Deze checklist om bij je vriend of vriendin in te trekken is zo nuttig

Stocksy / licht

Deze checklist om bij je vriend of vriendin in te trekken is zo nuttig

Door Laura Moses 1 maart 2019

Als je een serieuze relatie hebt, breng je waarschijnlijk meerdere nachten per week door bij elkaar. Na een tijdje kon het inpakken van weekendtassen, omgaan met huisgenoten en het betalen van huur voor twee afzonderlijke appartementen vervelend worden. Of je nu een maand of een jaar met je SO aan het daten bent, je zou kunnen gaan nadenken over samenwonen. Het gemak hiervan is aantrekkelijk, de gedeelde financiële verantwoordelijkheid is een pluspunt, en uitzoeken of jullie twee op lange termijn compatibel zijn, is behoorlijk belangrijk. Deze checklist om in te trekken bij je vriend of vriendin kan je helpen bepalen of je klaar bent voor deze stap.Meedoen met je SO kan een hele grote stap in je relatie zijn, dus het is goed om de beslissing goed te overwegen en niet zomaar te bellen. 'Samen leven biedt een blauwdruk van wat je toekomst in petto heeft en dit is een noodzakelijke determinant voor de levensvatbaarheid van een partnerschap', vertelde Susan Winter, relatiedeskundige uit NYC, aan Elite Daily. Dus aangezien deze stap u kan helpen bepalen of u en uw partner er voor de lange termijn in zitten, is het ook goed om de voor- en nadelen van zo'n grote stap af te wegen. (Letterlijk.) Als u eerlijk bent tegen uzelf over uw redenen om bij uw partner te willen wonen, zal dat u helpen om de juiste keuze te maken.

beschrijving eerste date

Gaat u verhuizen om geld te besparen?

Stocksy / Wave

Begrijp me niet verkeerd, de aantrekkingskracht van het delen van huur met iemand is erg aantrekkelijk. Maar als geld besparen met je honing een van je belangrijkste drijfveren is om te willen verhuizen, wil je misschien je keuze opnieuw evalueren. Dr. LeslieBeth Wish, erkend klinisch psychotherapeut en relatiedeskundige, vertelde Elite Daily dat de beslissing gebaseerd moet zijn op emotionele redenen, niet op financiële redenen. Wish zei: 'Dat zou je moeten doen niet ga samenwonen omdat je eenzaam bent, weinig geld hebt, of [omdat] het het volgende is dat je moet doen. ' Dus als uw budget deze beslissing bepaalt, bent u misschien niet klaar om samen te wonen.belang van vertrouwen in een relatie

Voel je je onder druk gezet om de volgende stap te zetten?

Stocksy / suikervrij

Je voelt misschien een bepaalde druk om je relatie naar een hoger niveau te tillen omdat andere stellen om je heen dat doen, of omdat je familie je aanmoedigt, of gewoon omdat je het gevoel hebt dat je 'geacht wordt'. Willen dat je relatie vooruitgaat, is natuurlijk en geweldig, en als je er klaar voor bent, ga er dan voor! Nicole Richardson, relatietherapeut, zegt: 'Voor sommige mensen voelt het als de volgende natuurlijke stap, maar sommige mensen gaan samenwonen voordat ze om andere redenen klaar zijn.' Als je druk voelt om je relatie vooruit te laten gaan, maar niet klaar bent om samen te wonen, is dat volkomen normaal. Overweeg om kleinere mijlpalen specialer te laten aanvoelen en concentreer u op uw verbinding met uw persoon, niet op welke 'stap' u zet.Voel je je onzeker over je relatie?

Stocksy / licht

Als je je onzeker voelt over een aspect van je relatie, denk je misschien dat samenwonen het antwoord is op je problemen. Misschien wil je je partner beter in de gaten houden, of het gevoel hebben dat samenwonen hen een veiliger gevoel zou geven, of je hebt de geruststelling nodig dat je partner genoeg van je houdt om te willen samenwonen. In plaats van een adres te delen, stelt Richardson voor om jezelf af te vragen: 'Als ik niet intrek met mijn SO, hoe kan ik dan mijn relatie verbeteren?' Als u zich eenmaal voldoende zelfverzekerd en veilig genoeg voelt in uw relatie, bent u misschien beter toegerust om deze beslissing te nemen.

Ten slotte zegt Richardson zich af te vragen: 'Wat zijn de beste en slechtste dingen die kunnen gebeuren als we samenwonen? Wat zijn de beste en slechtste dingen die kunnen gebeuren als we niet samenwonen? ' Het kan heel nuttig zijn om de beste en slechtste resultaten van samenleven te overwegen, en Winter is het daarmee eens. 'In het ergste geval - u weet dat u niet goed voor elkaar bent en dat er geen tijd wordt verspild', vertelde Winter aan Elite Daily. 'In het beste geval kom je als koppel dichterbij en realiseer je je dat dit de beste keuze is voor je toekomst.'

tomlinson één richting

Samen leven of niet samenleven, dat is de vraag. En wat uw antwoord ook is, als u om de juiste redenen uw keuze maakt, zullen u en uw partner waarschijnlijk op weg zijn naar huiselijke gelukzaligheid.