The Temple Fade: hoe draag je het als een kampioen?

29foto's Ionov / Shutterstock.comEen moderne benadering van een klassieke lookdoorJassiel Robledo6 juli 2021

De vervaging van de slapen is meer dan alleen een terugroepactie naar het begin van de jaren 90, het is een oefening in individualiteit door de unieke vorm van je slapen op te nemen voor de uiteindelijke look van dit kapsel. Geen twee tempelvervagingen zijn gelijk en zoals we in deze volgende foto's zullen zien, is het enige dat je creativiteit beperkt, je verbeeldingskracht.

Berucht gemaakt door de Jersey Shore-dj Pauly D, werd de vervaging van de tempel ooit jarenlang verbannen naar de marge van de moderne kapselwereld, om vervolgens tot koning te worden gekroond en vervolgens snel weer onttroond binnen een televisieseizoen. Jakkes!

Laten we eens kijken naar enkele gevallen waarin dit kapsel goed is gedragen!Taps toelopende zijkanten met vervaging van de tempel 1/29Taps toelopende zijkanten met vervaging van de tempel

Deze slaapvervaging is een geweldige manier om contrast en scheiding tussen gezichtshaar en hoofdhaar toe te voegen; evenals de aandacht vestigen op de uitsparingen van de twee.

Op deze manier gedragen, helpt het u een jongere uitstraling te krijgen, gezien als het vermogen omeen volle baard laten groeientot aan de tempels wordt zelden gevonden bij mannen jonger dan 24.

@justin_thebarber/ Instagram Nette line-up en tempelvervaging twee/29Nette line-up en tempelvervaging

Onderhoudenjouw strakke stijlonderscheidt je van andere mannen. Het zegt dat je jezelf serieus neemt en op details let. Deze vervaagde slaap voegt toe aan zijn kapsel door een al strak gesneden look te geven en het er nog schoner uit te laten zien.

Onthoud dat er niets mis is met altijd proberen er op je best uit te zien, het laat zien dat je herkent dat anderen je zullen waarderen wanneer je jezelf voor het eerst waardeert.

@rancejohn / Instagram Temple Fade met Curly Top 3/29Temple Fade met Curly Top

Een vervaagde tempel met een korte, gekrulde top is misschien wel de meest bekende look van Justin Timberlake. Hij droeg die stijl jarenlang tijdens zijn Nsync-dagen.

Hoe iconisch hij ook was met die look, de laatste jaren is hij overgegaan op het hebben van eengladde achterkanten wiegende stoppels. Het maakt niet uit, we vinden dat het nog steeds zijn plaats heeft in de kapselgeschiedenis.

@benji_thebarber94/Instagram Top met hoog volume en nette line-up 4/29Top met hoog volume en nette line-up

Niet alle tempelvervagingen zijn gelijk gemaakt. Deze variatie valt langs de oren naar beneden en geeft het haar een krachtig door de wind geveegd uiterlijk.

Omdat haar rond de oren de neiging heeft om te transpireren, past deze sportievere stijl goed op de zandstranden, zonnige stranden van Cabo San Lucas of bij een regionale finale.

@barberbirdman / Instagram Nette kant geveegd met vervaagde tempel 5/29Nette kant geveegd met vervaagde tempel

Zoals we op deze lijst hebben gezien, past de vervaging van de tempel buitengewoon goed bij een langere top. De slordige, wilde look van een langer topje gaat samen met een slaapvervaging zoals pindakaas en chocolade.

Misschien is het het contrast van werelden, de vrijgevigheid van vol haar met de militante, altijd gedisciplineerdebuzz cutvan de tempel vervagen. Een match made in heaven als die er ooit was.

@barberiaharo / Instagram Krullende mul met casual top 6/29Krullende mul met casual top

Deze stijl is een mengelmoes van verschillende andere looks en kapsels. De voorkant zegt zaken, de achterkant zegt laten we feesten alsof het 1979 is. De zijkanten zeggen 'meneer, ja meneer', terwijl het gezichtshaar schreeuwt 'de Noormannen komen!'

Er is niet één enkele sfeer om deze look te beschrijven, maar een reeks verschillende gevoelens die op een billboard zijn opgehangen en gepost. Als je een prater bent, zal deze stijl zeker de aandacht trekken waar je naar hunkert.

@ urednistvo.pricesk.robert / Instagram Golvende opgeruwde bovenkant met vervaagde tempel 7/29Golvende opgeruwde bovenkant met vervaagde tempel

Als je een fan bent van stripboeken, namelijk Superman, dient deze volgende stijl als een groots eerbetoon aan het zachtaardige alter ego Clark Kent van de man van staal.

vertrouwen herstellen na vreemdgaan

Of je nu sociale bijeenkomsten of zakelijke bijeenkomsten bijwoont op de dagelijkse planeet, deze vervaagde tempel zorgt ervoor dat je er zo strak mogelijk uitziet en zorgt ervoor dat je je hoofdredacteur niet kwaad maakt.

@we_married_hair / Instagram Korte top met korte franje 8/29Korte top met korte franje

Als Norman Reedus een tempelvervaging had gedragen in de Boondock Saints, zou hij er ongeveer hetzelfde uitzien (behalve de neusring).

Zoals we al eerder zeiden, kan een goed geplaatste tempelvervaging een casual fashionista-kapsel veranderen in een sportievere verpakte tweezitter-look met de bovenkant naar beneden.

@ urednistvo.pricesk.robert / Instagram Golvende textuur met zachte vervaging van de tempel 9/29Golvende textuur met zachte vervaging van de tempel

Voor degenen onder ons die niet echt dol zijn op kapsels met scherpe contrasten, is deze vervaging van de tempel geboren uit een zachter verloop. Het meer geleidelijke contrast leent zich hier voor een meer natuurlijke uitstraling.

Ik zeg natuurlijk, maar als je merkt dat je jarenlang op een onbewoond eiland bent gestrand, denk ik dat je haar van nature meer op het haar van Tom Hanks in Castaway zal lijken en minder op dit. Vergeet niet om je kapper de volgende keer te bedanken om ze te zien.

@yourbarbergigi / Instagram Sharp Side Swept met Undercut Temple Fade 10/29Sharp Side Swept met Undercut Temple Fade

Hier zien we twee werelden botsen, de tempel vervaagt en ondergraaft langere zijden. Het is een zeer schone, delicaat vervaardigde look die de vaardigheden van je kapper tentoonstelt en je tot een meesterwerk maakt.

Past goed bij een sjofele of netjes getrimde baard, waarbij de eerste contrast laat zien, terwijl de laatste aan de wereld laat zien dat elke vierkante centimeter van deze gevel opzettelijk is gebeeldhouwd.

lesbische open relatie
@anthonythebarber916 / Instagram Top met hoog volume en dun haar elf/29Top met hoog volume en dun haar

Langer, dunner haar heeft in de meeste gevallen de neigingom er 'slordiger' uit te zien.Dat is fantastisch als dat de look is waar je voor gaat.

Als je merkt dat je op zoek bent naar een soort middenweg, kan het toevoegen van een scherpe vervaging aan de basis van de zijkanten je stijl een beetje opschonen, alsof je grenzen toevoegt rond vrijheid, zoals het insluiten van een stromende rivier achter een dijk of dam.

@justmikethatsme / Instagram Zijwaarts geveegde lange strengen 12/29Zijwaarts geveegde lange strengen

Lange, zijwaarts vallende lokkenwaren de rage onder tieners van de jaren negentig, kijk maar naar Edward Furlong in de film Terminator 2.

Als je deze look altijd al wilde hebben, maar niet wilt dat het er zo gedateerd uitziet, kun je proberen de onderkanten te garneren met een vervaging om het er meer 2021 uit te laten zien.

@kaisbarbershop / Instagram Afro Temple Fade met Mid Fade 13/29Afro Temple Fade met Mid Fade

Eddie Murphy droeg een soortgelijk kapsel in Beverly Hills Cop 3, hoewel de top niet zo lang was.De mid fadeis een fantastische manier om een ​​al beroemd kapsel te nemen en het scherper te maken.

Het vervagen van de zijkanten naar de huid heeft ook de toegevoegde bonus dat het er frisser uitziet, waardoor je eruitziet als een man die zijn kappersafspraken nooit mist.

@lxbarbers / Instagram Low Key Temple Fade met naar achteren geschoven top 14/29Low Key Temple Fade met naar achteren geschoven top

Jessie James (de custom bike designer, niet de outlaw) maakte deglad achterover haarmet tatoeages kijken in de afgelopen jaren. Het is de Nuvo biker-look geworden en een broer van de andere langharige biker-look die al vele jaren meer bekendheid geniet.

Hier zien we dat het toevoegen van een vervaging van de tempel de look een beetje kan opschonen, terwijl het toch een stoere uiterlijke persoonlijkheid behoudt.

@skinfadepost / Instagram Subtiele Temple Fade met Low Key Top vijftien/29Subtiele Temple Fade met Low Key Top

Veel van onze militairen moeten een kapsel dragen dat beide isfunctioneel en onopvallendtot hun vak.

Deze volgende stijl is geweldig als je voor je werk constant alert moet zijn, zodat je zo min mogelijk opdringerig haar krijgt zonder dat je een buzz-cut hoeft te rocken. Dank u voor uw service.

@bern_cuts / Instagram Casual top met taps toelopende vervaagde tempel 16/29Casual top met taps toelopende vervaagde tempel

We hebben het onderwerp van militaire kapsels kort besproken in de laatste foto. En hoewel verschillende takken verschillende vereisten hebben, is er in alle takken van de strijdkrachten de consensus dat het haar de oren, wenkbrauwen of de nek van een militair in actieve dienst niet mag raken.

Dit kapsel zou een geweldige aanvulling zijn op die line-up, zolang de bovenkant korter dan 4 inch wordt gehouden (een vereiste voor sommige takken van het leger).

@domthebarberian / Instagram Nette tempelvervaging met zijwaarts gezwaaide bovenkant 17/29Nette tempelvervaging met zijwaarts gezwaaide bovenkant

Deze volgende stijl is geweldig voor rockabilly-fans over de hele wereld. Zoals rockabilly soms oversteekt naar de wereld van punk, werkt het ook voor punkfans die zich in de fase van de vrouw of man en twee kinderen in hun leven bevinden.

burger king onmogelijk kanjer vegan

Vanrebellen en punkersmet tienerangst tot radertjes in de machine, wanneer werden thuisblijven en vroeg naar bed gaan doelen in plaats van straffen?

@domthebarberian / Instagram Stijlvolle top met nette tempelvervaging 18/29Stijlvolle top met nette tempelvervaging

We kunnen in dit volgende kapsel zien dat het tijdperk van Elvis, de koning zelf, niet dood is. Hoewel de peetvader van de rock zelf geen baard sierde, denk ik niet dat hij erg beledigd zal zijn als je ervoor kiest.

@donnyblends / Instagram Temple Fade en taps toelopende 19/29Temple Fade en taps toelopende 'Fro

Deze volgende stijl werd gedragen door niemand minder dan de grootste Muhammad Ali in het boksen. Al hield Ali zijn zijkanten over het algemeen wat langer dan we in dit voorbeeld zien.

De sterkere tapsheid en vervaging zorgen ervoor dat het een beetje moderner lijkt en tegelijkertijd net zo tijdloos blijft als een Rolex Submariner.

@lieanne_ / Instagram Dramatische tempelvervaging met Designer Taper twintig/29Dramatische tempelvervaging met Designer Taper

Als je stylist ontwerpen in je fade laat scheren, heb je een stylist met talent nodig. Sommige hiervan kunnen duur zijn, variërend van het toevoegen van een extra $ 5 tot $ 35 aan de totale kosten van het kapsel, maar aan de andere kant kunnen ze een look creëren die opvalt en uniek is voor jou.

In dit geval zien we een voorbeeldig fade-ontwerp dat gebruik maakt van de natuurlijke kromming van de schaal om dit ontwerp te creëren dat stroomt zoals gevisualiseerde muziek.

@gerrybarber / Instagram Waar is de tempel gebleven? eenentwintig/29Waar is de tempel gebleven?

Dit is een eersteklas cool kapsel met bijna alles,vervaagt, geschoren spleten,kleurstof, en wat zou men nog meer kunnen vragen? Detempel is glad vervaagdmet een geschoren spleet. Dat is het niet, de zijkanten zijnondersneden taps toelopendmet als top een klassiekerpokke opfrissenmet een zeer ongebruikelijke kleurstof, kan het nog funkier?

@ virgiltb / Instagram Nette Temple Fade met Curly Top 22/29Nette Temple Fade met Curly Top

Wauw,huid van de slaap vervaagdmaar de zijkanten zijn taps toelopend dun. Dedunne haartextuurmaakt dit kapsel nog beter. Bovendien is de bovenkant dicht gekruld metopstelling kort maar scherp. Niet vergetende halslijnhelemaal mooi zijn om de tatoeage er goed uit te laten zien.

@patty_cuts / Instagram Roken is dodelijk als het wordt aangestoken 2. 3/29Roken is dodelijk als het wordt aangestoken

Roken is zeker dodelijk, maarharderdoet nooit. Laten we ons concentreren op het kapsel en de rest negeren zoals de top islicht golvendmetzijkanten worden taps toelopenden vervaagd maarhet volume is dichtmet mul wordt allemaal onderhouden en lang.

@jasonfiorentino / Instagram Mijn tempel is verloren 24/29Mijn tempel is verloren

Tempel vervagenwordt tegenwoordig populair en een goede zaak is dat de fade vrij veelzijdig is. Dit is een zeer formeel,klassiek herenkapselmet eenpompadouren goed volume, maar door de vervaging van de tempel ziet het er gelijkmatig uitmeer dapper.

@mozambeak / Instagram Moderne tempel vervagen 25/29Moderne tempel vervagen

Dit is een heel speciale mix van klassieke en toch trendy kapsels. Dezijkanten lopen taps toeen vervaagd, maar meestal rond de tempel en al het andere heeftgoed dik volume. Bovendien is de top eengepofte gladde rugmet derijvlijmscherp zijn.

@eddie_rtb / Instagram Temple Fade of Mullet, beide alstublieft 26/29Temple Fade of Mullet, beide alstublieft

Ze zeggen dat mul retro is, maar deze bewijst het tegendeel, deze heeft alles wat men kan wensen, eenbrushback-topmet geschoren spleet kant samen metde vervaagde tempel. Dit alles met een rechte enlicht gekruldharder. Deze hele look kan werken voor een feest, maar ook voor een formele situatie.

@joshconnollybarber / Instagram Heb je mijn tempel gezien? 27/29Heb je mijn tempel gezien?

Dit is wat casual op zijn hoogtepunt met een snufje bling eruit ziet, de algehele textuur iskortengekruldtoch is het vol leven metde kleurstofen de glans. Dat gezegd hebbende, detempel is vervaagdmet eenzeer lage fade. Ten slotte is de halslijn heel bijzonder gedaan, al deze details zorgen ervoor dat het er perfect uitziet.

@joshconnollybarber / Instagram Afro Temple Fade met vervaagde zijkanten 28/29Afro Temple Fade met vervaagde zijkanten

Kanafro haarbeter zijn? Hier is een klassiek voorbeeld met eendichte topwaarbij de zijkanten helemaal zijntaps toelopendenmidden vervaagd. Deline-up is kortmaar toch scherp als een mes en daar houdt het niet op. De snor maakt het gewoon perfect en maakt het heel.

@seulias / Instagram Gekrulde top met verdwenen tempel 29/29Gekrulde top met verdwenen tempel

Dichte krullenen de hele sfeer casual houden is het beste wat je kunt doen. De top is gekruld metsommige haarproductenom het er nat uit te laten zien. Dat is het niet, detempel vervagenmaakt het gewoon trendy enzijkanten worden taps toelopendmaakt tot het meest gefocuste deel.

@rpb_nq / Instagram