De haartrends van 2021 voor kort haar zijn allemaal slank en gepolijst

Saverio Marfia / Getty Images Entertainment / Getty Images

De haartrends van 2021 voor kort haar zijn allemaal slank en gepolijst

Door Kelsi Zimmerman 8 januari 2021

Hier is een mythe: korte kapsels bieden heel weinig stylingopties. Kort haar is niet alleen gemakkelijk om mee te werken - hallo, minder haar is minder werk - maar er zijn zoveel korte stijlen om uit te kiezen. En de haartrends van 2021 voor kort haar bewijzen precies dat.

Het eerste jaar in een nieuw decennium is een vormende tijd voor alle trends, maar met name haartrends, omdat het stijlen projecteert die de komende 10 jaar zullen domineren. Denk terug aan 2010 en je herinnert je de immer populaire asymmetrische bobs en warrige pixies. Die twee sneden zetten de toon voor de gestructureerde, multidimensionale sneden die we de rest van het decennium zagen. Nu 2021 is begonnen, voorspellen beroemde haarstylisten veelzijdige, maar verfijnde snitten zullen de trends sturen. Van alle korte haartrends in 2021 is 'glad' volgens experts de gemene deler.

tweeling lichaamsdeel

Laat u echter niet misleiden door het woord. Alleen omdat een stijl 'glad' is, wil nog niet zeggen dat het alleen geschikt is voor steil haar. De stylisten die ik sprak om deze gepolijste, glanzende looks te voorspellen, zullen overal te zien zijn, op alle haartexturen. Ongeacht je haartype, zie hieronder hoe je de korte haartrends van dit jaar kunt channelen die volgens experts in opkomst zijn.hoe een gesprek van hart tot hart te voeren

Opgeklapte en omgedraaide uiteinden

De laatste paar maanden van 2019 zagen we een glimp van door de jaren 60 geïnspireerde, opgeklapte en omgedraaide uiteinden. En TRESemmé Global Stylist Justine Marjan vertelt dat Elite Daily 2021 nog meer zal zien. Om beide looks te bereiken, stelt Marjan voor om een ​​krultang (zoals de GHD Soft Curl Iron) te gebruiken op glad, droog haar. Gebruik het strijkijzer om naar beneden te kantelen om naar je gezicht te krullen; om uit te klappen, gebruik het strijkijzer om van je gezicht weg te krullen.

Gepolijste Pixies

Ambassadeur-ambassadeur Millie Morales zegt dat gepolijste pixies in 2021 een ware rage zullen zijn. Ondanks wat je misschien gelooft, zegt Morales dat je geen stijltang nodig hebt voor een slanke pixie. 'Voor deze look zou ik aanraden om een ​​ronde borstel te gebruiken om een ​​gladde, strakke look te creëren', zegt Morales. Maar onthoud: hoe korter de strengen, hoe kleiner de ronde borstel die je nodig hebt.

vervelende gal sex

Gordijn pony met bobs

De artistiek directeur van Marjan en Glamsquad, Giovanni Vaccaro, zijn het er beiden over eens dat de pony in 2021 groot zal (blijven) zijn. Wat een specifieke stijl betreft, zal een gordijnpony met een bob een groot moment hebben. In tegenstelling tot een stompe pony die recht over het voorhoofd is gesneden, zijn de gordijnpony in het midden gescheiden, langer aan de zijkanten en hebben piekerige uiteinden om het gezicht te omlijsten.

Beide stylisten zijn het erover eens dat de snit geschikt is voor elk haartype en elke textuur. 'Iets volwassen botte bobs, zoals een maand groei, zijn de perfecte lengte voor 2021', zegt Vaccaro. 'Het is zeer veelzijdig en perfect voor alle haartexturen, evenals voor dichtheid.' Om ervoor te zorgen dat deze snit werkt voor elk haartype, stelt Marjan voor dat fijnere haartypes samengaan met stompe snitten om de volheid te behouden en krullende haartypes voegen interne lagen toe die voorkomen dat de bovenste laag krimpt.