Licht inpakken voor een skitrip, want er is nooit genoeg ruimte

hey ciara

Licht inpakken voor een skitrip, want er is nooit genoeg ruimte

Door Ciara Johnson 14 februari 2019

Klaar om de piste op te gaan? Skiën is zo leuk en je hebt het hele jaar op die verse poeder gewacht. Het is zo opwindend om op een besneeuwde dag van een berg af te skiën. Skitochten zijn een must in de winter, vooral voor degenen die het hele jaar door niet op besneeuwde bestemmingen wonen. Niets kan worden vergeleken met een reis met je besties waar je de dag doorbrengt met skiën, en eindig met een paar cocktails bij de vuurplaats. Voordat je vertrekt, moet je zeker weten hoe je licht moet inpakken voor een skireis, want het lijkt alsof er nooit genoeg ruimte is.

dylan barbour en hannah godwin

Als het gaat om inpakken, kan de strijd zo reëel zijn. Het is vooral moeilijk voor bestemmingen met koud weer, omdat je dikke jassen, laarzen en truien inpakt. Velen van ons weten hoe het voelt om die tassen in te pakken, alleen om te ontdekken dat er gewoon niet genoeg ruimte is.

Hoe pak je licht in als je zware jassen, dikke truien, snowboots en uitrusting moet meenemen? Welnu, er zijn zeker een paar tips die je kunnen helpen om licht in te pakken voor een skireis als dat echt nodig is. Je kunt meer passen dan je ooit voor mogelijk had gehouden zonder stijl op te offeren. Blijf lezen om te zien hoe je licht kunt inpakken voor een skireis, want het is zeker mogelijk.1. Draag je zwaarste kleding daar

zeventig / Fotolia

Je hebt maar zoveel ruimte in je tas, dus het zal zeker helpen om je zwaarste kleding te dragen. In plaats van te proberen je dikke jas en snowboots in je koffer te stoppen, moet je deze kleding naar je bestemming dragen. Uiteindelijk zal hierdoor meer ruimte komen voor kleding die niet zo zwaar is. Dit helpt je ook om warm en gezellig te blijven tijdens de rit!

2. Rol je kleren op

Ga experimenteel op YouTube

In plaats van je kleding op te vouwen en in je koffer te doen, kun je overwegen om ze op te rollen. Dit helpt om alles beter te organiseren en de hoeveelheid rimpels in elk kledingstuk te beperken. Je zult jezelf bedanken wanneer je op je bestemming aankomt!

3. Pak thermisch ondergoed in om te skiën

Voyagerix / Fotolia

Thermisch ondergoed houdt je zeker warm bij ijskoud weer. Daarnaast kunt u de hoeveelheid omvangrijke sweatshirts en joggingbroeken die u moet inpakken voor uw dagen op de piste beperken.

4. Mix je look met accessoires

Dash / Fotolia

Accessoires kunnen elke outfit spannend maken, vooral in de winter. In plaats van extra kleding in te pakken, overweeg dan om kleurrijke sjaals, levendige mutsen en schattige handschoenen mee te nemen die je outfits een mooie kleur zullen geven. Je kunt je look veranderen zonder ruimte op te offeren, en je Instagrams zijn regelrecht #vuur.

5. Gebruik verpakkingskubussen

CruiseGear op YouTube

Je zult snel merken dat een enkele jas je hele koffer kan vullen, en dat is waar compressietassen binnenkomen om de dag te redden. Met compressiezakken kunt u zoveel ruimte besparen door uw kleding zo klein mogelijk te comprimeren en eventuele extra lucht uit de tas te verwijderen.

6. Verpak lichte lagen voor downtime

Dirima / Fotolia

Laag op om ruimte in uw bagage te besparen. Als je lichte lagen meeneemt, zoals een gebreide top met lange mouwen, een flanellen overhemd en een legging, kun je warm blijven zonder je tas zwaarder te maken. Een paar lagen zullen zeker lukken!