The Ultimate Last-Minute Fourth July Getaway paklijst

Thomas Martinsen / Unsplash

The Ultimate Last-Minute Fourth July Getaway paklijst

Door Gabrielle LaFrank 29 juni 2017

Spontane trips kunnen de beste tijd van je leven zijn, maar de verpakking die ervoor komt, is een ernstige pijn in de billen.

Vooral op het laatste moment heb je geen tijd om je bestemming te onderzoeken om erachter te komen wat je precies nodig hebt voor je vakantie op 4 juli.

Gebruik uw middelen verstandig om een ​​snelle, stressvrije verpakking te garanderen. Alleen al op internet vind je duizenden tips en hacks om je koffer zo overzichtelijk mogelijk te maken, dus je bent klaar om de weg op te gaan en in een mum van tijd naar het paradijs te vliegen.Hier zijn negen last-minute verpakkingstips als je op spontane vakantievakantie gaat. Bon reis, en gelukkig inpakken.

1. Probeer uw bundel inpakken

NBC News op YouTube

Het ziet er behoorlijk ingewikkeld uit, maar het is de moeite waard om te leren, omdat het een hoop ruimte in je koffer bespaart.

Vergeet niet om alle items die je nodig hebt buiten de bundel te houden, omdat het lang duurt om alles in het midden te bereiken.

Deze methode wordt niet aanbevolen voor handbagage op de luchthaven, omdat deze niet zoekvriendelijk is voor TSA.

2. Check Pinterest voor kant-en-klare verpakkingschecklists

Laat iemand anders voor je nadenken.

Er zijn checklists voor verpakking gemaakt en gedeeld op Pinterest die bijna overal ter wereld betrekking hebben. Er zijn lijsten voor verschillende gelegenheden, tijden van het jaar of elk ander belangrijk detail dat je maar kunt bedenken.

Deze checklists helpen je georganiseerd te blijven en zorgen ervoor dat het inpakken veel sneller gaat.

3. Gebruik je schoenen

Die kleine ruimte in elk van je schoenen kan een lange weg gaan, dus het is tijd om er goed gebruik van te maken.

Je kunt je sokken erin stoppen om al je schoenen bij elkaar te houden, of je kunt die kamer gebruiken om kleine toiletartikelen op te bergen, zoals tandpasta op reisformaat.

4. Rol in plaats van vouwen

Pinbusters op YouTube

Veel deskundige packers van internet zijn tot de conclusie gekomen dat het oprollen van uw kleding in plaats van vouwen een efficiëntere manier van inpakken is.

Het lijkt veel meer ruimte te besparen en laat kleding over het algemeen kreukvrij achter zonder vouwen.

5. Houd u aan de TSA-regels tijdens het inpakken

AprilAthena7 op YouTube

Het kan u veel tijd besparen op de luchthaven.

Een item dat niet aan de TSA-richtlijnen voldoet, kan een grote vertraging in uw plannen veroorzaken als agenten uw tas moeten doorzoeken. Het kan geen probleem zijn, maar het kan ook een volledige zoektocht in al uw bagage of uzelf vereisen.

6. Bescherm uw vloeistoffen

Om morsen te voorkomen die alles in je koffer kunnen bederven, doe je een stuk plasticfolie (of hergebruik oude boodschappentassen) tussen de fles en de dop om alles binnen te houden.

Als flessen tijdens het reizen worden geplet of als er toch wordt gemorst, hoeft u zich geen zorgen te maken.

7. Pak slim in

Tim Trad / Unsplash

De kans is groot dat je niet je hele garderobe nodig hebt voor een lang weekend op het strand.

Bekijk enkele weersvoorspellingen en krijg een beter idee van wat je daadwerkelijk gaat dragen. Neem bij twijfel een trui of jas mee, maar laat de winterjas thuis.

Als je jezelf opties wilt geven, pak dan veel van de basis in. Effen kleuren en eenvoudige patronen kunnen allemaal mixen en matchen, waardoor je een grote verscheidenheid aan outfits hebt met slechts een paar items om in te pakken.

8. Pak niet te strak in

Uit persoonlijke ervaring kan ik hiervoor instaan.

wat te zeggen op je eerste date

Wanneer artikelen stevig bij elkaar zijn verpakt, is het voor TSA-agenten veel moeilijker om te zien wat er in uw tas zit. De scanner maakt een röntgenfoto van wat eronder zit en kan geen vormen van veelvoorkomende items onderscheiden.

Als u iets te strak verpakt, zelfs TSA-goedgekeurde items, loopt u een groter risico op een tasinspectie voordat u aan boord kunt gaan van uw vlucht.

9. Investeer in drank op reisformaat

Met TSA kunnen passagiers containers van minder dan 3,4 ounces (100 milliliter) vloeistof meenemen. Flessen alcohol van reisformaat zijn ongeveer 50 milliliter, wat betekent dat u een paar mee kunt nemen.

Voor ingecheckte bagage kun je tot 1,3 liter drank drinken, dus word gek.