Moderne vlechtstijlen om te kopiëren in 2021

16foto's makarenkodenis / Shutterstock.comVlechten zijn een klassieke en moderne stijl die iedereen kan rocken.doorKapsel Inspiratie5 september 2021

Vlechten zijn een ongelooflijk populair en veelzijdig kapsel. Je kunt eenvoudig de juiste vlecht maken die past bij de look waar je voor gaat, ongeacht wat voor soort stijl je wilt bereiken. Van een eenvoudige vlecht tot werkelijk unieke ontwerpen, er zijn tientallen vlechten die je voor elke gelegenheid kunt uitproberen.

Amanda Seyfried 1/16Amanda Seyfried's look zorgeloze zijvlecht

Probeer voor een ontspannen 'doen' een rommelige zijvlecht te maken, vergelijkbaar met die van Amanda Seyfried. Maak je geen zorgen over het gelijk houden van de verschillende delen van je vlecht; secties van verschillende grootte helpen bij het creëren van de perfecte zorgeloze look.

beste dames onesie
Everett-collectie / Shutterstock.com Mary Kate Olsen twee/16Mary Kate Olsen's Crown Braid

Een kroonvlecht is de perfecte optie als je een zoete en romantische sfeer wilt. Het beste van alles is dat het omhoog of omlaag kan worden gekleed, afhankelijk van uw stemming. Om het er extra dromerig uit te laten zien, laat je een paar lokken die het gezicht omlijsten en krul je ze.s_bukley / Shutterstock.com Dubbele stropdas visvlechten 3/16Dubbele stropdas visvlechten

Fishtail-vlechten zijn een populair alternatief voor een traditionele vlecht en ze zijn de ultieme cool-girl-look. Om deze stijl te bereiken, vlecht je van je gezicht naar de achterkant van je hoofd, knoop je het af met een dubbele knoop en voltooi je het vlechten van de rest van je haar.

AlexandraDikaya / Shutterstock.com Gebroken vlechten voor kinderen van martelaren 4/16Gebroken vlechten voor kinderen van martelaren

Je kunt vlechten rocken, zelfs als je haar gekruld en getextureerd is, zoals Yara Shahidi. In plaats van te proberen ze op hun plaats te dwingen, laat je je krul en buiging in verschillende richtingen voor een edgy en onverwachte kijk op deze look.

Joe Seer / Shutterstock.com Boho Vis Vlecht 5/16Boho Vis Vlecht

Voor een 'doe die er moeiteloos en zorgeloos uitziet, kies dan voor een enkelvoudige fishtail-vlecht. Maak je geen zorgen als de lokken niet op hun plaats vallen, want dat is wat deze look zijn Boho-vibe geeft. Een mooie textuurspray kan helpen om alles op zijn plaats te houden

AlexandraDikaya / Shutterstock.com Isla Fisher rommelige zijvlecht 6/16Isla Fisher rommelige zijvlecht

Een rommelige zijvlecht zoals die van Isla Fisher is perfect voor drukke ochtenden wanneer je haar weigert mee te werken. Het beste van alles is dat u niet hoeft te proberen elke streng op zijn plaats te houden; wegvliegende haren maken deel uit van wat deze stijl zo geweldig maakt.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Klassieke zijvlecht 7/16Klassieke zijvlecht

Een klassieke zijvlecht is een moeilijk te verslaan look, maar is ongelooflijk gemakkelijk uit te trekken. Verdeel je haar eenvoudig in drie gelijke delen en vlecht het aan één kant. Probeer je haar recht te trekken voordat je gaat vlechten om het extra lengte en glans te geven.

compromis in relatie
Van+Ja / Shutterstock.com Sara Sampaio 8/16De gevlochten knot van Sara Sampaio

Broodjes en vlechten sluiten elkaar niet uit. Om een ​​gevlochten knot zoals Sara Sampaio te wiegen, trek je je haar terug in een paardenstaart op het midden van je hoofd. Vlecht vervolgens de paardenstaart voordat je hem in een knot wikkelt!

makarenkodenis / Shutterstock.com Vlechten werden een mooie puinhoop 9/16Vlechten werden een mooie puinhoop

Vlechten kunnen zo eenvoudig of zo complex zijn als u wilt. Probeer voor een echt onverwachte look van je gewone vlechten een buitengewone puinhoop te maken. Je kunt zelfs alleen delen van je haar vlechten en de rest krullen om een ​​meer etherische look te creëren.

eerste date zenuwen
AlexandraDikaya / Shutterstock.com Ontwerp met meerdere vlechten 10/16Ontwerp met meerdere vlechten

Blijf creatief met je vlechten! Je hoeft geen tientallen ingewikkelde ontwerpen te maken om een ​​look te maken die onvergetelijk is. Zelfs een eenvoudig ontwerp met drie of vier vlechten - zoals deze - trekt de aandacht en is mooi.

AlexandraDikaya / Shutterstock.com Boho Bloemen Ontwerp elf/16Boho Bloemen Ontwerp

Net als bij een gevlochten knot, kun je ook vlechten gebruiken om bloemen te maken voor een Boho-chic 'do. Ga door met het vlechten van strengen vanaf de bloemen zodat ze op stengels lijken. Om de bloemen te laten opvallen, laat je de rest van je haar rechtop zitten.

AlexandraDikaya / Shutterstock.com romantische vlechten-3-4 12/16Romantische VlechtenMaria_fotograaf / Shutterstock.com Emily Blunt 13/16Emily Blunt's strakke zijvlechtJaguar PS / Shutterstock.com Zijvlecht met zijwaarts vallende lange pony 14/16Zijvlecht met zijwaarts vallende lange ponyAntonOparin / Shutterstock.com Make Believe Mohawk met vlechten vijftien/16Make Believe Mohawk met vlechtenkobryn + mikita / Shutterstock.com Faux-Hawk en vlechten 16/16Faux-Hawk en vlechtenJ.Robert+Williams / Shutterstock.com