Kissing Tips van een pro die is gemaakt met zowel meisjes als jongens

Kissing Tips van een pro die is gemaakt met zowel meisjes als jongens

Door Zara Barrie 20 december 2016

Ik ben niet een van die meisjes die uitgesproken vertrouwen heeft in veel dingen. Ik lag 's nachts wakker, slingerend en draaiend met de acute angst dat mijn tepels niet in verhouding staan ​​tot mijn maat A borsten.

Ik ben ook erg onzeker als het gaat om de kunst om geld te besparen. Ik ben diep bang dat ik niet in staat ben om geld te besparen en het plaagt me elke dag van mijn leven.

Maar schat, ik heb er vertrouwen in: ik kan verdomme zoenen, kittens!Giphy

In alle ernst ben ik sinds de zesde klas een enthousiaste, veelgeprezen, enthousiaste kusser.

Terug in mijn wilde, twintig-iets dagen, was ik het soort meisje dat naar huis ging met een willekeurige vrouw aan de bar - niet om seks te hebben, maar om te zoenen. Kus uren en uren en uren, totdat de zon opkwam.

Al die kussessies - al die lippen die mijn lippen sierden in mijn 30 jaar op planeet Aarde - hebben me een onfeilbare kussende expert gemaakt.

Al bijna een decennium kus ik vrijwel uitsluitend alleen vrouwen, omdat ik een gigantische (technisch gezien kleine) regenboog-eenhoorn-kussende lesbienne ben.

En sinds ik zowel meisjes als jongens heb gekust, ben ik me gaan realiseren dat meisjes de ingewikkelde kunst van de kus op een veel diepere, diepere manier begrijpen dan deze jongenswezens.

Dus jongenswezens (of elk wezen dat de kunst van de kus onder de knie wil krijgen, ik maak geen onderscheid tussen mannen en vrouwen), hier zijn mijn exclusieve kussentips die ik heb verzameld van jaren en jaren en jarenlang kussen de hele nacht door.

Sluit je ogen

Als je kust, jij moet houd je ogen gesloten.

Ik ben een grote fan van opzettelijk oogcontact, maar zoenen is niet het moment om in haar ogen te staren. Je kunt eerst kijken, maar sluit ze voordat je naar binnen gaat voor de kus. Het zijn gewoon manieren, schatjes.

Giphy

Het is schokkend, onaangenaam en ronduit eng om kort je ogen te openen wanneer je wordt gekust om te ontdekken dat je partner naar je staart, zonder te knipperen, als een seriemoordenaar.

Kussen is intiem. Het is de grote ontsnapping uit de wrede, koude wereld. Je moet je oogleden sluiten om je zintuigen echt aan te boren. Dat brengt me bij mijn volgende tip ...

Wees sensueel

Er is niets in de uitgestrekte wereld dat zo sensueel is als zoenen.

Denk er eens over na: je proeft actief de binnenkant van andermans MOND (een wild intieme opening) met je TONG (een wild intiem lichaamsdeel).

Je voelt de textuur van haar tong met je tong. Elk zintuig wordt aangestoken.

Giphy

Dus nu is het tijd om sensueel te worden.

We verknoeien het zoenen als we stijf zijn en te hard proberen, te veel moeite doen om onze partners aan te zetten (PSA: Sexy gaat over moeiteloos zijn).

PSA: Bij sexy draait alles om moeiteloos zijn.

Je zou kunnen denken dat je hondsdolle tongstoten haar heet en zwaar maken, maar ik kan je met vertrouwen verzekeren dat het het tegenovergestelde doet.

Je moet langzaam beginnen. Voel je voeten met de grond in de aarde. Ga uit je hoofd en verlies jezelf in het aanraken, proeven, ruiken en voelen van dit alles. Voel echt het lichaam en de energie van de persoon die je kust.

Je moet je oer-zelf aanboren, jezelf ontdoen van je intellect en een rauw instinct worden. Dus hoe kom je daar Lesbische grote zus, Zara?

Nou, lieverd, let eerst op de textuur van haar lippen, de textuur van haar haar ... wacht, haar? Hoe ben ik bij het haar gekomen?

Omdat je haar haar moet aanraken terwijl je kust. Sta me toe om uit te leggen in tip 3 ...

Houd altijd uw handen in beweging

Een wijze vrouw vertelde me ooit dat de sleutel om een ​​goede minnaar te zijn, is om altijd je handen in beweging te houden. Ze heeft gelijk, en het is waar als het gaat om zoenen.

Je kunt niet alleen stijf staan ​​en je tong in haar prachtige mond steken, tenzij je ook volledig betrokken bent bij haar prachtige lichaam. Kussen gebeurt niet alleen tussen de lippen. Zoenen is een daad van het hele lichaam, schat!

Giphy

De beweging moet beginnen voordat je gaat kussen. Streel haar haar. Niet op een griezelige, agressieve manier, maar gewoon voorzichtig. Leg een andere hand om haar middel. Streel de zijkanten van haar middel.

Kussen gebeurt niet alleen tussen de lippen. Zoenen is een daad van het hele lichaam, schat!

En BAM, ga voor de moord. Terwijl je kust, moeten je handen constant bewegen. Begin langzaam over haar rug te wrijven en je handen verstrikt te raken in haar haar (erg heet), en ga geleidelijk aan sneller terwijl de hitte en de passie escaleren.

Wees een plaag

Begin niet agressief over haar te kwijlen als een dolle hond die net zijn poten op zijn geliefde bot heeft gekregen.

Vrouwen moeten worden opgewarmd. Vrouwen moeten ~ geplaagd worden ~. Je kunt geen verdomde cupcake koken zonder eerst de oven te verwarmen, weet je?

Begin door haar heel langzaam te kussen. Wees subtiel en geen grote tongbewegingen.

Giphy

Zorg ervoor dat je kalm blijft als je voelt dat ze meer verhit en gepassioneerder wordt. Niets maakt een vrouw zo boos als jij haar niet meteen geeft wat ze wil.

In feite, trek weg en trek haar weer naar binnen. Ik beloof je dat dit werkt elk tijd.

Gigi Hadid Skin

Als ze echt gek wordt - misschien zelfs kreunend, en je dichter naar haar lichaam trekt - vervolgens je kunt sneller gaan.

Je kunt beginnen die kussen te laten evolueren van zoet naar sexy.

Onthoud dat er een eb en vloed is

Houd het ritme van je kus niet hetzelfde gedurende de hele kussessie. Denk aan zoenen als dansen in een club, met een hele goede DJ.

Giphy

Een goede DJ brengt je langzaam en gestaag naar snel en ritmisch naar soulvol en seksueel om weer langzaam en stabiel te worden!

De beste kussen zijn veelzijdig, zoals een afspeellijst. Ze wisselen van moment tot moment.

De beste kussen zijn veelzijdig, zoals een afspeellijst.

Ze brengen je naar een miljoen verschillende plaatsen en laten je een miljoen verschillende dingen voelen. Ze geven je een warm en zacht gevoel. Alsof je meer wilt. Ze zetten je aan. Ze laten je dierlijk, hartstochtelijk, romantisch, weer warm en zacht aanvoelen.

Dus, als er iets is dat ik wil dat je mijn zoentips weghaalt, dan is het dit: zoenen moet altijd een verhaal vertellen.

Voel je vrij om me je zoentips of kussende vragen te sturen.

(Oh, en bekijk mijn video van orale sekstips! Oh ja! Je zult er behoorlijk versteld van staan ​​dat kussen en oraal niet echt zo verschillend zijn. Als je het ene eenmaal onder de knie hebt, kun je het andere volledig beheersen.)