Ik heb mijn vriendin bedrogen - Dit is wat ik wou dat ik had geweten voordat ik het deed

Stocksy / Guille Faingold

Ik heb mijn vriendin bedrogen - Dit is wat ik wou dat ik had geweten voordat ik het deed

Door Dayna Troisi 20 maart 2018

Er komt een tijd in elke relatie waarin je kussenpraat verandert van seksuele fantasieën in jeugdherinneringen tot de ongemakkelijke vragen die je zo graag wilde stellen over elkaars eerdere relaties: 'Wanneer was je laatste serieuze vriendin?' 'Was je verliefd?' 'Heb je ooit vals gespeeld?'Ik ben meerdere keren bedrogen: sommige waren goedaardige make-outs, sommige waren schunnige afspraken, en één was een volledige affaire. Ik weet hoeveel pijn het doet. Ik wou dat ik kon zeggen dat ik dat nooit met iemand zou doen, behalve ik. Ik heb ooit mijn ex-vriendin Gianna bedrogen met mijn ex-vriendin Charlie. *

Charlie had me bedrogen, had toen een trio voorgesteld met een ander meisje en had me toen voor haar achtergelaten. Ja, ik had veel therapie nodig om die sh * t te verwerken. Ik was niet meer dan Charlie toen Gianna en ik begonnen met daten. Toen Charlie op een willekeurige zondagavond bij mij thuis verscheen en me sms'te dat ze buiten was, stapte ik zonder aarzelen in haar auto. Het vroor buiten en ik herinner me dat onze gezichten warmer werden terwijl we kusten, kusten en kusten. Ik heb de hele tijd dat ik in haar auto zat geen woord gezegd. Ik had het gevoel dat als ik bleef zwijgen, ik kon doen alsof het nooit is gebeurd.En dat is wat ik deed. Ik rationaliseerde dat het gewoon een kus was - geen probleem. Maar hier is het ding: het was niet alleen een kus. Als je een vriendin hebt, is het nooit alleen maar een kus.Toen mijn huidige vriendin vroeg of ik ooit vals heb gespeeld, was mijn knietse reactie alsof ik werd gevraagd of ik ooit een SOA heb gehad: een onmiddellijk 'nee' terwijl ik het wist ... ja. Dit is wat ik wou dat ik wist voordat ik vals speelde.

1. Valsspelen kan gemakkelijker gebeuren dan je zou denken

Giphy

Ik zei altijd dat ik nooit iemand zou bedriegen. En ik geloofde dat echt - totdat Charlie mijn gezicht greep en ik me machteloos voelde. Ik aarzelde niet eens voordat ik haar kuste. Ik heb geen twee keer nagedacht. Ik had me niet kunnen voorbereiden op hoe gemakkelijk het gebeurde. Als je met iemand heet bent, of je bent opgewonden, of je hebt gevoelens, of zelfs als je gewoon een mens bent met hormonen, kun je vals spelen.

2. Vals spelen zal je relatie niet noodzakelijkerwijs ontploffen

Giphy

Ik heb nooit iets tegen Gianna gezegd over wat er met Charlie is gebeurd. Hoewel we een leuke relatie hadden, wist ik diep van binnen dat wat ik deed verkeerd was. Ik had haar vertrouwen gebroken. Ik kwam ermee weg en eerlijk gezegd vergat ik dat het zelfs was gebeurd. Ik dacht dat die kus in mijn achterhoofd zou blijven hangen en me voor altijd zou martelen. Maar ik kon eerder doorgaan dan ik had verwacht.

3. Maar het geeft je het gevoel dat Sh * t

Giphy

Klaarblijkelijk. Als je een geweten hebt en je om je partner geeft, dan doe je dat werkelijk voelt als sh * t. Het kan je opeten.

4. Als je vals speelt, betekent dat niet per se dat je poly bent of geïnteresseerd bent in open relaties

Giphy

Ik schrijf mijn zaak toe aan een tijdelijk moment van slecht beoordelingsvermogen. Een fout maken of meewerken aan aantrekkingskracht betekent niet dat u dat altijd wilt. Ik weet dat ik in mijn kern tragisch monogaam ben.

5. Je moet een open gesprek hebben over grenzen met je partner

Giphy

Misschien ben je gewoon een geile AF-persoon. En dat is prima. Maar waarom rondsluipen? Als je open en eerlijk bent over je verlangens, en je partner is een downs * ss b * tch, dan krijg je alle hete en stomende seks zonder het bijgerecht van schuld. Fantastisch!

6. Mensen definiëren vals spelen anders - dus u moet met uw partner praten over wat hun mening is

Giphy

Je leest dit misschien en denkt: ze heeft het alleen met iemand gedaan, dat is geen bedrog. Dit is waarom het zo belangrijk is praat met je partners over je grenzen. Je partner denkt misschien dat flirten vals spelen is en je denkt misschien dat vingeren geen vals spelen is. Daarom moet je deze geweldige nieuwe sekspositie proberen, genaamd ~ communicatie. ~

vrijgezel maar ik weet wie ik wil

7. Het is niet cool om valsspelen te rechtvaardigen alleen vanwege de betrokken geslachten

Giphy

Lesbiennes, luister naar me: je zou kunnen denken dat het leuk is om contact te maken met een meisje met een vriendje. Maar mannen zijn ook mensen (gek, ik weet het), en vals spelen ziet er niet goed uit, met wie je het ook doet. Als de man je niet als ontrouw beschouwt, ziet hij vrouwen niet als mensen. Dit is een PSA van Carrie Lezshaw.

8. Je bent misschien geen 'bedrieger'

Giphy

Ik roep onzin op 'eens een bedrieger, altijd een bedrieger'. Vals spelen kan je doen beseffen dat je het nooit meer wilt doen.

9. Je bent waarschijnlijk niet gelukkig!

Giphy

Als je je partner wilt bedriegen, ben je niet blij. Punt leeg. Stop met liegen tegen jezelf.

10. Je zult anders naar jezelf kijken

Giphy
Giphy

Je hebt vals gespeeld. Het is een deel van jou. En het kan uw kijk op uzelf veranderen. Misschien maak je van nu af aan andere keuzes, of misschien trakteer je jezelf met meer vriendelijkheid en vergeving, of misschien houd je een relatie vast totdat je op een betere plek bent.

11. Je bent misschien bang dat niemand je zal vertrouwen

Giphy

En na die eerlijkheid kom je misschien in een put van angst terecht en maak je je zorgen dat je partner je nu niet meer vertrouwt. Ik weet het, het is klote.

12. Of bang dat je jezelf niet vertrouwt

Giphy

Dan begin je nog meer te draaien en vraag je je af of je weer vals zult spelen, zelfs als je zeker weet dat je dat niet zou doen. Ja, deze sh * t is niet leuk. Speel niet vals, kinderen.

13. Wees erop voorbereid uw toekomstige partners te vertellen over uw geschiedenis met vals spelen

Giphy

Je moet voorbereid zijn op je volgende partner om je die onvermijdelijke kussenpraatvraag te stellen. Als je net als ik bent en je jezelf niet als een bedrieger beschouwt, wees dan voorbereid op je ontkennende reactie om ontkenning te zijn - maar als je echt emotionele intimiteit met die persoon wilt, moet je opruimen.

14. Het voelt anders als het met jou gebeurt

Giphy

Als je bedrogen bent, dan weet je hoe f * cking het pijn doet. Maar probeer te onthouden dat je hetzelfde hebt gedaan. En vind de menselijkheid in de persoon die je pijn heeft gedaan. We f * ck up allemaal.

15. Het maakt je niet tot een slecht persoon

Giphy

Ik dacht altijd dat valsspelers het uitschot van de aarde waren. En ja, vals spelen is slecht. Maar het leven is rommelig. Relaties zijn rommelig. Verlangen is rommelig. Aan het eind van de dag zijn we allemaal gewoon rommelige b * tches die allemaal proberen het leven samen te begrijpen. Laat u niet door één fout definiëren. Maar doe het niet nog een keer. Dan ben je maar een klootzak.

*Naam is gewijzigd.

Bekijk het geheel Gen Waarom series en andere video's op Facebook en de Bustle-app op Apple TV, Roku en Amazon Fire TV.

Leeuw vrouw in bed

Bekijk de 'Best of Elite Daily' -stream in de Bustle-app voor meer verhalen zoals deze!