Hoe u uw alleenstaande witte vrouw kunt herkennen

Stocksy

Hoe u uw alleenstaande witte vrouw kunt herkennen

Door Trophy Wife 15 januari 2013

Elite Daily-meisjes rollen vaak met een groep hechte vriendinnen - op deze meisjes kun je rekenen voor een epische Girls Night Out, vertel je wanneer je een paar kilo hebt aangeslagen en zet je recht wanneer je dronken naar dat dringt Guido.

In elke groep is er echter een meisje dat een beetje te gretig is en altijd bij je wordt gehouden bij elk evenement. Dat - mijn vrienden, is je Single White Female.

Ze maakt vrienden met al je vrienden op Facebook, zelfs degenen die ze nog niet eerder heeft ontmoetToen jullie voor het eerst met elkaar omgingen, had je misschien drie gemeenschappelijke vrienden op Facebook. Als je nu op haar pagina klikt, realiseer je je dat je meer dan 60 hebt. WTF? Wanneer je door deze vrienden klikt, begin je te beseffen dat de gekke teef de meeste van deze mensen niet eens heeft ontmoet - ze heeft ze gewoon bevriend omdat ze je vrienden zijn!

Het beste is wanneer ze ze in gesprek brengt - 'OMG, heb je gezien wat Megan zojuist op Facebook heeft gepost? Ze is ZOOOO grappig! ' Wat? Bitch, heb je Megan IRL nog nooit ontmoet? Ze is sociaal achterlijk

Als je met een grote groep mensen uitgaat, staat SWF altijd, ALTIJD aan je zijde. Ze manoeuvreert zichzelf zodat ze altijd naast je zit. Moet u het toilet gebruiken? OMG, zij ook! Ze komt zelfs met je mee naar de stal als je de deur niet snel genoeg dichtslaat.

Ook al is je SWF bevriend met alle anderen aan tafel, ze zal alleen met je praten. En als je je normale geweldige zelf bent en met je andere vrienden praat, zal ze daar zitten met een pissige blik op haar gezicht en naar je staren totdat het voelt alsof ze saaie gaten in je achterhoofd zijn.

Als ze bollig of dronken genoeg is, kan ze er zelfs overheen stappen en je beschuldigen van 'haar negeren'. Willekeurig, omdat ze duidelijk Facebook-vrienden is met iedereen daar, maar het enige contact dat ze met hen heeft, is aan hun muur - duidelijk haar sociale vertraging begint als ze ze persoonlijk ziet.

Ze vindt alles leuk wat je op Facebook plaatst

Zodra je je status bijwerkt, een foto of een link plaatst, vindt ze alles leuk zodra je het post. Ze zal dan willekeurige overbodige opmerkingen maken over alles op uw pagina. Ik ben er 100% zeker van dat ze je Facebook-pagina te allen tijde up-to-date houdt, elke paar minuten op vernieuwen klikt en masturbeert op je foto's.

Ze begint je te imiteren en de dingen die je zegt

Imitatie zou de oprechtste vorm van vleierij moeten zijn, maar wanneer je SWF begint te lijken op een lelijkere versie van je spiegelbeeld, begint het vervelend te worden. Het begint onschuldig genoeg, waarbij ze je vraagt ​​waar je je schattige jurk vandaan hebt, maar voordat je het weet, is ze een volledige versie van je geworden - tot aan je nagelkleur.

Daar stopt het niet alleen - u zult merken dat ze uw unieke vocabulaire begint na te bootsen; woorden die je hebt verzonnen. Wanneer je het gevoel krijgt dat je vriendschap met een papegaai houdt, heb je een SWF.

Je favoriete plekken worden haar favoriete plekken

Je denkt dat je kunt ontsnappen van je SWF naar je favoriete, discrete bar waar alleen jij en een handvol mensen van weten. Hoe onderschat je je gek - na een tijdje begin je haar te zien inchecken bij je bar. Ze maakt berekenend vrienden met alle barmannen daar en BAM - nu is het ook haar favoriete bar! Gek toeval? Of gekke teef? Wordt jaloers wanneer u haar niet in uw plannen opneemt

Als je zonder haar uitgaat, maakt ze kleine opmerkingen over het waarom ze niet was uitgenodigd. Als je online incheckt bij een locatie, zal ze passief agressief reageren met: 'Een superleuke avond! Ik ben gewoon alleen thuis! '

Ze sms't je constant zonder reden

SWF kan de tijd niet zeggen, omdat ze je op alle uren van de dag sms'en met onzinnige berichten die geen antwoord rechtvaardigen. Maar als je niet reageert, gaat ze door met onophoudelijk sms'en, ervan uitgaande dat er iets mis is, terwijl het enige dat fout is, haar verdomde geest is.

Wanneer je je realiseert dat wanneer ze haar mond opent, je haar in de keel wilt slaan, is het misschien tijd om die gekke teef los te snijden.

door jou remixen teksten

Trophy Wife | De elite.

Blijf op de hoogte van Trophy Wife op Twitter: @_Trophy_Wife

www.LifeofaTrophyWife.com