Hoe u een aansluiting in een relatie kunt veranderen, zoals verteld door 10 mensen die het hebben gedaan

Stocksy / GIC

Hoe u een aansluiting in een relatie kunt veranderen, zoals verteld door 10 mensen die het hebben gedaan

Door Candice Jalili 19 april 2018

Mijn vriend en ik hadden niet per se contact met elkaar toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, maar we hingen zeker een lange tijd aan elkaar voordat we besloten dat we officieel aan het daten waren. Sterker nog, ik zou zeggen dat er ongeveer drie maanden dubbelzinnig, ongedefinieerd 'Wtf is this'-gebied was voordat we zelfs bespraken dat we exclusief werden. En ik denk ook niet dat ons verhaal uniek is. In deze tijd beginnen veel relaties als afspraken. Benieuwd hoe het moet? Een recente Reddit AskWomen-thread vroeg dames om tips over hoe ze een aansluiting in een relatie konden veranderen op basis van hun eigen ervaringen en, jongen oh jongen, HEBBEN ZIJ GELEVERD.

Aansluiten kan leiden tot vriendschap die kan leiden tot looooove.

Mijn man. We werden beste vrienden en werden verliefd.

- / in / Leelluu

Samen tijd doorbrengen is een broedplaats voor gevoelens.

We waren niet op zoek naar een stand voor één nacht, meer als een 'ik hou van je te neuken, maar ik kijk ook graag films met jou'.
Twee jaar later en mijn Netflix & Chill veranderde toevallig vriendje is de liefde van mijn leven.
Hoe we hier kwamen, was gewoon samen tijd doorbrengen. In het begin gingen we in het weekend weg (toen ik de kinderen niet had). Voor seks, maar we deden net zoveel niet-sexy tijdspullen. Praten over de twee of drie uur dat we in de auto zitten. Uit eten terwijl we weg waren. Wandelen langs het strand. Etc etc.
Tot ik op een dag naar hem keek en besefte dat ik gevoelens was die ik met mijn hele hart had willen vermijden. En ik Leuk gevonden het.
Het bleek dat ik het heel leuk vond om hem te leren kennen zonder enige verwachting van een relatie. Ik evalueerde niet hoe hij paste in wat ik dacht dat ik in een partner wilde. Ik leerde hem net kennen.

- / u / i_have_no_ideasJe blijft elkaar zien dan BOOM je hebt een relatie.

Ja. Ik dacht dat het een nacht zou worden, aangezien ik 24 was en hij 19 was. Ik mocht hem, maar had besloten dat hij vanwege de leeftijdskloof nooit ergens heen kon. We bleven elkaar gewoon ... na elkaar zien ?? En bleef sindsdien bij elkaar. We hebben nooit iets officieel gemaakt in termen van het aangaan van de relatie, zoals hij me nooit heeft gevraagd om zijn vriendin te zijn, maar we zijn nu getrouwd, dus ik denk dat het veilig is om te zeggen dat het serieus is.

- / u / hesback_inpogform

romantische zelfgemaakte cadeaus voor haar

Soms is een ultimatum een ​​duwtje in de goede richting.

Ik ben een man, maar mijn vrouw was de andere persoon, dus ik zal antwoorden.
We boekten in een club. Toen zag ik haar bij een andere club, weer aangesloten. Vervolgens zijn we opzettelijk naar clubs gegaan met de bedoeling om elkaar te ontmoeten.
We hadden het niet eens over een relatie, of wilden uit voor een date, we bevonden ons in een fase waarin we gewoon plezier wilden hebben, en we voelden ons erg tot elkaar aangetrokken.
Een paar maanden hiervan en we begonnen regelmatiger met elkaar te praten. Op haar verjaardag (in een club), iets minder dan een jaar na onze eerste aansluiting, vertelde ze me: 'we kunnen dit niet blijven doen, het moet ergens heen, of we moeten stoppen'. Ik heb er vijf seconden over nagedacht, en het was maar zo lang omdat ik dronken was als f * ck. We gingen de volgende week op een date, daarna nog een paar, maakten het ongeveer een maand later officieel, zijn al meer dan 9 jaar bij haar en zijn afgelopen herfst getrouwd.

- / in / PopusiMiKuracBre

Aansluitingen kunnen ook in een huwelijk veranderen!

Yep! Tinder hook up draaide echtgenoot. We zochten geen van beiden iets ernstigs. We hebben een dag gematcht en gepraat voordat we op een date gingen. Ik maak graag een grapje dat hij opdook voor onze date en nooit wegging, maar zo is het zo ongeveer gegaan. Zes maanden later waren we verloofd en na anderhalf jaar hebben we de knoop doorgehakt. Eerlijk gezegd is het heel natuurlijk geëvolueerd.

- / u / SirRamsey

Het was gewoon een natuurlijke ontwikkeling naar een gelukkige, gezonde relatie.

Mijn SO en ik begonnen als collega's, daarna vrienden en vervolgens beste vrienden, de FWB voor ongeveer 6 maanden. Uiteindelijk werd het natuurlijk exclusief. Een heel gezonde, gelukkige relatie.

- / u / Ray_adverb12

Er is een kans dat de persoon die je hebt gezien al heeft aangenomen dat je exclusief was.

Werkte met een jongen die ik leuk vond. Ik ben 29 en hij is 20, dus ik wilde alleen een FWB-ding met hem. Hij had geen idee dus ik heb al het werk gedaan om ons FWB te laten worden. Ongeveer 2 weken of zo hebben we vrij regelmatig contact gemaakt. Die ene avond stelt hij voor dat we uit eten gaan. Ik was erg verrast en niet echt geïnteresseerd, maar ging toch.
Ik begon me uiteindelijk te realiseren dat het voor mij emotioneel onmogelijk is om nuchter met een man af te spreken en de reden dat ik seks met hem wilde hebben was omdat ik van hem hield. Een meisje, 2 jaar jonger dan hij, was verliefd op hem en ik moest hem vragen of we nu exclusief en volledig date moesten zijn. Hij zei dat hij dacht dat we dat al die tijd deden.
Dus nu ben ik aan het daten met een 20-jarige en heb absoluut geen idee wat ik doe.

- / u / singlemomwhowrks2hrd

Riverdale aflevering 8 promo

Veel relaties beginnen als afspraken.

De meeste van mijn relaties beginnen op deze manier. Ontmoet iemand, sluit je aan, kijk of je ze leuk genoeg vindt om met ze te daten. Toen ik mijn huidige partner ontmoette, besloot ik dat ik niet met hem uit zou gaan omdat hij te ver weg woonde, maar ik was geïnteresseerd in contact. We wonen samen en gaan volgende maand trouwen.

- / in / Jilltro

Je kon altijd ... eh ... spontaan bij hem intrekken. (Probeer deze tactiek misschien niet te proberen).

Mijn man was eerst gewoon een aansluiting. Dan een booty call / FWB-situatie. Toen ben ik spontaan bij hem ingetrokken en sindsdien zijn we samen. Het gaat nu tien jaar door. We hebben zelfs een paar kinderen.

- / u / family_of_trees

Maar vergeet niet, mensen, die beginnen als een contactmaat, werken niet altijd.

Mijn ex-vriendje begon zoals ik dacht dat het naar een one night stand zou gaan .. We zijn twee jaar samen geëindigd .. Maar het was een erg ongezonde relatie.

- / u / keepfloatin19

De conclusie hier? Wees niet ontmoedigd over je liefdesleven omdat je 'gewoon contact maakt' met mensen. De kans is groot dat het echt iets serieus kan worden!

astrologische tekens lichaamsdelen

Bekijk de 'Best of Elite Daily' -stream in de Bustle-app voor meer verhalen zoals deze!