afro zorgt voor een totaal andere look. Het kan op dit moment worden geclassificeerd als een hanenkam, maar er is één ding dat we zeker weten: het is leuk en het is uniek.

@xbigwesx / Instagram Top afro 4/52Afro met Top Bun

Wist je dat je je afro kunt knopen in een mannenknot? Dit zeldzame afrokapsel voor mannen combineert de beste eigenschappen van twee controversiële stijlen: de afro en de knot. We zijn er dol op en als extra bonus kun je wanneer je maar wilt van en naar deze stijl overschakelen.

afro 5/52Top zware lange afro

Dit afro-kapsel is een goed voorbeeld van hoe gemakkelijk je de lengte van een afro kunt manipuleren. Het heeft lang, krullend bovenhaar dat trots staat en kortere zijhaartjes die beter passen bij deze gezichtsvorm.

langer af 6/52Old School Afro

We denken dat de beste afro's de old-school afro's zijn die eruit zien alsof ze vers uit het Los Angeles van de jaren 80 komen. Het is groot, het is rommelig en het past geweldig bij die bril!

Mid skin afro met line-up 7/52Mid skin afro met line-up

Dit is weer een topzwaar afro-kapsel, maar deze keer is er een losse line-up ingekort voor een beetje je ne sais quoi. Zoals altijd is de lengte van de fade geheel aan jou.

dylan vrijgezel in het paradijs
@z_ramsey / Instagram Huidvervaging Flat Top Afro 8/52Huidvervaging Flat Top Afro

Technisch gezien lijkt dit afro-kapsel voor mannen enorm op het vorige. In de praktijk geven extra lengte bovenop, een naar buiten gerichte vorm en een huid-dichte vervaging aan de zijkanten een jeugdige levendigheid af.

Huid vervagen Flat Top Afro,door @mattjbarbers / Instagram Low Fade met korte krullen en line-up 9/52Low Fade met korte krullen en line-up

Hier is nog een korte afro, deze keer gestyled voor extra flair. De strakke haarlijnen en zachte vervaging aan de zijkant zijn wat het echt doet (plus die oorbel!).

door @travisanthonyhair / Instagram afro 10/52Stijlvolle Top

Topzware afro-kapsels zijn niet alleen om op te vallen. Deze goed verzorgde herenafro is kort en effectief en ziet er best elegant uit met de bril en het versgeperste overhemd.

Afro-top met hoog volume en vervaagde tempel elf/52Afro-top met hoog volume en vervaagde tempel

Deze volumineuze afro is zorgvuldig gevormd voor een jeugdige, maar toch gereserveerde, moderne look. Het resultaat is een stijl die past bij het stadsleven, vooral bij warmer weer.

@ pedrinho_cabeloearte/ Instagram Symmetrisch krullend afrohaar 12/52Symmetrisch krullend afrohaar

Hier is een unieke, gekrulde afro met een line-up bij de haarlijn. Het is kort, cool en anders. Dit is zeker een goede introductie tot de wereld van afros.

@ vervelendebarbers / Instagram Hardline-ontwerp op welgevormde Afro 13/52Hardline-ontwerp op ontspannen afro

Wij houden van deze natuurlijke, relaxte afro. Het is precies wat je zou verwachten van een lange afro, maar het ontwerp van de haarlijn en de wenkbrauwen voegt een opvallende gloed toe.

@seulias / Instagram Vervaagde line-up met dichte top 14/52Vervaagde line-up met dichte top

Waarom niet het beste van twee werelden combineren: de afro en de undercut? Kort aan de bovenkant en korter aan de zijkanten, deze schone afro werkt geweldig met en zonder gezichtshaar.

zijn verleden zit me dwars
@yakuzabarber/ Instagram Afro-topknoop met vervaagde zijkanten vijftien/52Afro-topknoop met vervaagde zijkanten

Over het combineren van twee werelden gesproken, ooit afgevraagd hoe het eruit zou zien om de trendy mannenknot te combineren met een afro? Zoek niet verder: dit is de onderscheidende uitstraling die het creëert.

@lucas_kemper_hair/ Instagram Oppoetsen Taper Fade 16/52Oppoetsen Taper Fade

Hier is nog een undercut-achtige afro, met een lange, opgeruwde bovenkant en nauwsluitende zijkanten. Dit is een geweldige, vrijgevochten look, vooral voor jongere jongens.

@xbigwesx / Instagram Bowled top met korte opstelling 17/52Bowled top met korte opstelling

Deze gelijkmatig gesneden kom afro schreeuwt Samuel L. Jackson in Pulp Fiction, maar dan net na een frisse snit. Misschien zijn het de bakkebaarden die ons die indruk geven.

@ dhr.lo __ / Instagram Welgevormde Afro 18/52Welgevormde Afro

Hier is nog een komvormige afro. Deze klassieke look is supereenvoudig en we denken dat het voor de meeste jongens zal werken. De gladde scheerbeurt is een coole touch in deze iets elegantere variant van het kapsel.

@ cglcuts / Instagram Geschoren tempel met vervaagde opstelling 19/52Geschoren tempel met vervaagde opstelling

Deze korte top-afro heeft wat licht haar aan de zijkanten en rond de kin, waardoor een lichte, onderhoudsarme look ontstaat die perfect is om de zomerse hitte onder controle te houden.

@cutsbyerick / Instagram Bowl Top met Burst Fade twintig/52Bowl Top met Burst Fade

Bekijk deze schaaltop en merk op hoe anders hij eruitziet met de zijkanten dicht bijgesneden. Zoals met alle ondersnijdingen, is dit een jeugdige draai aan het basiskapsel.

@jelle.vissers/ Instagram Mo-Hawk met adelaarspoten eenentwintig/52Mo-Hawk met adelaarspoten

Deze afro is extra speciaal, met zijn slordige faux-havik in het midden en zelfs enkele lichte haarlijnontwerpen. Voeg gewoon gouden kettingen toe voor maximale impact!

@patty_cuts / Instagram Fine Fade met United Thin Afro 22/52Fine Fade met United Thin Afro

Deze vierkante afro is kort aan de zijkanten en netjes beheerd langs de haarlijn. Het lichte gezichtshaar geeft een punk-achtige look met eindeloos karakter.

@nickbarford / Instagram Taps vervaagd afrohaar 2. 3/52Taper vervagen

Voeg vervaagde kanten toe aan je afro voor een meer jeugdige uitstraling. Borstel vervolgens het bovenste haar op en laat een beetje gezichtshaar groeien voor deze eenvoudige maar effectieve stijl.

@ cutsbycameron / Instagram Onregelmatige strengen 24/52Onregelmatige strengen

Strengen zijn een super extravert motief voor elke afro. Deze halflange lokken steken op alle mogelijke manieren uit voor een zeer levendige afro-look.

@ jodytaylorhair / Instagram Verhoogde Afro met Strikte Undercut 25/52Verhoogde Afro met Strikte Undercut@ kevinluchmun / Instagram Midden vervaagde nette line-up 26/52Midden vervaagde nette line-up@ mattjbarbers / Instagram Platte top met strakke opstelling 27/52Platte top met strakke opstelling@ ceejayfadez / Instagram Nette Afro Mid Fade met hoog volume top 28/52Nette Afro Mid Fade met hoog volume top@elevatemalegrooming/ Instagram Buzz Cut met Clean Skin Fade 29/52Buzz Cut met Clean Skin Fade@ cutsbycameron / Instagram Taper Fade met milde line-up 30/52Taper Fade met milde line-up@evan_thebarber/ Instagram Afro Buzz-snit met geschoren zijkanten 31/52Afro Buzz-snit met geschoren zijkanten@fadeguru / Instagram Puntige scherpe opstelling 32/52Puntige scherpe opstelling@_techneek_ / Instagram Taper Fade met line-up 33/52Taper Fade met line-up@ joelstyle1234 / Instagram Afro Taper Fade 3. 4/52Afro Taper Fade@ tombennetthair / Instagram Netjes en strak middenvervaging 35/52Netjes en strak middenvervaging@peteyrock_thebarber/ Instagram Clean Buzz Cut met vervaagde zijkanten 36/52Clean Buzz Cut met vervaagde zijkanten@cant_be_faded/ Instagram Afro-line-up met lage fade 37/52Line-up met lage fade@criztofferson / Instagram Designerknoop met taps toelopend ontwerp 38/52Designerknoop met taps toelopend ontwerp@ vervelendebarbers / Instagram Lage fade met mini-opstelling 39/52Lage fade met mini-opstelling@nickbarford / Instagram Flat Top Afro 40/52Platte bovenkant@dannyandcobarbers / Instagram Line-up met taps vervaagd afrohaar 41/52Uitlijnen met Taper Fade@ louistheiii / Instagram Mohawked Burst Fade 42/52Mohawked Burst Fade@phatbobbys_cuts / Instagram Gebroken opstelling met geschoren tempel 43/52Gebroken line-up met geschoren tempel@rancejohn / Instagram Lage buste tempel vervagen 44/52Lage buste tempel vervagen@hartbarbering / Instagram Schone fade en line-up Vier vijf/52Schoon vervagen met Dreads@artoffades407/ Instagram Buzz Cut met Temple Fade 46/52Buzz Cut met Temple Fade@patty_cuts / Instagram Klassiek oppoetsen 47/52Klassiek oppoetsen@ dencioaguilar / Instagram Klassieke taper op medium afro 48/52Klassieke taper op medium afro@luizgustavoaguiar / Instagram Afro-top met hoog volume en middenvervaging 49/52Afro-top met hoog volume en middenvervaging@sean_the_barber_ / Instagram Kokospalm Afro Krullen vijftig/52Kokospalm Afro Krullen@mattjbarbers / Instagram Hoge vervaagde tempelvervaging 51/52Hoge vervaagde tempelvervaging@the_ramsey / Instagram Nette Tempel Fade 52/52Nette Tempel Fade@pjabreu / Instagram