Aardbeiblonde ziet eruit om hoofden te laten draaien

10foto's BAKOUNINE / Shutterstock.com doorSophia Jackson19 juli 2019 Sophia Jackson is een professionele stylist en colorist voorBarron's Londense Salonin Atlanta, Georgia. Als ze niet bezig is met het stylen van haar of het onderzoeken van de laatste trends, kun je haar zien winkelen in trendy boetieks of bubbels drinken tijdens een concert in Chastain Park.

Zonovergoten aardbeienblonde lokken zijn overal, en de opties voor tinten en variaties op deze leuke kleur lijken geen grenzen te hebben. De kleur is een klassieke kleur die knipoogt naar een aantal beroemde blondines, evenals een zoete, onschuldige look die teruggaat naar jongere dagen en eenvoudiger tijden.

Jayma Mays Aardbeienblond
Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com

U kunt zich echter zorgen maken over hoe het eruit zal zien met uw specifieke huidskleur, dus u kunt vastlopen op de beste look voor u. Hoe kies je de beste aardbeienblond voor jouw specifieke huidskleur?

Gelukkig hebben de wildernis van Instagram en de sterren die op de rode loper werken allemaal verschillende tinten getest en kunnen ze je kapper informeren over de beste kleur. Dit is niet het moment om te beknibbelen op kleur - maak een afspraak meteen salon van hoge kwaliteitmet bekwame coloristen voordat je in deze trend duikt.Scarlett Johansson Aardbeienblond
DFree / Shutterstock.com

Schoonheden met een donkere huidskleur

Aardbeiblonde tinten worden normaal gesproken geassocieerd met het bleekste, maar nu niet meer. Met behulp van enkele eenvoudige variaties kun je een geweldige look hebben die werkt met diepere huidtinten.

Neem een ​​briefje van de koningin. Queen Latifah gebruikt een warme, kaneelachtige basis voor haar blonde lokken, zodat haar natuurlijke glans glanst. Het effect is moeiteloos en glamoureus tegelijk.

Keke Palmer, zowel actrice als zangeres en songwriter, ging iets minder extreem toen ze zich wendde tot de aardbeienblonde tinten. Ze hield haar wortels donker en koos voor een klassieke, roodachtige blondine die de appels in haar wangen naar voren bracht.

Keke Palmer Aardbei Blond
Tinseltown / Shutterstock.com

Model Michael Lockley besloot om van zijn aardbeiblond een echt statement te maken door voor een onnatuurlijke tint te gaan en zijn haar gekruld te houden. Terwijl de meeste vrouwen deze tint op steil haar dragen, is Michael het bewijs dat het net zo leuk kan zijn in een warboel van krullen.

De kleur helpt hem op te vallen en benadrukt zowel zijn jeugd als zijn jukbeenderen. De speelsheid van de hele stijl werkt echt voor hem zonder de aandacht af te leiden van zijn knappe gezicht.

aardbei blond

De altijd fantastische Eve speelt graag met haar haarkleur en geloofde de aardbeiblonde tint op zijn woord - ze liet het roze gewoon doorschijnen om een ​​suggestieve stijl te creëren. Eve is uniek in haar soort en haar bereidheid om met haar haar te spelen is een bewijs dat ze vasthoudt aan je persoonlijke stijl.

Latijnse schoonheid

Als je die perfecte cacaobruine tint in je teint hebt, laat die dan zien met wat lichtere lokken. Met de juiste hoeveelheid aardbei kan de schaduw de warmte in je huid naar boven halen en een vleugje sexy aan je look toevoegen.

Beyoncé Aardbei Blond
Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com

Actrice Dascha Polancoof Orange is the New Black roem rockt een geweldige kijk op blond haar op de show en op de rode loper. Ze laat haar wortels donker blijven en speelt dan een diepere, meer karamelachtige tint in haar haar. Het is een slimme zet - haar haarkleur en vintage glamour zijn precies goed.

wanneer iemand het vraagt

Deze mooiezonovergoten aardbeischaduw is ook perfect voor een gladde, gebruinde huid. Het zachtroze heeft hetzelfde effect op huidtinten als een lichtbruin of donkerblond. Het is niet te extreem, en toch creëert het een behoorlijk statement.

Bekijk dit bericht op Instagram

#strawberryblonde #tiffanyshairspa #clarksvillehair

Een bericht gedeeld doorChristina West(@dccupps) op 18 februari 2017 om 16:58 uur PST

Zangeres Shakira, een lichter getinte Latina, heeft het gamma van felblond tot haar huidige snoeproze look geleid. Volgens haar Instagram zet ze zich nu volledig in voor rood. Zal ze terugkeren naar haar zoete aardbeienblonde? Men kan alleen maar hopen.

Als je op zoek bent naar een gedurfdere aanpak, probeer danvlammend rood ombre. De basis is een prachtig, vurig rood dat geleidelijk overgaat in een zoete, onschuldige blondine rond het gezicht en aan de punten. De diepte en visuele interesse zijn eindeloos, en iedereen zal erom vragenwaar laat jij je haar doen?zodra je de salon uitstapt.

Bleek en mooi

Als je een lichter palet hebt om te werken, kun je veel kanten op met aardbeiblond haar. Verbeter je sproeten en romige teint met veel verschillende looks.

ActriceNicole Kidmanwordt beschouwd als een trendsetter voor prachtig aardbeiblond haar. Ze heeft zich in de loop der jaren met veel tinten beziggehouden en ze ziet er altijd perfect uit.

Heather Graham, actrice en klassieke schoonheid, heeft ook de leiding gehad over het aardbeienblonde front en verontschuldigt zich niet voor haar bijna surrealistische knappe uiterlijk. Haar haar ziet er zelfs geweldig uit als ze een bontjas en een netpanty draagt.

Heather Graham Aardbei Blond
Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com

Actrice Jessica Chastain liet haar mooie en lekkere blonde haar in de schijnwerpers staan ​​toen ze sprak op het filmfestival van Cannes. Haar zachte, golvende stijl ziet er verrukkelijk uit in de roze en gouden tint. Sindsdien is ze helemaal rood geworden, maar met de vingers gekruist gaat ze terug naar deze kleur. Het is perfect voor haar!

Jessica Chastain Aardbei Blond
Denis Makarenko / Shutterstock.com

De schattige Haley Bennett gebruikt haar blonde aardbeienlokken om haar schattigheid te vergroten. De kleur maakt haar jonge, zachte gezicht onschuldig en lief, wat een mooi contrast vormt met haar casual stijl. Het vangt het licht voor een mooie weerspiegeling in haar foto's, zodat haar ster nog helderder kan schijnen.

Haley Bennett Aardbei Blond
s_bukley / Shutterstock.com

Geboren als brunette, heeft nieuwe mama Adele besloten om haar innerlijke blondine naar boven te halen. Ze verbluft in deze geweldige,rosé gouden tinten haar altijd mooie huid ziet er extra mooi uit naast haar lokken. Geen wonder dat ze lacht - al dat talent en geweldige haar zijn genoeg om iedereen te laten stralen.

Als je al lichtblond haar hebt en alleen een vleugje rood of roze als highlight wilt, werk dan je wortels bij en vraag om genoeg aardbei zodat het er doorheen gluurt zonder over de top te kijken. Je haarkleur verandert als het licht erop valt en ziet er prachtig uit.

Hier hebben we enkele geweldige voorbeelden voor u voordat u uw volgende afspraak met uw kapper boekt.
Blake Lively 1/10Blake Lively's weelderige sloten

Bombshell-actrice en moeder van twee, Blake Lively, voegt een vleugje aardbeirood toe aan haar blonde haar. Deze tint versterkt haar stralende kleurtje en brengt haar glinsterende groene ogen naar voren.

Everett-collectie / Shutterstock.com Christina Hendricks Luscious Waves met een middenstuk twee/10Christina Hendricks Luscious Waves met een middenstuk

Christina Hendricks, Hollywood-ster en voormalig model, is een natuurlijke blondine die haartransformaties heeft ondergaan die variëren van aardbeiblond tot dieprood. Haar luchtige losse golven worden in evenwicht gehouden door een middenstuk. Haar bleke, koel getinte huid past perfect bij koperen en rode haartinten. Het is duidelijk waarom deze natuurlijke blondine vooral bekend is geworden door rood getint haar.

Tinseltown / Shutterstock.com Bar Paly 3/10Bar Paly's Strawberry Blonde Locks

Bar Paly is een onmiskenbare schoonheid. Dit prachtige model ziet er puur en nuchter uit in deze aardbeiblonde kleur. De schaduw is bijna monochroom met haar oogkleur en make-up. Haar lieve glimlach brengt de hele look samen.

abby pollock programma
Kathy Hutchins / Shutterstock.com Volumineuze top en lage knot van Deborah Ann Woll 4/10Volumineuze top en lage knot van Deborah Ann Woll

Een andere natuurlijke blondine, de Amerikaanse actrice Deborah Ann Woll, gaat gedurfd met deze opvallende kleur die haar gelaatstrekken accentueert. Haar rode lokken zijn de perfecte basis voor dit volumineuze kapsel met een lage, elegante knot.

Tinseltown / Shutterstock.com Amy Adams 5/10Amy Adams' Stijlvolle Side-Swept Waves

Amy Adams en rood haar gaan hand in hand. Haar kleur is zo goed geschikt voor de glinsterende rode tint dat een verhaal over roodachtige tinten niet compleet zou zijn zonder haar. Haar prachtige ogen en roze, rode wangen springen er echt uit naast een donkerdere aardbeiblonde, opzij vallende golf.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com De trapsgewijze voorlagen van Emily Carmichael 6/10De trapsgewijze voorlagen van Emily Carmichael

Emily Carmichael, Amerikaanse filmmaker en regisseur kiest trapsgewijze lagen en een licht, gehighlight aardbeiblond om haar gezicht te omlijsten. Door deze roze tint kan Emily een lichtere tint dragen zonder haar huid uit te wassen. Het is een brutale blik die past bij haar zelfverzekerde glimlach.

DFree / Shutterstock.com Marg Helgenberger 7/10Marg Helgenberger's Blonde Highlights

Marg Helgenberger begon haar acteercarrière bijna vier decennia geleden met aardbeiblond haar. Al die jaren later is haar hoofdkleur nog steeds even hot als altijd. De aanraking van rood verblindt tegen blonde highlights die passen bij haar oogverblindende persoonlijkheid.

Tinseltown / Shutterstock.com Aardbeienhoogtepunten van Busy Phillips 8/10Aardbeienhoogtepunten van Busy Phillips

Actrice Busy Phillips heeft een warme gloed die wordt geaccentueerd door haar aardbeienhighlights. De combinatie van vloeiende golven met een rode, honingachtige tint geeft relaxte vibes waardoor je echt zou willen dat je haar gewoon kon bellen om te chillen.

admedia / Shutterstock.com Aardbeiensloten van Tori Praver 9/10Aardbeiensloten van Tori Praver

Drop dead prachtige model, Tori Praver sierde de pagina's van Sports Illustrated Swimsuit Edition als een blondine. Maar zouden we niet graag meer van haar zien met deze aardbeiensloten? Het is de perfecte combinatie van lief en sexy.

s_bukley / Shutterstock.com Kylie Jenner 10/10Kylie Jenner's donkere wortels tot aardbei

Het briljante onderscheid van kleur op miljardair en media-persoonlijkheid, Kylie Jenner, is een leuke kijk op aardbeiblond haar. Haar donkere wortels balanceren met haar oogkleur, bruine kleur en wenkbrauwen, terwijl het aardbeiblond de look lichter maakt.

Tinseltown / Shutterstock.com