Punk's Staying: gloednieuwe punkkapsels voor 2021

8foto's DFree / Shutterstock.comPunk het opdoorMarcus Aurelius16 september 2021

In de jaren zeventig kwamen punkers op het toneel als een auto-ongeluk. Er werden nieuwe regels gemaakt en nieuwe stijlen werden geboren. Het is 50 jaar geleden sinds het begin van de punk, maar mensen verleggen nog steeds op veel manieren de grenzen met hun kapsels. Of het nu gaat om hardcore punk of een meer afgezwakte punkstijl, we hebben veel geweldige kapsels met een punkhouding.

De klauw 1/8De klauw

Terwijl White Claw de Amerikaanse drankmarkt overnam, is de claw-look nu populair in punkomgevingen. Met zijn vijf dikke strengen weet deze klauw zeker de aandacht te trekken.

@havanaclub_barbers / Instagram Perfecte punkspikes twee/8Perfecte punkspikes

Dit is een haarlak met een zware puntige look met een mooie vervaging die dichtbij komtde hanenkammaar komt er niet helemaal uit.@havanaclub_barbers / Instagram Low Burst Fade met spikes 3/8Low Burst Fade met spikes

Punkrock en hiphop gingen vroeger hand in hand. Deze look, met delage vervaging,baard,en spikesgemakkelijk te zien zijn bij een hiphopshow of een punkrockconcert.

wanneer een man zijn spullen bij jou achterlaat
@reyesthebarber / Instagram Zijwaarts geduwde spikes 4/8Zijwaarts geduwde spikes

Na de eerste golf van punk ontstond er een zachtere kant van punk genaamd poppunk. Dit kapsel, met de zijkant, geduwde spikes en de kleine duivelshoorns aan de voorkant, zou zeker een pop-punk poster-look kunnen zijn.

@reyesthebarber / Instagram Dunne spikes oppoetsen 5/8Dunne spikes oppoetsen

Deze dunne spikes die zijnOpgemaaktwaren favoriet bij het punkpubliek dat ook van de hardere rockperiode van de Beastie Boys in het midden van de jaren negentig hield. Nu is het terug met een wraak voor 2021.

VolodymyrHipskyy / Shutterstock.com Punk Fringe 6/8Punk Fringe

Punkmentaliteit betekent iets nemen dat al bestaat en het op zijn kop zetten. de punkrandin deze snit doet dat precies dat met ongelijke lokken en de stekelige rug.

@reyesthebarber / Instagram Getextureerd Frans en High Fade 7/8Getextureerd Frans gewas met hoge vervaging

Het Franse gewasis erg unpunk. Maar als er een hoge fade wordt toegevoegd samen met wat spikes, dan wordt het 2021-punk!

@thatrealbarber / Instagram Faux Hawk en Hardline 8/8Faux Hawk en Hardline

Punkkapsels komen en gaan, maar,de nep haviklijkt alsof het hier is om te blijven. Voeg de harde lijn aan de zijkant toe en dit kapsel heeft een beetje stedelijke smaak.

@lucas_kemper_hair / Instagram