Deze Halloween-films op Netflix zijn perfect om te bekijken op een gezellige date-avond

Netflix

Deze Halloween-films op Netflix zijn perfect om te bekijken op een gezellige date-avond

Door Ani Bundel Op 17 september 2018

De dagen worden korter en de nachten worden langer. Fans van de herfst weten wat dat betekent. Het is tijd om in de geest van Halloween te komen, en ik bedoel niet alleen door Pumpkin Spice Lattes te drinken. Nu is het tijd voor alle goede horrorfilms om zichzelf in de huizen van nietsvermoedende te streamen, zodat fans van de schrik van de sprong 's nachts dichtbij kunnen knuffelen. Deze Halloween-films op Netflix lopen uiteen van de verschillende stijlen van horrorfilms, van de old school creepy tot de new school gore.

dingen om te doen tijdens een roadtrip met vriend

Terwijl Netflix de laatste tijd naar tv-series is overgestapt en tal van enge shows heeft om in het donker naar te kijken Vreemde dingen en de komende Chilling Adventures of Sabrina, als het gaat om het zenuwslopende genre, hebben ze nog steeds een behoorlijke bibliotheek met old-school films in hun backcatalogus, die waarschijnlijk pas op 1 november vertrekken.

Deze lijst bevat vijf van hun beste films om te vinden met de zoekfunctie, die elk verschillende soorten horrorfilms vertegenwoordigen, van griezelig tot toegeeflijk, van de grote twist die eindigt tot de gezinsvriendelijke angst. Hopelijk geeft deze lijst kijkers een startpunt om een ​​eigen Halloween-algoritme te starten.waarom krijg ik plezier van pijn?

Kinderen van de maïs

horrornymphs op YouTube

Deze Stephen King-film uit 1984 is een klassieker van het genre. Hier is de samenvatting:

Een 12-jarige predikant genaamd Isaac geeft de opdracht aan de kinderen van de stad om iedereen boven de 18 jaar te vermoorden. Als een kind drie jaar later probeert te ontsnappen, wordt hij geraakt door Dr. Burt Stanton en zijn vriendin, Vicky Baxter, op hun weg naar Seattle. Bij aankomst in de stad wordt Vicky gevangen genomen door de kinderen terwijl Stanton op verkenning is en ze zijn van plan haar op te offeren om de maïsvelden te voeden.

Interview met de Vampire: The Vampire Chronicles

Warner Bros. op YouTube

Het zijn Tom Cruise en Brad Pitt in historische kostuums die vampiers spelen. Wat wil je nog meer? Hier is de samenvatting:

Een vampier genaamd Louis de Pointe du Lac vertelt zijn levensverhaal aan een jonge interviewer in San Francisco. De toegeeflijke 25-jarige Louis bezit een plantage in 1791 in de buurt van New Orleans en verliest zichzelf in zelfdestructief gedrag totdat hij wordt gebeten door een vampier genaamd Lestat. Louis laat zich veranderen en ziet meteen al het moois en wonder van zijn vroegere menselijke leven.

Het dorp

YouTube

Een van de meer onderschatte foto's van M. Night Shyamalan, waarvan er vele over het twist-einde zijn gescheurd. Kijk en oordeel zelf. Hier is de samenvatting:

hoe heeft harry meghan voorgesteld?
De film speelt zich af in een vroege Amerikaanse samenleving die wordt geregeerd door een groep ouderen. Het dorp wordt echter achtervolgd door de angst voor wezens die de bossen buiten het dorp bewonen. De kolonialen noemen deze wezens 'degenen waarover we niet spreken', en de dorpelingen hebben een deal gesloten met de wezens die geen van beiden het territorium van de ander zullen betreden.

Coraline

Focusfuncties op YouTube

Het klassieke verhaal van Neil Gaiman, uitgevoerd in 3D-stopanimatie, Coraline is zowel griezelig als mooi. Hier is de samenvatting:

De familie van Coraline is net verhuisd en heeft haar verlaten om opwinding te vinden in haar nieuwe omgeving. Ze ontdekt een alternatieve versie van haar leven en bestaan, vergelijkbaar met haar echte leven - maar dan veel beter. De volwassenen, inclusief de zorgzame Andere Moeder, lijken haar veel meer welkom. Ze begint te denken dat deze Andere Wereld misschien is waar ze thuishoort. Maar dan wordt haar wonderlijke, fantastische bezoek gevaarlijk ...

The Conjuring

Warner Bros. Pictures op YouTube

De film waarmee de franchise is begonnen, waaronder de onlangs uitgebrachte film De non, deze bovennatuurlijke horror uit 2013 heeft alles wat Halloween-schrikken willen. Hier is de samenvatting:

Het nieuwe huis van de Perrons is ongebruikelijk. De dag nadat ze zijn ingetrokken, wordt de hond buiten dood gevonden en ervaren ze gebeurtenissen die paranormaal lijken. Ze noemen twee beroemde onderzoekers die zich verdiepen in de geschiedenis van het huis. Ze proberen toestemming te krijgen van de juiste autoriteiten om de slechte aanwezigheid uit het huis te verdrijven, maar terwijl ze wachten, vinden er meer gewelddaden thuis plaats.