De line-up 2021 Governors Ball bevat zoveel van je favoriete artiesten

Ian Gavan / Getty Images Entertainment / Getty Images

De line-up 2021 Governors Ball bevat zoveel van je favoriete artiesten

Door Michele Mendez 16 januari 2021

Maak je planning deze zomer vrij, want je wilt de 2021 Governors Ball zeker niet missen. Het jaarlijkse muziekfestival gaat worden reusachtig dit jaar, omdat het een met sterren bezaaide line-up heeft met de beste artiesten in muziek. Zodra je de line-up van de Governors Ball 2021 ziet, heb je die geen keuze maar om kaartjes te kopen voor jou en al je vrienden, want het is dat gestapeld.

Na maanden gespeculeerd te hebben wie de artiesten dit jaar zullen zijn, kregen fans eindelijk hun antwoord op donderdag 16 januari. The Governors Ball kondigde aan dat het festival dit jaar zal plaatsvinden van vrijdag 5 juni tot en met zondag 7 juni, in Randall's Island Park in New York City. Het festival, gelanceerd in 2011, viert deze zomer zijn 10-jarig bestaan. Ter gelegenheid van de speciale viering brengt het festival enkele van de meest bekende muziekacts en de meest veelbelovende opkomende artiesten samen op één plek voor drie epische avonden met optredens.

Muziekliefhebbers zullen blij zijn met de line-up van Tame Impala, Missy Elliott, Flume, Vampire Weekend, Stevie Nicks, Solange, Miley Cyrus, Ellie Goulding, H.E.R., RÜFÜS DU SOL, Portugal. The Man, Foals, Summer Walker, Jon Bellion, Khruangbin, Carly Rae Jepsen, Maren Morris, Of Monsters and Men, Milky Chance, Bleachers, BANKS en nog veel meer.Eigenlijk zal het 2021 Governors Ball meer dan 65 artiesten hebben, en je kunt ze hieronder allemaal zien.

als je weet dat hij de ware is
Governors Ball

Het is vermeldenswaard dat de Governors Ball Missy Elliot's eerste grote NYC headline-show zal zijn in meer dan een decennium. Afgelopen zomer won het hiphopicoon de Video Vanguard Award 2019 tijdens de MTV Video Music Awards 2019, waar ze ook een mengeling van enkele van haar grootste hits uitvoerde, waaronder 'Work It', 'Get Your Freak On' en ' Roddelmensen. ' Dus, als je een grote fan van haar bent, wil je haar epische comeback in NYC zeker niet missen.

Ook op de line-up staat Miley Cyrus, die haar muziek comeback maakte met haar EP Ze komt er aan in mei 2019. Cyrus plaagt nieuwe muziek op sociale media, dus ik hoop dat ze een aantal nieuwe nummers zal uitbrengen tegen de tijd dat het muziekfestival in juni rondrent.

bts volgende album

Afgezien van een avond met geweldige uitvoeringen, kunnen bezoekers ook veel eten, kunst en ander entertainment verwachten op het festival.

Jerritt Clark / Getty Images Entertainment / Getty Images

Tickets gaan op vrijdag 17 januari om 12.00 uur in de verkoop via de officiële website van Governors Ball. Fans zouden hun tickets eerder dan later moeten krijgen, want het festival van dit jaar wordt het grootste tot nu toe.