Smaakvolle retro: 10+ gladde ducktail-kapsels

door @barber.josh.o.p / InstagramWie houdt er niet van old school cool?17foto'sdoorKapsel Inspiratie16 september 2019

De ducktail is een klassieke snit die dateert uit de jaren 50, waarbij beide kanten van het haar glad naar achteren zijn gestreken om elkaar in het midden te ontmoeten. Er zijn tal van variaties op deze stijl, waardoor je een look kunt krijgen die zo klassiek of modern is als je wilt. In deze fotogids lopen we door tien van de beste ducktail-kapsels voor mannen.

Omgekeerde ducttail op gewas 1/17Omgekeerde eendenstaart op gewas

Dit omgekeerde eendenstaartkapsel neemt het concept van de eendenstaart en draait het om. In plaats van het haar naar achteren glad te strijken, worden de twee kanten naar voren gladgestreken om elkaar in het midden hiervan te ontmoeten.coole oogst.

@alan_beak / Instagram Eendenstaart twee/17Lichte Klassieke Eendenstaart

Hier is een klassiek ducktail-kapsel dat op zijn plaats is geborsteld. Merk op dat het geen overdreven 'plakkerige' look is, zoals sommige zwaar gegeleerde ducktails. Deze is stijlvol en super schoon - we zijn er dol op!waar te gaan op roadtrip met vrienden
@barber_djirlauw/ Instagram eendenstaart 3/17Moderne Ducktail met taps toelopende halslijn

Dit is een modernere versie van de ducktail, waarbij de gladde zijkanten op het achterhaar zijn aangebracht. Het kan even duren om te groeiensluit deze lang these, maar het eindresultaat is het zeker waard.

@kieronthebarber / Instagram eendenstaart 4/17Front Volume en Curly Ducktail

Gebruik voor een draai aan de gewone ducktail de lijn in het midden als richtlijn voor het toevoegenextra volumevooraan. Dit gekrulde ducktail-kapsel heeft die techniek zeker niet!

@paul_barbercode / Instagram ducktail-charliegray248_21688528_149868798940234_2719710142370152448_n 5/17Gedeconstrueerde Ducktail

Als een eenvoudig kapsel met eendenstaart iets te rigide voor je is, probeer dan wat meer textuur toe te voegen. Deze gedeconstrueerde ducktail is gelaagd met haarlokken die in alle verschillende richtingen wijzen, voor een zorgeloze, moderne look.

manieren om tegen een vriend te zeggen dat ik van je hou
@charliegray248 / Instagram Formele eendenstaart met ondersnijding 6/17Formele eendenstaart met ondersnijding

De ducktail werkt geweldig in formele situaties, en je kunt jezelf een hoop gedoe besparen door de rug te houdenlekker kort. Vergeet niet om dezelfde ducktail-principes toe te passen op de top, om de ziel van de stijl echt aanwezig te houden.

@r.braid / Instagram Halslijnontwerp met moderne eendenstaart 7/17Halslijnontwerp met moderne eendenstaart

Hier is een super rommelige, super gekrulde eendenstaart die veel minder werk is dan het lijkt. We houden van het volume aan de voorkant en het coolehalslijn ontwerpis zeker een bonus.

@hayden_cassidy/ Instagram Ontwerp met eendstaart en halslijn 8/17Ontwerp met eendstaart en halslijn

Deze ducktail heeft een aantal zeer interessante patronen die er doorheen lopen, met de twee zijkanten glad naar achteren om langs een golvende lijn samen te komen. Ja, er is ook een halslijnpatroon in deze snit; en ja, we vinden het een zeer welkome extra.

@ pedrostival_ / Instagram Ducktail en Messy Quiff 9/17Ducktail en Messy Quiff

Net als in een van de eerdere stijlen, gebruikt deze ducktail de centrale lijn als richtlijn om veel volume aan de boven- en voorkant toe te voegen. Het is de toegevoegde hoogte van deze stijl die eenklassieke stijlmodern voelen.

@ marconybarber / Instagram Korte Eendenstaart 10/17Korte Eendenstaart

Hier is een eenvoudige, korte eendenstaart met wat licht dat in de nek vervaagt. We denken dat dit een uitstekende keuze is voor jongens die graag dingen bewarenlaag onderhoud, maar wil experimenteren met een eeuwenoud kapselmotief.

@ dhr.lo __ / Instagram Hoekige kijk op Ducktail elf/17Hoekige kijk op Ducktail@barber.josh.o.p / Instagram Horizontale Ducktail 12/17Horizontale Ducktail@barber.josh.o.p / Instagram Gestrande eendenstaart 13/17Gestrande eendenstaart@paddy_corrigan_ / Instagram Miniatuur Ducktail met taps toelopende halslijn 14/17Miniatuur Ducktail met taps toelopende halslijn@ppreshaw / Instagram Eendenstaarttop vijftien/17Eendenstaarttop@mensworldherenkappers / Instagram Uitgesproken Full Ducktail 16/17Uitgesproken Full Ducktail@_psycho.kill / Instagram De-Constructed Top Ducktail 17/17De-Constructed Top Ducktail@liamjtwist / Instagram