Meghan & Harry's Instagram over 'een stap terug doen' van hun koninklijke rollen is schokkend

Chris Jackson / Chris Jackson Collection / Getty Images

Meghan & Harry's Instagram over 'een stap terug doen' van hun koninklijke rollen is schokkend

Door Jessica Vacco-Bolaños, 8 januari 2021

Prins Harry en hertogin Meghan staan ​​aan de horizon. Het echtpaar maakte een verrassende aankondiging over hun toekomst als onderdeel van de koninklijke familie, waar fans overal geschokt over zijn, maar ook enthousiast zijn over de toekomst. Meghan en Harry's Instagram over 'een stap terug doen' uit hun koninklijke rol is een game-changer.

Op woensdag 8 januari gingen Meghan en Harry naar Instagram om een ​​grote verandering te onthullen die ze maken voor de toekomst van hun carrière en hun familie, schrijven:

hoe kom je over een relatie heen als je nog verliefd bent?
Na vele maanden van reflectie en interne discussies hebben we ervoor gekozen om dit jaar een transitie te maken om een ​​progressieve nieuwe rol binnen deze instelling te gaan vervullen. We zijn van plan een stap terug te doen als ‘senior’ leden van de koninklijke familie en werken om financieel onafhankelijk te worden, terwijl we Hare Majesteit de Koningin volledig blijven steunen. Het is met uw aanmoediging, vooral de afgelopen jaren, dat we ons bereid voelen om deze aanpassing door te voeren.

Meghan en Harry onthulden dat ze hun tijd gaan verdelen tussen het VK en Noord-Amerika om Archie een voorproefje te geven van zowel zijn koninklijke wortels als zijn Amerikaanse wortels, terwijl zijn ouders zich concentreren op hun nieuwe liefdadigheidsinspanningen. Ze gingen verder:We zijn nu van plan om onze tijd tussen het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika in evenwicht te brengen, terwijl we onze plicht jegens The Queen, het Gemenebest en onze patronages blijven nakomen. Dit geografische evenwicht stelt ons in staat om onze zoon op te voeden met waardering voor de koninklijke traditie waarin hij werd geboren, terwijl we onze familie ook de ruimte geven om zich te concentreren op het volgende hoofdstuk, inclusief de lancering van onze nieuwe liefdadigheidsinstelling. We kijken ernaar uit om te zijner tijd de volledige details van deze spannende volgende stap te delen, terwijl we blijven samenwerken met Hare Majesteit de Koningin, de Prins van Wales, de Hertog van Cambridge en alle relevante partijen. Tot die tijd, alstublieft hartelijk dank voor uw voortdurende steun.

Hoewel de aankondiging van Meghan en Harry over het doorbrengen van meer tijd in Noord-Amerika voor sommigen misschien een verrassing is, is het volkomen logisch omdat de in Amerika geboren Meghan familie heeft in Californië en ook grote wortels heeft in Canada na het filmen Pakken daar bijna een decennium.

Harry Styles-relaties

De verklaring van Meghan en Harry volgt op hun terugkeer uit Canada, waar ze de vakantie doorbrachten met baby Archie en de moeder van de hertogin van Sussex, Doria Ragland. Ze maakten hun eerste koninklijke optreden van 2021 op dinsdag 7 januari in het Canada House in Londen.

Alle bewegingen van de Sussexes zijn sinds de trouw in mei 2018 door de pers ontleed en de zaken werden alleen maar erger nadat ze baby Archie in mei 2019 verwelkomden, wat de hertog van Sussex ertoe bracht actie te ondernemen. Het echtpaar heeft een rechtszaak aangespannen tegen The Mail op zondag in oktober 2019, dus een stap terug voor Harry en Meghan is waarschijnlijk precies wat ze nodig hebben om samen verder te gaan met hun leven.

Terwijl we moeten wachten op de toekomst van Meghan en Harry, zullen ze ongetwijfeld mensen over de hele wereld blijven inspireren.