Deze korte kapseltrends voor 2021 zijn ronduit prachtig

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

Deze korte kapseltrends voor 2021 zijn ronduit prachtig

Door Bella Gerard 16 januari 2021

Als je korte haar een opfrisbeurt nodig heeft, is het misschien tijd om iets totaal nieuws te proberen. Het is veel te gemakkelijk om vast te komen te zitten in een sleur van het kapsel, daarom heb ik een diepe duik genomen in de top korte kapseltrends van 2021 om als broodnodige inspiratie te dienen. Tal van celebs leven op dit moment hun beste kortharige leven, met coole snitten van stompe bobs om pixies te knippen tot bowl-cuts - ik weet dat de laatste twijfelachtig klinkt, maar wees geduldig! Om meer te weten te komen over hoe deze kapseltrends te benaderen, sprak ik met Linda de Zeeuw, Master Hairstylist bij Rob Peetoom Salon in Williamsburg, New York, die me door de beste looks leidde om te proberen.

hoe praat je met een man op tinder

Damesachtig stompe bob

Ik weet het! In de afgelopen paar jaar voelt het alsof bobs * constant * trending zijn. Deze keer is de vorm echter een beetje anders, omdat een goede en stompe bodem de beweging is. Laat het Golden Globes 2021-kapsel van Zoey Deutch uw saloninspiratie zijn. 'Het is altijd goed om een ​​foto ter referentie mee te nemen wanneer je je haarstylist bezoekt', zegt de Zeeuw. Dat gezegd hebbende, merkt ze op dat een goede stylist wijzigingen zal aanbrengen om een ​​snit persoonlijk aan je aan te passen. 'De lengte van een stompe bob moet worden aangepast aan je gezichtsvorm, en bij bepaalde haartexturen kan het belangrijk zijn om enkele lagen te knippen om het meest flatterende volume te creëren', legt ze uit. Wees niet bang om je stylist te vragen welk type botte bob het beste bij je past!

bts songtekst engels
Daniele Venturelli / WireImage / Getty Images

Bijgesneden Pixie

Begin 2021 niet met een ruige, half toegewijde pixiesnit, jullie allemaal! Zoe Kravitz heeft gesproken en een superkorte vorm is de enige optie die het overwegen waard is. 'Voor iemand als Zoë ziet de pixie er geweldig uit vanwege haar ovale gezichtsvorm, de ideale gezichtsvorm voor elk kapsel', zegt de Zeeuw. Lucky Zoe! Toch moeten Kravitz en andere pixie-meisjes regelmatig afspraken maken om ervoor te zorgen dat hun stijlen scherp blijven. 'Gaat u toch voor een kortere weg, vergeet dan niet dat u vaker naar uw kapper moet', zegt de Zeeuw. Toch voegt ze er een positieve kant aan toe: 'Je dagelijkse haarverzorgingsroutine zal snel en gemakkelijk zijn!' Een goede afweging, als je het mij vraagt.fai khadra dochter
Steve Granitz / WireImage / Getty Images

Kom gesneden

Het spijt me, maar sinds Charlize Theron in september 2019 debuteerde met een bowl cut, heb ik het gevoel dat ik deze look overal heb gezien. Zelfs Cara Delevingne en Kendall Jenner wiegden komgesneden pruiken voor een recente fotoshoot, en TBH, ik vond het een beetje geweldig! 'Een komsnede is een edgy, leuk kapsel dat we in meer redactiewerk zien omdat het zo'n sterke vorm heeft', zegt de Zeeuw. 'Een komsnede moet worden gesneden door een perfectionist voor de beste vorm - je wilt er niet uitzien als een peuter uit de jaren 80!' Als je dapper genoeg bent om een ​​schaal te proberen die op maat is gesneden, raadt de Zeeuw aan om je stylist te raadplegen. Dit is niet een doe-het-met-een-kom-thuis-lewk, mensen! 'Neem een ​​foto mee, vraag je kapper of deze stijl zou werken voor je haartextuur en gezichtsvorm', zegt ze, en ze merkt op dat het helpt om te vragen naar manieren om de snit na het hakken te stylen. 'Met korte kapsels kun je nog steeds spelen met verschillende stylingopties om je haar elke dag te matchen met je outfit of je houding.' Wie houdt er niet van een bonusmanier om accessoires te gebruiken?

Kristin Callahan / ACE Pictures / Shutterstock

Als je korte haar in 2021 een upgrade nodig heeft, zou een van de bovenstaande door celeb goedgekeurde looks geweldige keuzes zijn. Hoewel de botte bob misschien wel het populairst is, heb ik mijn vingers gekruist terwijl je de kom snijdt. Ga moedig!