Licht inpakken als u altijd oververpakt

Licht / Stocksy

Licht inpakken als u altijd oververpakt

Door Ciara Johnson 26 april 2018

Inpakken voor een reis kan ontmoedigend zijn. Enerzijds wilt u voorkomen dat u te veel inpakt. Aan de andere kant wil je voorbereid zijn op elk scenario. Het kan absoluut overweldigend zijn om alles wat je nodig hebt in een tas te proppen voor de duur van je reis, en het absoluut laatste wat je wilt doen is oververpakken. Uiteindelijk kan oververpakking een echte domper zijn op uw reis. Maar maak je geen zorgen. Het is niet te laat voor oververpakkers om te leren hoe ze licht moeten inpakken.

Reizen is zo leuk, maar soms kan het zo stressvol zijn om je voor te bereiden op een reis. Waar begin je immers? Wat als het regent? Wat als het sneeuwt? Wat moet je achterlaten? Hoeveel paar schoenen moet je meenemen? Moet je een rugzak of een koffer meenemen? Wat als je alles in je kast nodig hebt? Er zijn zoveel vragen en 'wat als'. Soms voelt het veiliger om alle spullen mee te nemen, maar dat kan niet minder waar zijn. Er gaat niets boven het aankomen op uw bestemming om te ontdekken dat u veel te veel heeft meegebracht. Oververpakking kan je een zwaar gevoel geven, en dat is precies het gevoel dat je wilt vermijden als je op reis bent.

roadtrip partner

1. Gebruik verpakkingskubussen

ebagsdotcom op YouTube

Verpakkingsblokjes maken je leven zoveel gemakkelijker. Ze houden je bagage niet alleen super georganiseerd, maar ze comprimeren ook al je kleding. U hoeft zich geen zorgen te maken over het zeven van stapels kleding. Verpak al je tops in één kubus en al je broeken in een andere kubus. Je kleding wordt stevig in elkaar gepakt, in plaats van vrij rond te zweven in je tas.2. Minimaliseer uw toiletartikelen

Suzanne Clements / stocksy

Je wilt misschien niet je hele make-upcollectie meenemen als je inpakt voor een driedaagse reis. Overweeg om uw make-upkeuzes te consolideren tot uw absolute favorieten. Breng uw heilige graal shampoo en lotionsflessen over in kleinere vliegtuigklare containers, of u kunt toiletartikelen van reisformaat kopen om tijdens uw reis te gebruiken.

3. Plan je outfits op tijd

bonninstudio / stocksy

Ik snap het. Het kan zo verleidelijk zijn om je hele kast in je koffer te gooien. Voordat u alles wat u bezit meeneemt, moet u onthouden dat u slechts een bepaald aantal dagen weg zult zijn. Bedenk manieren waarop u uw kleding kunt maximaliseren en uw outfits van tevoren kunt plannen. Zorg ervoor dat elk kledingstuk dat je meeneemt, past bij iets anders in je tas. Overweeg om al uw kleding in kleur te coördineren, zodat u verschillende stukken kunt combineren. Als u uw outfits plant voordat u vertrekt, kunt u geen spullen meenemen die u niet draagt.

4. Draag je zwaarste items

ehildalgophoto / stocksy

Misschien kom je in de verleiding om je wandelschoenen in je tas te stoppen voor je vlucht, maar misschien wil je dit heroverwegen voordat je je bagage controleert. Zwaardere items zoals jassen en laarzen zullen uw tas alleen maar zwaarder maken. Dit kan ertoe leiden dat uw tas het maximale gewicht van bagage overschrijdt, dus overweeg ze te dragen en tijdens de vlucht in lagen te dragen.

hoe je jezelf gelukkig kunt maken

5. Profiteer van technologie

preappy / stocksy

Het is 2018, dus je hoeft geen vier zware boeken in je tas te stoppen. Overweeg om een ​​e-book-app te downloaden om ruimte en gewicht in uw tas te besparen. Je telefoon of tablet kan dienst doen als camera, boek, videorecorder, mp3-speler, wekker, gezondheidstracker, notitieblok, agenda, kaart en nog veel meer. Vergeet niet je oplaadpoort mee te nemen!

6. Vermijd uitstelgedrag

Voltooi de planning op YouTube

Wees niet die persoon die nog steeds dingen in je tas gooit als je Uber arriveert. Door uitstelgedrag kun je gemakkelijk overbelasten, dus knijp het in de kiem. Een goed doordachte paklijst kan voorkomen dat u oververpakt en belangrijke zaken achterlaat. Om nog maar te zwijgen, je zult veel minder gestrest zijn voordat je op avontuur gaat.

Laat het verpakkingsgedeelte van je reis je niet stresseren voordat je vertrekt. Deze tips zullen u zeker helpen om uw oververpakkingsmanieren te vermijden.