Op hun weg terug: Zwellende vintage kapsels

henningstad / Shutterstock.comOld school cool blijvendoorAna Pen9 juli 2019

Van haarstijlen is bekend dat ze een definitief stempel drukken op hoe een tijdperk wordt herinnerd, maar zoals alle dingen in de mode, hebben ze een goede kans om terug te komen en een debuut au-pair te maken met de hete kledingstijltrends die opnieuw lijken te worden gemaakt. uit de geschiedenisboeken opduiken.

Wat deze beweging zo aantrekkelijk maakt voor elke modeliefhebber, is het feit dat we geweldige stijlen uit het verleden beginnen te zien met een twist uit de moderne tijd, waardoor een esthetisch aangename algehele look ontstaat. Laten we een paar van onze favoriete vintage kapsels bekijken!

Strengen overal 1/10Strengen overal

Als ruw, ruig en extravert jouw MO is, dan kan het toevoegen van een bandana om de strengen terug te houden je comfortabel en met een meer zorgeloze stijl houden.@landorsey / Instagram Blond duw terug twee/10Blond duw terug

Halflang haar dat naar achteren is geduwd, toont verfijning, terwijl het er ook voor zorgt dat het weerbarstige haar wordt getemd met gel of haarlak.

@ jodytaylorhair / Instagram Golvende Caesar 3/10Golvende Caesar

Als je houdt van korte kapsels en de frisheid die ze brengen, maar op zoek bent naar een stijlvolle verandering, dan is deze golvende Caesar Caesardapper en gracieus.

kwik retrograde schorpioen
henningstad / Shutterstock.com Rommelige en golvende mul 4/10Rommelige en golvende mul

De jaren 80 zijn helemaal terug, maar met een moderne twist. Een rommelige en golvende mul is misschien langer dan je normaal zou denken, maar het kan een zeer verleidelijke stijl zijn voor degenen die het dragen met het vertrouwen dat het verdient.

@ jodytaylorhair / Instagram Minder geknipt haar met hoog volume 5/10Minder geknipt haar met hoog volume

Voor mannen die aangeboren avonturiers zijn en de neiging hebben om in het weekend naar buiten te vluchten, maar terug naar de stad gaan voor cocktails met vrienden, ziet dit kapsel er goed uit, hoe de wind ook waait, en het past goed bij een uptown-outfit.

waarom heb ik mijn vriendin bedrogen?
@ kevinluchmun / Instagram Golvend zijdeel 6/10Golvend zijdeel

Een nietje voor de keurige flair is zo eenvoudig enklassiek zijdeel. Degenen die het dragen, stralen elegantie en evenwicht uit, dit is een extreem veelzijdig kapsel dat geschikt is voor elke gelegenheid.

LightField+Studios / Shutterstock.com Roestige Ruwe Textuur 7/10Roestige Ruwe Textuur

Ook al heeft Thor zijn machtige lokken verloren in de nieuwste Avengers-film, de klassieke Thor-look, met zijn roestige, ruwe textuur, is nog steeds een trefzekere hit. Ditlangere stijlis perfect voor een sterke bries in de buurt van koele wateren.

@tombaxter_hair / Instagram strengen met hoog volume 8/10strengen met hoog volume

Als je natuurlijke golven hebtdeze ondersnijdingis een geweldige manier om ermee te pronken, zorg ervoor dat je ze licht stylet, zodat er een zichtbare definitie is tussen elk slot. We houden ervan!

@z_ramsey / Instagram Xavier Dolan 9/10Xavier Dolan's Retro QuiffJaguar PS / Shutterstock.com Losse krullen en ondersnit 10/10Losse krullen en ondersnithenningstad / Shutterstock.com