De 10 beste baardstijlen van Tom Hardy

10foto's Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.comKrijg wat baardinspiratie met deze 10 geweldige stijlendoorIan Chandler19 juni 2019

Tom Hardy is een man met veel baarden. Hij heeft tijdens zijn carrière allerlei stijlen gedragen en in dit artikel hebben we 10 van zijn beste uitgezocht. Als u op zoek bent naar eennieuwe baardstijl, zul je iets in deze lijst vinden dat je geweldig zult vinden.

Balbo 1/10Bijgesneden sluiten

Deze respectabele halflange baard is een geweldige allround keuze voor elke man en elke situatie. Het is netjes genoeg om in formele omgevingen te werken, wat een pluspunt is als je op zoek bent naar een stijl voor werk of school.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Cirkelbaard met lichte stoppels_ twee/10Cirkelbaard met lichte stoppels

Deze unieke baardstijl bestaat uit twee verschillende baardlengtes die bij elkaar zijn gezet. De bovenlip en kin hebben langer, dikker haar, terwijl de zijkanten veel korter zijn getrimd.waarom ben ik zo kieskeurig?
makarenkodenis / Shutterstock.com Bandholz-stijl onderweg 3/10Bandholz-stijl onderweg

Eric Bandholz staat bekend om zijn opvallende baard met een borstelige snor en een lange, dikke baard. Hier is Tom bijna halverwege een volledige Bandholz, maar dit is op zich al een geweldige look.

hoe weet je of hij de ware is?
makarenkodenis / Shutterstock.com Slicked Back met Unkept Boxy Moustache 4/10Slicked Back met Unkept Boxy Moustache

Kort maar rommelig, deze baardstijl is een leuke optie voor mannen die onderhoudsarm gezichtshaar willen dat toch een zorgeloze persoonlijkheid uitstraalt.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Fijne stoppels 5/10Fijne stoppels

Fijne, uniforme stoppels kunnen er geweldig uitzien als je het mooi en schoon houdt zoals Tom hier heeft gedaan. Dit baardtype past heel goed bij kortere kapsels.

Jaguar PS / Shutterstock.com Korte boxed baard_ 6/10Korte boxed baard

Deze nonchalante look benadrukt de natuurlijke boxiness van de baard door de snor en baard verbonden te houden met vrij lange zijden.

beste seksposities voor een taurus-man
Kathy Hutchins / Shutterstock.com Tom Hardy 7/10Tom Hardy's volle baard

Dit is een lange maar goed verzorgde baardstijl die schoon en gelijkmatig is. Het snorgebied is bijzonder gedefinieerd omdat de uiteinden van de snor volgroeid zijn.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Tom Hardy 8/10Tom Hardy's rommelige keizerlijke baard

Deze extreem ruige baard is een duidelijke verandering ten opzichte van Toms andere stijlen. De overgroeide snor en ongelijkmatige baard zijn het gevolg van het simpelweg niet onderhouden van de baard!

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Tom Hardy heeft amper stoppels 9/10Tom Hardy heeft amper stoppels

Een van de schonere stijlen op deze lijst, deze extra fijne baard is eigenlijk gewoon een stoppelbaard die maar iets langer is dan een schaduw van vijf uur.

makarenkodenis / Shutterstock.com Tom Hardy 10/10Tom Hardy's kingordijn en snor

Tom kan een behoorlijk dikke en borstelige baard laten groeien, zoals blijkt uit deze gordijnstijl. De zijkanten zijn vol en vrij lang, maar de hele baard is nog getrimd, dus er zijn geen losse eindjes of verdwaalde haren die uitsteken.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.comKijk hoe Tom Hardy praat over zijn baard