Is zijn vriendin jouw probleem?

Gabrielle Lutze

Is zijn vriendin jouw probleem?

Door Caitlin Rondino 22 juli 2013

Misschien ken je deze man al een tijdje, ben je bevriend met hem of is hij iemand met wie je werkt. Dit is iemand met wie je veel tijd hebt doorgebracht en misschien was die attractie er niet altijd, maar het is er zeker nu en wordt de olifant in de kamer.Je had hem terloops kunnen ontmoeten of elkaar op een sociaal evenement gevonden en een connectie gemaakt. De aantrekkingskracht is direct, het gesprek is natuurlijk en je voelt de seksuele spanning je opsluiten. De ondergang van al deze scenario's: hij heeft een vriendin.

mensen ik hou van jullie

Of hij heeft het je verteld of je bent je er al van bewust. Vriendschappen kunnen elk moment veranderen. Relaties op het werk kunnen het ene moment volledig professioneel zijn en het volgende moment sext je elkaar nadat de werkdag voorbij is.Het feit van de vriendin blijft nog steeds bestaan. Nu voor sommige meisjes (of misschien de meeste) is dat misschien het einde, alles is dat en die man is niet langer een seksuele entiteit. We verklaren hem als niet beschikbaar, houden onze onzuivere gedachten voor onszelf en houden hem in beweging, open voor de volgende gelegenheid.Maar wat als deze man je actief achtervolgt? Sms'en, Facebook-berichten verzenden en mogelijk zelfs naar een hoger niveau tillen en Snap-chatten. Niet per se een relatie willen, maar een seksuele ontmoeting? Vast en zeker.

Er kan een dunne lijn zijn tussen het juiste doen en doen wat goed voor je is. Dit betekent dat je eens zo schijnbaar concrete moraal over het niet slapen met de man van iemand anders verdwijnt. Je bent nu begonnen het te overwegen, want laten we eerlijk zijn: jongens die zelfs in deze situaties terechtkomen, zijn verdomd soepel; het is hoe je het scenario bent gaan overwegen.

We houden allemaal van onze cake en eten hem ook op. Ik weet zeker dat er genoeg momenten zijn geweest waarop we ons allemaal gretig hebben overgegeven aan het een of het ander. Het is duidelijk dat bedrog een stigma heeft en als veel ernstiger wordt ervaren.

Zal karma je in je reet bijten in je volgende relatie? Moeten we allemaal de meisjescode naleven, ook al hebben we geen idee wie het meisje is? Moeten we om haar gevoelens geven als we niet van plan zijn ermee om te gaan?

Nou, het kan hem niet zoveel schelen, of wel? Er is mogelijk geen goede manier om met deze situaties om te gaan. Natuurlijk hebben mensen hun zielemaatjes of toekomstige echtgenoten gevonden die rondslapen terwijl het de bedoeling was dat ze zich aan iemand anders zouden toewijden. Maar geen enkel meisje mag dat verwachten of ernaar zoeken.

We hebben het hier niet over het lot. Dat is iets dat door niemand anders dan het lot kan worden bepaald. Hoewel mijn naam op het lot lijkt, is dat niet zo. Een serieuze relatie die voortkomt uit een seksuele ontmoeting, staat hier ook niet centraal. Hoogstwaarschijnlijk zal hij je nooit een mogelijke vriendin beschouwen. Je zou dit ook niet mogen verwachten of je bent niet geschikt voor spontane en informele seks.

Er is misschien geen eenduidig ​​antwoord op de vraag in hoeverre we om iemand anders's vriendin moeten geven. Ik bedoel, je gaat niet met haar uit. Maar ze bestaat nog steeds en ze is de vlieg in de zalf.

ik zie het type persoon dat je bent meme

Wil je iemands schaduwrijke zijstuk zijn?

Stel dat u erover bent begonnen. Wil je af en toe met iemand afspreken die geen gevoelens voor je wil vangen, verken je gewoon zoals Legends of The Hidden Temple? Misschien is dat wat u zoekt in ruil, wat in het beste geval zou zijn aangezien hij naar iemand anders gaat, niet met u.

Denkt u dat het een gewoonte zou kunnen worden?

Misschien heb je de damesballen verstikt om de daad te doen. Als het een ervaring wordt waar jullie allebei erg van genoten en hij wil doorgaan, kan het uiteindelijk emotioneel belastend worden. Je kunt net zo goed aan een routine gehecht zijn als aan een persoon. Als je aan beide gehecht raakt, hebben alle betrokken partijen een probleem. Dit is geen situatie waarin de een afhankelijk kan zijn van de ander.

Gaat u uiteindelijk een last voor hem worden?

Je kunt je mening uitspreken, maar in hoeverre denk je dat het je echt zal brengen? Als hij zijn vriendin wilde verlaten, zou hij en jij geen andere onderliggende problemen hebben dan: 'Is dit de moeite waard? Wat als hij zuigt? '

Een andere grens die je niet kunt overschrijden, is hem een ​​ultimatum geven; hij is vrij om te doen wat hij wil, als dat je uiteindelijk allemaal in de war brengt, dan had je de rit in de eerste plaats niet moeten nemen.

Zal hij uiteindelijk een last voor u worden?

Als hij volhardend is om er een gewoonte van te maken en je voelt je anders, dan houdt de volharding misschien niet op en is er mogelijk spanning. De vriendschap, werkrelatie of relaties in het algemeen zullen ongemakkelijk worden. Ik weet dat het er niet om gaat gevoelens te hebben, maar er moet misschien een eerste discussie zijn over hoe dit allemaal zal worden uitgevoerd.

Zult u er spijt van krijgen?

Denk hier lang en goed over na. Als je het eenmaal hebt gedaan, kan het niet meer worden teruggenomen. Je kunt doen alsof je het allebei vergeet en verder gaat, maar dat doe je niet. Als jij het type persoon bent dat zich altijd aan de regels heeft gehouden en voorlopig tegen hun principes in wil gaan, zou ik hier niet beginnen. Het kan je uiteindelijk storen dat je zo vanuit je karakter hebt gehandeld. Zelfs niet dat je een hand hebt gespeeld bij het binnendringen in de relatie van iemand anders.

Zou u willen dat het u overkomt?

De vraag van een miljoen dollar, die duidelijk een gegeven is. Hier ben ik bevooroordeeld, hoewel het niet de bedoeling is dat ik als journalist ben. Ik moet echter ook transparant zijn en dat zal ik ook doen ter verduidelijking. En nee, ik bedoel niet dat ik niet bedrogen wil worden, maar heb geen spijt dat ik met iemand anders vriendje slaap.

Ik ben bedrogen door een paar vriendjes, voornamelijk door bijna vijf jaar. Het is duidelijk dat het lang duurt om steeds weer met dezelfde b * llshit om te gaan. Hij kon het ook niet verbergen om zijn leven te redden en het was eigenlijk beschamend.

Je kunt het meisje zijn dat op zoek is naar bewijs op mobiele telefoons en sociale media-pagina's, of je kunt leven met een basis van vertrouwen. Als jij degene bent die graaft, zul je altijd iets vinden dat je niet leuk vindt. Het zal je gedachten verteren, je verzint 'wat als scenario's' in je hoofd en zelfs als hij niet vals speelde, in je hoofd is hij dat wel. Het is op dat moment al voorbij, want als vrouw hebben we altijd gelijk en veel geluk voor je man in zijn pogingen om zichzelf te verdedigen.

Ik was het meisje dat groef en ik heb altijd iets gevonden. Maar na al die jaren van schreeuwen en wantrouwen, leerde ik dat mensen gaan doen wat mensen gaan doen. Het is behoorlijk belachelijk om een ​​serieuze toegewijde relatie aan te gaan, omdat je misschien nog niet toegewijd bent aan je moraal. Je hebt ruim de tijd om ze te ontwikkelen en toe te passen. Dit is de leeftijd om erachter te komen.

vrienden verkiezen boven relaties

Ja, we willen niet dat iemand gewond raakt. Maar betekent dit dat we altijd moeten opofferen wat we willen namens iemand anders? Om een ​​relatie te respecteren die misschien niet zo serieus is als deze man toch dag en nacht probeert te springen. Ik probeer geen bedriegers te creëren, maar nogmaals, mensen gaan doen wat mensen gaan doen. Je kunt het weerstaan ​​of je kunt er recht op gaan.

Mijn filosofie, en alleen omdat het me talloze keren is aangedaan, is waarvan je niet weet dat het je geen pijn zal doen. Ik heb dezelfde waarschuwing opgevolgd voor elke vriend als voor degene die hem voor het leven van hem niet in zijn broek kon houden: ik ga niet op je passen. Doe wat nodig is om je sporen te verbergen, want als ik erachter kom, krijg je spijt.

Foto beleefdheid: Tumblr