Het vakantiegift van 2018 voor uw partner, gebaseerd op hun sterrenbeeld

Studio Firma / Stocksy

Het vakantiegift van 2018 voor uw partner, gebaseerd op hun sterrenbeeld

Door Elana Rubin 7 december 2018

Omdat we midden in Chanoeka zijn en Kerstmis en Kwanzaa naderen, denk je waarschijnlijk na over wat je je partner voor de feestdagen kunt geven als je een relatie hebt. Als je een beetje vastzit aan het brainstormen over geschenken die ze leuk zullen vinden, waarom zou je hun geschenk dan niet afstemmen op hun sterrenbeelden? Deze Vakantiegeschenken voor 2018 voor uw partner, op basis van hun sterrenbeeld, kunnen worden gepersonaliseerd, maar de ideeën komen allemaal voort uit de kenmerken waaruit elk teken bestaat.

seksspeeltjes voor goedkoop

Als je echt niet zeker weet wat je partner voor de vakantie wil, kan het zijn dat ze veel hebben van wat ze al nodig hebben of willen. Dus heb een beetje plezier met brainstormen, maar denk verder dan hun typische hobby's die je al kent, en denk na over wie ze zijn als persoon. Welke kenmerken beschrijven ze? Dit kan afkomstig zijn van hun zonneteken, dat beschrijft wie ze in wezen zijn als persoon. Door hun geschenk te kiezen op basis van hun sterrenbeeld, ga je misschien voor een minder traditionele route, maar ach, het zal je partner misschien een beetje extra verrassen. Bovendien zullen ze waarschijnlijk de verdere gedachte waarderen die je in hun geschenk hebt gestopt. Lees dus verder voor het sterrenbeeld van uw partner en wat u hen daarvan moet laten afleiden.

Boogschutter (22 november - 21 december)

Gratis RN 2018 hardloopschoen $ 100 | Nordstrom, Nike

Sinds Boogschutter is zo groot in avontuur, ga je gang en geef je Sag bae de tools om dat avontuur te laten gebeuren. Deze Nike sneakers zijn gemaakt om te hardlopen, maar zullen ook prima werken om je partner overal naartoe te brengen.Steenbok (22 december - 19 januari)

Boek Hookup $ 37,50 | The Strand

Omdat Steenbok een leerling voor het leven is, schenk je partner een maand, terugkerend of een heel jaar van The Strand's boekabonnement, Book Hookup. Je kunt kiezen uit kunst en fotografie, feministische literatuur, fictie, kinderen, mysterie en spanning, politieke non-fictie, sci-fi en fantasie, tijdloze favorieten en jongvolwassenen. Prijzen variëren van $ 37,50 tot $ 200.

Waterman (20 januari - 18 februari)

SoundLink Micro draagbare Bluetooth-luidspreker $ 79,99 | Beste koop, Bose

Omdat Waterman zo sociaal is en vaak bekend staat als het leven van het feest, organiseren ze waarschijnlijk af en toe hun eigen bijeenkomsten. Zorg ervoor dat uw Waterman-partner de sleutel heeft om hun feest tot een succes te maken: luidsprekers voor muziek. Deze draagbare, Bluetooth-compatibele luidspreker kan indien nodig worden verplaatst en kan muziek afspelen vanaf elk Bluetooth-apparaat.

Vissen (19 februari - 20 maart)

Notebook Master Slim (A4 +), hardcover $ 29 | Vuurtoren1917

Vissen ontsnappen vaak aan de realiteit door hun eigen verbeeldingskracht. Help ze dat escapisme op een creatieve manier te benutten, door ze een notitieboek te geven waarmee ze ideeën kunnen schrijven, dingen kunnen plannen en misschien zelfs hun geschenken kunnen bijhouden voor u. Deze optie heeft meer dan 120 pagina's, is inktbestendig en bevat ook een inhoudsopgave.

Ram (21 maart - 19 april)

Parachutespringen $ 69,95 | ik vlieg

Ram houdt ervan om alles te trotseren dat kan pronken met hun moed en spontaniteit, dus verras ze met kaartjes voor indoor skydiving om hun adrenaline echt op gang te krijgen. Opties zijn onder meer twee, drie, vier of vijf vluchten, met de keuze om ook virtual reality op te nemen.

Stier (20 april - 20 mei)

Kookles $ 75 | Op tafel

Stier is een grote fijnproever (waar je je waarschijnlijk nu al goed van bewust bent), dus denk eraan om je partner een leuke kookles te geven bij Sur La Table, waar je samen van kunt genieten. De winkel heeft een verscheidenheid aan aanbiedingen, waaronder Wellington Wellington avondmaal, workshop kerstkoekjes, oudejaarsavond, gietijzeren desserts en meer.

Tweelingen (21 mei - 20 juni)

Ontsnap uit de kamer $ 32 | Ontsnap uit de kamer

Gemini houdt van het oplossen van mysteries en puzzels, dus overweeg om samen naar een escape room te gaan. Je zult het leuk vinden om je partner alle aanwijzingen te zien raden, en je zult nog gelukkiger zijn als je (hopelijk) erin slaagt te ontsnappen door je teamwerk.

schema voor koninklijk huwelijk

Kankers (21 juni - 22 juli)

UGG Cabrillo Pom Pom gooi deken in sneeuw $ 69,99 | Bed Bath & Beyond

Kankers houden er vaak van om met hun geliefden rond het huis te loungen. Omdat ze vaak thuis willen zijn, waarom maken ze het dan niet comfortabel? Geef je favoriete huisgenoot een zachte deken, zodat ze gezellig zijn op de plek waar ze het meest van houden.

Leos (23 juli - 22 augustus)

Ralph Lauren ketting ketting 18 '$ 54 | Bloomingdales, Ralph Lauren

Leeuwen staan ​​bekend om hun gewaagde en luide persoonlijkheden, dus schenk ze deze prachtige opvallende ketting van Ralph Lauren. Het is een statement op zichzelf of gemakkelijk te combineren met andere stukken. Bovendien past het bij verschillende sieradenstijlen, ongeacht de voorkeur van uw partner.

Maagden (23 augustus - 22 september)

Echo (2e generatie) slimme luidspreker met Alexa $ 69,99 | Amazon

Maagden zijn gedetailleerd en praktisch, dus als ze in wezen een robotassistent worden, zal hun dag zeker soepeler verlopen. De Amazon Echo is een spreker, maar bevat handige functies zoals het kennen van het weer, het instellen van een timer en zelfs het plaatsen van Amazon-bestellingen.

Ponden (23 september - 22 oktober)

Sinemia Maandelijkse films $ 17,99 | Sinemia

Weegschalen staan ​​bekend als kunstliefhebbers, dus schenk je partner deze feestdagen een filmabonnementsprogramma. Kies voor Sinemia, waarmee je drie films per maand kunt zien zonder black-outfilms of theaters.

hoe je veilig kunt zijn met jezelf in een relatie?

Scorpios (23 oktober - 21 november)

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt Keulen $ 136 | Bloomingdales, Jo Malone

Hoewel Scorpios een (volkomen oneerlijke!) Slechte reputatie krijgt, valt de aantrekkingskracht van dit teken niet te ontkennen. Geef je Scorpio SO een geur die past bij hun mysterieuze persona, zoals deze optie van Jo Malone die naar kliffen en salie ruikt.

Als een Schorpioen kan ik bevestigen dat ik graag het bovenstaande geschenk zou willen ontvangen. Daarom zijn dierenriemen echt, dit feit valt niet te ontkennen, dus ga je SO het cadeau geven voor hun teken voor deze feestdagen.