Januari 2021 wordt de slechtste maand voor deze 3 sterrenbeelden

Shutterstock

Januari 2021 wordt de slechtste maand voor deze 3 sterrenbeelden

Door Valerie Mesa 30 december 2019

Hoe moeilijk het ook is om te geloven, het is een splinternieuw jaar. Heck, het is een gloednieuw decennium. TBH, ik heb er gemengde gevoelens over en, astrologisch gezien, zal januari 2021 de slechtste maand zijn voor deze drie sterrenbeelden: Tweelingen, Weegschaal en Waterman. Merk echter op dat als ik 'het ergste' zeg, ik bedoel dat het een uitdaging zal worden in vergelijking met de afgelopen maanden. Aan de andere kant zou ik hierdoor niet ontmoedigd zijn als ik jou was, gezien Jupiter's milddadigheid en Saturnus karma. Als je het werk doet dat je moet doen, hoe vermoeiend of inspannend ook, zul je worden beloond.

film instagram bijschriften

Ze noemen Saturnus niet voor niets de 'Heer van Karma' en met de hulp van de gelukkige Jupiter zul je wijsheid en kansen gaan vinden in je huidige structuren. De waarheid is dat happy-go-lucky Jupiter niet per se gedijt als het in het pragmatische teken Steenbok staat, maar dat betekent niet dat je dit niet in je voordeel kunt gebruiken. Er zullen deze maand veel interessante verschuivingen plaatsvinden, maar de maansverduistering bij volle maan op 10 januari in Kreeft staat in de schijnwerpers. Dit is het eclipsseizoen, dus verzet je niet tegen wat komen gaat. Geef u in plaats daarvan over en vertrouw het proces.

carrie underwood eerste danslied
Shutterstock

Gemini: u herdefinieert uw relaties en partners

Wacht even, Tweelingen. Ik weet dat je niet zo goed bent in emotionele uitwisselingen, laat staan ​​dat je oog in oog komt te staan ​​met de mogelijkheid om te schilferen, maar er is veel om over na te denken met betrekking tot je gezamenlijke financiën, zakelijke partnerschappen en het intieme leven in het algemeen . Dit kan zelfs draaien om je meest toegewijde relaties, misschien zelfs als je uitgaat met iemand die in het buitenland woont. Hoe dan ook, je hoeft niet te benadrukken omdat je dit deel van je leven herstructureert - dankzij Jupiter, Saturnus en Pluto - en je zult op de lange termijn veel beter af zijn.plaatsen om thuis seks te hebben

Weegschaal: je hebt serieuze gesprekken met familie

Net als je zuster-uithangbord Gemini, doe je het niet zo goed met confrontatie. Echter, met een cluster van energie die boven je huiselijke huis, familie en emotionele basis zweeft, om nog maar te zwijgen van het feit dat Mars je communicatiesector aanwakkert, zou je midden in de problemen kunnen zitten met je geliefden. Gelukkig zal er enige tractie plaatsvinden in je expressieve vijfde huis van romantiek en creativiteit - maar voordat je je gaat verdiepen in de leuke dingen, moet je eerst alles regelen wat er gebeurt. De zonsverduistering bij volle maan zal ook licht werpen op je balans tussen werk en thuis, dus let op je lichaam en zorg ervoor dat je lief voor jezelf bent.

Waterman: Uw beweringsniveaus worden getest

Het is niet dat je een slecht maand. Echter, na alles wat je de laatste tijd hebt losgelaten, afgestoten en jezelf hebt bevrijd, valt niet te ontkennen dat je op het punt staat een gloednieuw territorium te betreden. Ben je er klaar voor? Heb je nagedacht over wat je in dit leven wilt? Afsluiting en vergeving zijn grote thema's voor jou in deze tijd, dus in plaats van in winterslaap te gaan, neem even de tijd en kijk naar binnen. Als een echt luchtteken is het uiten van en omgaan met emoties niet per se jouw sterkste kant, maar je weet tenminste hoe je de logica uit alles kunt persen. Dat is een geschenk.