Khloé Kardashian's Instagram-post voor het nieuwe jaar 2021 keek terug op haar dramatische jaar

Jon Kopaloff / FilmMagic / Getty Images

Khloé Kardashian's Instagram-post voor het nieuwe jaar 2021 keek terug op haar dramatische jaar

Door Sarah Halle Corey 1 januari 2021

Een nieuw jaar betekent een nieuwe start voor veel mensen, waaronder enkele van 's werelds grootste sterren. Khloé Kardashian plaatste op Instagram voor nieuwjaar 2021 en ze maakte duidelijk dat ze klaar is om verder te gaan dan het jaar dat was. In haar oprechte onderschrift zei Khloé dat ze 'gelukkig afscheid neemt' van 2019, maar niet voordat ze reflecteerde met enkele familiefoto's.

Op nieuwjaarsdag plaatste Khloé een diavoorstellingvideo van 5 minuten die was ingesteld op Des'ree's hit uit 1996: 'Ik kust je.' De diavoorstelling zit boordevol foto's uit het leven van Khloé, vooral die van haar 20 maanden oude dochter True. Andere leden van de Kardashian-Jenner-clan verschijnen ook, waaronder haar broers en zussen Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner en Rob Kardashian; haar moeder Kris Jenner; en al haar vele neven en nichten. Khloé's ex en True's vader Tristan Thompson verschijnen ook in de diavoorstelling in een nooit eerder geziene foto van het Kardashian-kerstfeest.

zenuwachtig voor soa-test

Khloé lijkt waarde te vinden in het reflecteren op haar afgelopen jaar. In haar bijschrift schreef ze: 'Ze zeggen je dat je niet achterom moet kijken, maar ik ga je aanraden om dat wel te doen. Wees dapper, kijk terug en reflecteer op je afgelopen jaar; Of het afgelopen decennium! Het is prima om jezelf eraan te herinneren wat je hebt meegemaakt en wat je hebt overwonnen. 'Het is veilig om te zeggen dat 2019 behoorlijk wat ups en downs had voor Khloé. Zij en Tristan hadden nogal wat drama tijdens hun breuk, en ze plaatste in haar Instagram-verhaal dat ze vastbesloten was om met minder stress het nieuwe jaar in te gaan. Khloé schreef ook in haar verhaal: '2019 is bijna voorbij en ik moet alleen maar zeggen wat dat was.'

roos ontluikende anus

Maar zelfs met de ontberingen van het afgelopen jaar had Khloé een positieve boodschap om te delen op haar Instagram-post voor het nieuwe jaar 2021. Zij schreef:

We kunnen misschien niet bepalen wat er met ons gebeurt, maar we kunnen wel bepalen hoe we erop reageren. We moeten onthouden dat alle dingen machteloos zijn, tenzij we ze macht geven. Laat die kracht dus empathie, begrip, vriendelijkheid, gratie, liefde en respect zijn. Onthoud dat God je rug heeft en altijd zal hebben. Geloof dat het leven beter zal worden zolang we in onszelf geloven. We moeten alles intern dankbaar zijn en ernaar streven om dagelijks betere mensen te worden.

Ze zei verder:

Herinner jezelf eraan hoe ongelooflijk je leven is. Hoe je nog steeds staat, bloeit, glimlacht. Soms moeten we onszelf eraan herinneren dat wat we meenemen zoveel groter is dan wat we hebben achtergelaten. Ik kies ervoor om alleen de gelukkigste tijden mee te nemen! Zoals ik deze video van het afgelopen jaar heb gemaakt; Ik kan niet anders dan glimlachen! Het is waar dat je mijn hele hart bent! Mijn blije plek! Mijn voor altijd en altijd! Ik hou van jou!

Khloé beëindigde de post met enkele bemoedigende woorden voor haar volgers: 'Ik bid dat je alles wat je doel, geluk, vrede, liefde en gezondheid niet ten goede komt in 2019 achterlaat.' Dat klinkt als het soort energie dat iedereen in het nieuwe jaar zou moeten brengen.