Blijf tijdloos met deze 30 klassieke taps toelopende kapsels

@alternativebarberingco / Instagram 44foto'sdoorIan Chandler17 september 2021

Als je op zoek bent naar een kapsel dat niet te saai, niet te wild is en nooit uit de mode raakt, overweeg dan het altijd populaire klassieke taps toelopende kapsel.

Het klassieke taps toelopende kapsel is eenlaag onderhoud, hoogwaardige stijl die klassiek en tijdloos is. Het is gemakkelijk te verkrijgen en u kunt het aanpassen aan uw persoonlijke stijl. Het is een van die stijlen voor mannen die gewoon niet fout kunnen gaan.

Klassieke taps toelopende, geborstelde kuif met hoog volume van Kathy Hutchins
Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Het werkt goed met alle gezichtsvormen en haartypes, en het zorgt voor de balans tussen casual enprofessioneel. Als je een netjes kapsel nodig hebt voor je werk of gewoon een gepolijst kapsel wilt, dan is het klassieke taps toelopende kapsel iets voor jou.Wat heb ik nodig voor het klassieke taps toelopende kapsel?

Omdat het klassieke taps toelopende kapsel een flexibele stijl is, kun je het naar wens aanpassen. Daarom zijn er geen vaste eisen aan de haarlengte. Korter haar geeft een professionelere, klassieke uitstraling, terwijl langer haar een meer eigentijdse uitstraling geeft en er bijna uitziet als eenkuifin sommige opzichten.

De lengte is helemaal aan jou. Bekijk enkele stijlen die je leuk vindt en gebruik ze als referentiegids.

Klassieke taper heren hoog volume slanke rug @adamjosephchase
@ adamjosephchase / Instagram

Hoe krijg je het klassieke taps toelopende kapsel?

In veel opzichten is het klassieke taps toelopende kapsel als delosgekoppelde ondersnijding. Het haar aan de zijkanten en achterkant istaps toelopendvrij kort, terwijl het haar bovenop lang is. Het klassieke taps toelopende kapsel is echter meer ouderwets en formeel.

U wilt eerst uw kapper vertellen hoe lang u wilt dat uw haar is. Hoewel het naar wens is, is een goed startpunt twee centimeter bovenop.

zal het verven van mijn haar het beschadigen?

Om het klassieke taps toelopende kapsel te krijgen, begint u met het taps toelopen van de zijkanten en de achterkant. (Zorg ervoor dat u uw kapper vertelt hoe geleidelijk u de versmalling wilt hebben.) Uw kapper kan een schaar of een tondeuse gebruiken om de versmalling te bereiken. De instelling van de tondeuse kan zo kort zijn als #2 of zo lang als #5, afhankelijk van uw voorkeur.

Klassieke taps toelopende kam over

U kunt ook aangeven waar u de taper wilt laten eindigen. Als je de voorkeur geeft aan een lange taper die eindigt aan de basis van de nek, dan zou de tondeuse een goed resultaat moeten geven. Als je echter van een kortere taper houdt die dichter bij de onderkant van de oren eindigt, vraag dan je kapper om de taper daar te beëindigen. Het is mogelijk dat ze een scheermes zullen gebruiken om al het haar onder het uiteinde van de taper te verwijderen. Als je van deze strakke look houdt, vraag dan ook om de scheermesjes.

Vraag vervolgens je kapper om het haar bovenop je hoofd op de gewenste lengte te knippen. Dit kan variëren van een halve inch tot vier inch. Je stylist zal hiervoor waarschijnlijk een schaar gebruiken.

klassieke taper andrewdoeshair e1538986192302
@andrewdoeshair / Instagram

Hoe het klassieke taps toelopende kapsel te stylen

Het klassieke taps toelopende kapsel kan op talloze verschillende manieren worden gestyled, dus kies een stijl die bij je past. Dat gezegd hebbende, er zijn een aantal elementen die altijd goed werken bij een klassiek taps toelopend kapsel.

Je kunt niet fout gaan met een zijdeel. Een deel dat wordt gebruikt in combinatie met een klassiek taps toelopend kapsel is een winnende combinatie, vooral als het deel dramatisch is.

jeremywexlerhair CROP klassieke taper
@jeremywexlerhair / Instagram

Je zult ook een aantal haarproducten van goede kwaliteit willen overwegen om je taper op zijn best te houden. Voor korter haar zal elke gewone wax, pasta, pommade of soortgelijk product werken. Overweeg voor langer haar een product met een hogere hold. Pommade of pasta zijn ideaal als je je haar een glanzende glans wilt geven.

Zie de galerij hieronder:
Gebroken kuif met borstelrug 1/44Gebroken kuif met borstelrug

Dit licht taps toelopende kapsel is alles wat het kapsel van een man zou moeten zijn: jong, gedurfd en mannelijk. Het werkt perfect met het gezichtshaar en het wervelende deel aan de bovenkant is een zeer welkome toevoeging.

@we_married_hair / Instagram Gelaagde Kuif twee/44Gelaagde Kuif

Deze gladde kuif maakt gebruik van een klassieke tapsheid om de zijkanten af ​​te werken. De hoge bovenkant en dichte zijkanten zorgen voor een unieke, contrasterende look die speelt met je gezichtsvorm voor een totaal nieuwe uitstraling.

@danperrihair / Instagram Zijwaarts geduwde kuif 3/44Zijwaarts geduwde kuif

Hier is een klassieke taper met verrassend lange zijkanten. Natuurlijk, deze snit is iets onderhoudsvriendelijker dan de andere op de lijst, maar het is even cool en geeft je genoeg lengtes om mee te spelen.

@jelle.vissers/ Instagram Gelaagde push-back met vervaging van de tempel 4/44Gelaagde push-back met vervaging van de tempel

Dit korte kapsel voelt prettig en gedisciplineerd aan. Hoewel het haar iets langer is dan je zou zien in een militair kapsel, geeft de netheid diezelfde hoogwaardige indruk.

@domthebarberian / Instagram Klassieke taper met deel 5/44Klassieke taper met deel

Zoals je kunt zien, werkt de klassieke taper goed met gezichtshaar. Hier wikkelt het haar zich rond het hele gezicht, alleen gebroken met een smal deel aan de bovenkant. Combineer dat met de gladde kuif en het is een hele gave look.

ik hou van mijn vriend, maar ik wil het uitmaken
Klassiek met textuur 6/44Klassiek met textuur

Als je op zoek bent naar een kapsel met wat meer textuur, dan is dit misschien iets voor jou. Deze eenvoudige snit volgt de gouden regel van 'lang aan de bovenkant, kort aan de zijkanten', maar met extra textuur om de taps toelopende zijkanten te contrasteren.

@barber_djirlauw/ Instagram Casual oppoetsen met taps toelopende zijde 7/44Casual oppoetsen met taps toelopende zijde

Noem het een faux havik of een opfrisbeurt, deze mannelijke snit maakt gebruik van een lichte borstelbeurt om een ​​kleine richel in het midden te krijgen. In combinatie met een korte taper aan de zijkanten, is dit een gemakkelijke look waar je moeilijk over kunt klagen.

@ ballesterbarbershop / Instagram Zelfverzekerd naar achteren gekamd 8/44Met vertrouwen teruggekamd

Wil je wat meer opvallen? Als je je bovenste haar behoorlijk laat groeien, kun je het terug gladstrijken voor deze jaren 80 herleefde look. Met iets korter zijhaar dan ze in de jaren 80 zouden hebben gedragen, kun je de tweedeling van nieuw versus oud in deze stijl zien.

@rumbarber / Instagram klassieke tapper 9/44Zelfverzekerde gekamde top

Voor degenen die 's ochtends wat meer tijd hebben, kun je een aantal echt coole effecten bereiken met je bovenste haar met het kleinste beetje product. Deze schone, zwevende veeg werkt perfect met de korte zijden.

@hideoutbarber / Instagram Gelaagde Taper Fade 10/44Oppoetsen met gelaagde taper

Hier is een ietwat rommelige pompadour met een jeugdige tapsheid aan de zijkanten. Deze snit spreekt boekdelen in combinatie met een sterke kaaklijn en lichte stoppels.

@alternativebarberingco / Instagram Crowded Taper met Tempel Geknipt elf/44Crowded Taper met Tempel Geknipt

Als je van getextureerde kapsels houdt, is deze stijl iets voor jou. De warrige aard van de snit zorgt ervoor dat het haar er langer uitziet dan het in werkelijkheid is, dus dit kapsel komt je te hulp als je een onderhoudsarme look met veel diepte wilt.

@johnny_snips/ Instagram Zelfverzekerde taper met zijborstel 12/44Zelfverzekerde taper met zijborstel

Deze draai aan de taps toelopende snit is gedurfd en stijlvol. Het heeft een golvende pony met een enkele haarlok die niet op zijn plaats hangt, wat een unieke flair toevoegt.

@jw.hair/ Instagram Ga zo door Taper Classic 13/44Ga zo door Taper

Hier is een eenvoudige taper die een leuke, jeugdige stijl uitstraalt. Het haar aan de voorkant is zacht gepunterd, waardoor een plukje haar ontstaat dat ergens het midden houdt tussen een klassieke puntige look en een opfrisbeurt.

Klassiek schaarmodel met baard 14/44Klassiek schaarmodel met baard

Soms wil je een casual, onderhoudsarme stijl voor school of werk, en deze schaar met taps toelopende pijpen past daar goed bij.

@barber_djirlauw/ Instagram Blow Out Taper Fade vijftien/44Ondersneden tapsheid

Tapers werken heel goed met ondersnijdingen, en je kunt fantasierijk worden met het soort stijl dat je wilt. Je zou kunnen gaan voor een getextureerde top, zoals hier afgebeeld, of zoiets als een pompadour.

bron Klassiek kort kapsel met vervaagde halslijn 16/44Klassiek geborsteld schaargebit

Probeer voor een volle, gelijkmatige haardos een schaarsnit als deze. Het haar loopt niet alleen taps toe van boven naar beneden, maar ook van voren naar achteren, wat een supernetjes uiterlijk creëert.

@hayden_cassidy/ Instagram Gelikte ondersnijding 17/44Gelikte ondersnijding

Deze look met hoog contrast is momenteel trending, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. De gelijkmatige tapsheid omlijst een kuif met een hoog volume die met de vingers is gekamd voor maximale textuur.

@liamjtwist / Instagram Voorborstel omhoog bij gemiddeld gewas 18/44Voorborstel omhoog bij gemiddeld gewas

Deze modieuze look is verrassend eenvoudig te realiseren. Het wordt meestal gecreëerd door een rechttoe rechtaan knipbeurt en het haar aan de voorkant is een klein beetje gegroeid, zodat het kan worden geborsteld.

Allkindofpeople/ Shutterstock.com Licht getextureerde Franse en klassieke taper 19/44Licht getextureerde Franse en klassieke taper

Als je een runway-ready stijl wilt, overweeg dan om voor een snit als deze te gaan. De hoekige textuur die door deze stijl wordt gecreëerd, is opvallend en modieus.

@suelias / Instagram Losse Gestileerde Pompadour twintig/44Losse Gestileerde Pompadour

Deze lange, volumineuze pompadour is een opvallende look die mooi past bij een casual persoonlijke stijl. De gedurfde line-up voegt definitie en netheid toe.

@ pedrostival_ / Instagram Ivy League eenentwintig/44De Ivy League

De Ivy League is gemakkelijk een van de meest klassieke taps toelopende kapsels. Deze tijdloze stijl is al tientallen jaren een kappersklassieker en is kort, eenvoudig en stijlvol.

@ robinmaeter / Instagram Franse bijgesneden emo-snit 22/44Franse bijgesneden emo-snit

Dit unieke kapsel is geïnspireerd op franjes en komvormige uitsnijdingen om een ​​hybride te creëren met korte zijkanten en een lange, gedefinieerde pony.

@sean_the_barber_ / Instagram Eenvoudigste low-key schaarsnede 2. 3/44Eenvoudigste low-key schaarsnede

Dit nette, formele kapsel is een geweldig onderhoudsarm kapsel dat geweldig is voor alle haartypes. Veelzijdig en schoon, deze snit is goed en toch jeugdig.

@rpb_nq / Instagram Reglement Cut 24/44De verordening knippen

Wat gebeurt er als je een tijdloos nietje neemt en het bijwerkt? In dit geval krijg je een langere kijk op de gereguleerde snit die het haar laat stromen terwijl het toch de definitie behoudt.

Alleen / Shutterstock.com Klassiek taps toelopend medium gewas 25/44Klassiek taps toelopend medium gewas

Voor een nette, verzorgde uitstraling kun je niet fout gaan met dit halflange taps toelopende kapsel. Het haar is iets langer gegroeid dan bij veel taps toelopende kapsels, dus er is meer ruimte om het te stylen als je dat wilt.

een open relatie willen
@loxam_barber/ Instagram Klassiek taps toelopend kapsel 26/44Klassieke taper met vervaging

Op zoek naar een eleganter kapsel? Deze zal zeker elke veeleisende heer plezieren die een keurig kapsel wil.

Klassiek zijwaarts geveegd en baard 27/44Klassiek zijwaarts geveegd en baard

Als je merkt dat je haar zichzelf gemakkelijk verzwaart, probeer dan een kortere maar volumineuze look zoals deze opzij vallende taper. Het haar heeft nog steeds een hoogte, maar het is niet zo lang dat het bezwijkt onder zijn eigen gewicht.

@jannikknopp / Instagram Klassieke Taper en Pompadour 28/44Klassieke Taper en Pompadour

Nog een stijl met veel volume, deze eigentijdse pompadour heeft strakke en gedefinieerde zijkanten die contrasteren met de hoge, matte pompadour bovenop.

moohammad_hamze / Instagram Geborsteld Klassiek Taps Haar 29/44Geborsteld taps toelopend

Dit is zo'n schoon taper werk! De voorkant is iets langer gehouden om die perfecte vingerkam te krijgen die hij aan de voorkant heeft.

bron Taper Fade Classic School-kapsel 30/44Elegante Taper Fade

De bovenkant ziet eruit alsof hij behoorlijk is gewordeneen fijne textuurmet een mooie stijlvolle zijkam. Daarom kun je nooit fout gaan met een taper, het komt allemaal gewoon op een rijke manier samen.

Klassieke taper 31/44Perfect zijgekamd

Wat een zuivere en precieze snit! Je kunt deze stijl in principe generaties lang gebruiken, tijdloos. Zo scherp als altijd.

@dannyandcobarbers / Instagram Extravagante Pompadour 32/44Extravagante Pompadour

32. De koning zelf zou hier trots zijn op deze pompadour! Naadloze overgang met de bakkebaarden.

@ pedrostival_ / Instagram Gemiddeld klassiek gewas 33/44Gemiddeld klassiek gewas

Schaargewas en taps toelopen gaan altijd, altijd goed hand in hand. Het is een klassieke combinatie met sport.

@justusf_hansen/ Instagram Klassieke Taper en Brush-Back 3. 4/44Klassieke Taper en Brush-Back

Nog een schaargewas dat gewoon perfect is en de baard heeft die erbij past. Een lange taps toelopende pijp als deze werkt geweldig voor als het weer wat kouder wordt, extra warmte op je hoofd terwijl je stijl in elkaar zit en beheersbaar blijft.

@ andrehamann / Instagram Zijkam met ondersnit 35/44Zijkam met ondersnit

Een kapsel zoals de zijkam past goed bij klassieke tapers zoals die hier.

Vergeet niet om wat product aan te brengen om je look bij elkaar te houden; ook al is dit kapsel vrij kort, de bovenkant kan nog steeds de steun gebruiken.

AJR_photo / Shutterstock.com Rommelige baard en taper 36/44Klassieke taper en baardbegalphoto / Shutterstock.com Klassieke taper op medium schaargewas 37/44Klassieke taper op medium schaargewas@luizgustavoaguiar / Instagram Zijkam en klassieke taper 38/44Zijkam en klassieke taperASDF_MEDIA / Shutterstock.com Medium schaargewas en taps toelopende zijkanten 39/44Medium schaargewas en taps toelopende zijkantennelgelpi / Shutterstock.com Middelgroot schaargewas 40/44Middelgroot schaargewas@rpb_nq / Instagram Getextureerd golvend gewas met klassieke taper 41/44Getextureerd golvend gewas met klassieke taper@rpb_nq / Instagram Medium crop en baard 42/44Medium crop en baard@rpb_nq / Instagram Klassieke taper en terugslag 43/44Klassieke taper en terugslag@rpb_nq / Instagram Klassieke taps toelopende en gestylede brush-up 44/44Klassieke taps toelopende en gestylede brush-up@z_ramsey / Instagram