De 10 meest iconische kapsels van Lionel Messi

elffoto's Maxisport / Shutterstock.comDoe je haar een beetje MessidoorKapsel Inspiratie16 juli 2019

Lionel Messi behoeft weinig introductie. de Argentijnvoetbalspeleris een bonafide sociale media-sensatie en hij is erg bekend geworden door de vele verschillende kapsels die hij in de loop der jaren heeft gedragen. Als je van de stijl van Messi houdt, bekijk dan onze lijst met zijn top 10 beste kapsels.

Oppoetsen met Tapered Sides_ 1/elfOppoetsen met taps toelopende zijkanten

Deze eenvoudige snit bevat veel stijl in zijn vrij lage profiel. Gelijkmatig taps toelopende zijkanten trekken het oog naar boven naar dekorte poetsbeurtdie kan rollen met de stoten.

Marcos + Calvo + Mesa / Shutterstock.com Korte moderne mul twee/elfKorte moderne mul

Een meer klassieke look, deze snit neemt een favoriet uit de jaren 80 en geeft het een beetje op. Een schokkerige pony en volle zijkanten helpen om dekorte mulachterin.Maxisport / Shutterstock.com Geverfde top en volle baard 3/elfGeverfde top en volle baard

Een van Messi's meer productieve kapsels, ditgeverfde lookheeft platinablonde punten met de natuurlijke kleur van het haar eronder. Een volle (en donkere) baard voegt nog meer contrast toe.

francescjuan / Shutterstock.com Medium pony_ 4/elfMedium pony F

Nog een eenvoudig kapsel dat weinig onderhoud vraagt, dithalflange ponyis aan de voorkant iets langer dan de andere stijlen van Messi. Omdat het haar echter overal ongeveer even lang is, blijft alles in balans.

iemand die genderdysforie ervaart:
demarfa / Shutterstock.com Korte kuif 5/elfKorte kuif

Je zou misschien niet denken dat een atleet een kuif kan hebben, maar Messi heeft er met deze short toch zijn eigen draai aan gegevenexplosieve kuif. Dit kapsel verdient echt de naam Messi-kuif!

Ververidis + Vasilis / Shutterstock.com Kort taps toelopend haar 6/elfKort taps toelopend haar

Deze snit is ongewoon netjes voor Messi dankzij het gebruik van stylingproducten om het haar op zijn plaats te fixeren. Terwijl de producten worden gebruikt om beweging te creëren, kan deze stijl gemakkelijk worden gedragen zonder producten of styling.

ANDRE + DURAO / Shutterstock.com Undercut en Medium Top Crop 7/elfUndercut en Medium Top Crop

Messi heeft zijn deel vanondersnijdingen, en deze specifieke ondersnit wordt afgerond door een middellange top die is bijgesneden maar een behoorlijke hoeveelheid volume behoudt.

imagestockdesign / Shutterstock.com Taper vervagen en oppoetsen 8/elfTaper vervagen en oppoetsen

Hier krijgt Messi nog meer volume metiets langer haarnaar boven en naar buiten geborsteld. De baard helpt om balans toe te voegen en verbetert de symmetrie van de snit.

hoe een informele relatie te hebben?
Ververidis + Vasilis / Shutterstock.com Undercut en volumineuze zijkam 9/elfUndercut en volumineuze zijkam

Deze undercut-stijl is een mooie mix van netjes en onverzorgd. Het haar is zo kort dat het niet gemakkelijk uit de pas zal gaan, maar zelfs als dat gebeurt, ziet het er nog steeds geweldig uit.

marcoiacobucci / Shutterstock.com De klassieke taps toelopende en zijborstel 10/elfDe klassieke taps toelopende en zijborstel

Terwijl Messi met zijn haar experimenteert, is hij af en toe te vinden met een meer traditionele stijl als dezeeenvoudige taps toelopende snit. Dit is een andere stijl die bestand is tegen een heleboel activiteit zonder verpest te worden.

Jefferson+Bernardes / Shutterstock.com
Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Leo Messi (@leomessi)op 19 sep. 2018 om 04:07 PDT

elf/elfSchaar Gesneden Kuif