Mijn ex heeft me gedumpt door me te gadeslaan op het schoolbal en zijn ouders keurden het goed

NBC

Mijn ex heeft me gedumpt door me te gadeslaan op het schoolbal en zijn ouders keurden het goed

Door Courtney Dercqu 6 oktober 2016

Ik ben er vrij zeker van dat we dit nu allemaal lezen omdat we de ouders van je vriend of vriendin zo hebben gehaat. En zo niet, wacht dan gewoon.

Het is een doorgangsrecht dat we uiteindelijk allemaal verdragen.

De familie van je SO kan je om verschillende redenen haten. Misschien kauw je met je mond open. Misschien praat je met hun kind alsof het een peuter is. Misschien heeft de moeder problemen met loslaten.ik hou van jullie mensen

Of het kan gewoon zijn dat de ouders van je SO niet denken dat jij degene voor hen bent, wat meestal gebeurt in ongeveer 99,9 procent van de tijd.

Ouders hebben een scherp gevoel om te weten of een liefde waar is of niet, en soms is het voordat we er klaar voor zijn om het zelf te zien. Voorbeeld: de ouders van mijn ex lieten hem me dumpen.

We waren jong en daarom was onze liefde de beste. Het was zo onschuldig.

Elke grote mijlpaal, zoals zoenen voor de eerste keer, handen vasthouden of elkaar vertellen dat we van elkaar hielden, waren als momenten uit een romantische komedie met Ryan Reynolds.

Daarom was het zo hartverscheurend toen ik erachter kwam dat zijn ouders hem in feite hadden gedwongen om het uit te maken.

Jonge liefde is gepassioneerd en voor sommige ouders te gepassioneerd om te zien en te horen. Als ik bijna tien jaar later terugkijk, snap ik het. Onze liefde maakte ze bang.

Ze 'verloren' hun zoontje en nu begrijp ik als volwassene hoe frustrerend en angstaanjagend dat moest zijn. Ik herinner me de tijd dat hij me vertelde dat zijn ouders dachten dat hij te jong was om verliefd te zijn, scherp te herinneren.

Hij had voor mij gevochten, onze liefde verdedigd en gezworen dat we samen moesten zijn. Tegelijkertijd zetten ze het idee in zijn hoofd dat je als tiener onmogelijk ware liefde kunt kennen.

De volgende dag sloeg hij me in zijn armen en vertelde me wat hij had gezegd en hoe hij voor onze liefde was opgekomen. Ik dacht dat dit het moment was waarop de dingen zouden veranderen. Maar dat gevoel van hoop was van korte duur.

Een paar weken later, eigenlijk in het midden van mijn bal, bespotte deze man me.

Hij liet me met rust en ik was gebroken, gekwetst en volledig vernederd.

Hoe kon iemand mij midden in Lifehouse's 'You And Me' achterlaten? Hoe kon iemand zijn armen om mijn middel laten vallen, me vertellen dat hij dit liedje haatte en dan naar me keek en zei: 'Ik wilde hier toch nooit zijn'?

een meisje ghosten

Hoe kon iemand zomaar opstaan ​​en vertrekken in het midden van onze eerste langzame dans van de avond, toen mijn hart klopte en meer verliefd werd dan ooit tevoren?

Hoe kon ik naar mijn vrienden, mijn collega's en zelfs naar de leraren kijken die me alleen maar met grote ogen en in shock aan staarden? Hoe kon ik luisteren terwijl ze me probeerden te vertellen dat ik op een dag een man zou ontmoeten die van me houdt?

Hoe kon ik me niet schamen dat ik het meisje was dat op het bal werd gedumpt?

Hij ging weg. Ik was gebroken, gekwetst en volledig vernederd.

Ik kwam thuis en huilde mezelf wekenlang in slaap.

En ik heb nooit geleerd waarom het gebeurde. Ik heb nooit geleerd wat zijn ouders hem zeiden te overtuigen om te doen wat hij deed. Ik heb nooit geleerd waarom hij het goed vond of dat het hem ooit dwars zat.

Als je jong bent, is de druk om je ouders te plezieren groot. En het zou moeten zijn.

Je zit er nog een paar jaar mee vast totdat je alleen bent, Ramen-noedels eet en moeite hebt om de huur te betalen.

hoe lang zijn g eazy en halsey al aan het daten?

Maar als je ouders willen dat je het uitmaakt met iemand, of je dat nu wilt of niet, moet je dat op een humane manier doen.

Wees er geen lul over. Probeer geen bericht te sturen. Ga niet uit de weg om iemand pijn te doen, vooral iemand die echt van je houdt, iemand die op een bepaald moment iets voor je zou hebben gedaan.

Als je ouders willen dat je het uitmaakt, moet je dat op een humane manier doen.

Relaties eindigen om vele redenen. Sommige zijn goed, sommige zijn slecht en sommige zijn onverschillig. Ga niet uit de weg om iemand pijn te doen.

Zoals ik al zei, begrijp ik waarom zijn ouders wilden dat we uit elkaar gingen. Ik zou zelfs zo ver gaan om te zeggen dat ik begrijp waarom hij deed het.

Maar aan die nacht denken doet me nog steeds pijn, ondanks het hele decennium dat is verstreken.

Ik hoop alleen dat het een pijn is die mijn toekomstige dochter of zoon nooit zal hoeven doorstaan. Liefde doet pijn, maar als ouders moeten we ervoor zorgen dat onze kinderen hun relaties op de juiste manier beëindigen, niet op de gemakkelijke manier.