Krullend haar restylen en volume krijgen

cookiestudio / Shutterstock.com doorDanny Puopolo19 juli 2019 Danny Puopolo is een expert die werkt bij Rakis, aprofessionele kapsalon in Melbourne.Zijn werk is opgenomen in verschillende publicaties zoals OK Magazine, Vogue en INSTYLE. Hij heeft ook lessen gegeven voor Shu Uemura Australia en Loreal Professional.

Krullend haar is mooi, maar het vereist wat meer werk om te stylen. Hoewel ze over het algemeen meer volume hebben dan steil haar, worden ze tijdens de slaap platgedrukt. Hoewel er nogal wat handleidingen zijn voor het restylen van je sloten, raden de meeste aan om te wassen, wat aanzienlijk meer tijd kost.

Styling zonder wassen

Hier zijn enkele stappen die u kunt gebruiken om die krullen snel voor te bereiden zonder dat uw haar nat hoeft te worden. Dit is perfect voor drukke of luie ochtenden; het zal zeker minder werk vergen, maar je kunt er daarna nog steeds goed uitzien. Deze droge stylingtechniek voor krullend haar is ook perfect voor de tweede of derde dag na het wassen van je haar.

Restyle krullend haar en krijg volume 1droom dates voor jongens

1. Droge shampoo

Droogshampoo is een van de beste producten die er zijn en absorbeert niet alleen die overtollige olie, maar ook al dat vet en vuil. Al deze voordelen zonder dat je je haar nat hoeft te maken. Je kunt er veel tijd mee besparen en het is ook perfect tijdens koelere dagen.

Daarnaast geeft droogshampoo aan krullend haar veel volume en textuur. Dus als je op zoek bent naar een manier om krullend haar te restylen zonder tijd te besteden aan wassen, pak dan je favoriete droogshampoo.

Restyle krullend haar en krijg volume 2

2. Geplette krullen repareren

Krullen die er dof en platgedrukt uitzien, kunnen snel worden gefixeerd met behulp van een krultang. Je kunt op deze manier ook een mooie vorm en meer definitie krijgen. Je zou niet de hele haardos hoeven te doen, ongeveer 10 tot 12 krullen zouden ook voldoende moeten zijn, maar het zal je kapsel al een lift geven en er opnieuw uitzien.

welk liedje heeft taylor over harry geschreven?

Het belangrijkste is om een ​​kleine krultang te vinden die even groot is als je eigen krullen. Daarom past het op een natuurlijke manier bij je haar en vermengt het zich, gewoon met een beetje meer definitie. Je kunt ook een spray gebruiken om je krullen er wat glanzender uit te laten zien. Bovendien bieden dit soort sprays ook extra bescherming tegen beschadigingen tijdens het krullen. Zorg ervoor dat je je haar daarna volledig droogt.

3. Maak zigzag-onderdelen

Een andere eenvoudige truc is om die rechte deellijn van je haar te veranderen. Om instant pluis en volume toe te voegen, kies je voor een zigzaggedeelte. Het geeft een illusie van volumineuze krullen, vooral aan de bovenkant van je hoofd, waar de krullen normaal plat liggen.

4. Tem de uiteinden van je krullen

Soms zien de uiteinden er nog een beetje pluizig uit. Dit gebeurt vooral als het haar droog is. Om dit te verhelpen kun je wat druppels haarolie toevoegen. Als de uiteinden van je krullen los of statisch zijn, gebruik dan een tamer-spray die de hele dag goed blijft zitten.

5. Volume geven met de juiste spray

Ben je toch niet tevreden over het volume, kies dan voor wat volumespray. Gebruik het op de bovenkant van het hoofd en waar het haar plat blijft. Laat het inwerken op je haar en schud dan om extra volume te krijgen dat dagenlang blijft zitten.

Deze techniek houdt je haar nog minstens 3 dagen lang in model en vol volume, wat verbazingwekkend is aangezien de hele routine maximaal 15 minuten duurt.

Restyle krullend haar en krijg volume 3

hoe confronteer je een man?

Krullend haar wassen en stylen

Als je er echter de voorkeur aan geeft je haar te wassen, zorg er dan voor dat je sommige van deze producten direct daarna gebruikt om prachtige en veerkrachtige krullen te krijgen.

Een leave-in conditioner zorgt voor vocht en voorkomt kroezen. Als het goed gehydrateerd is, zal het plat liggen, dus blijf het doen totdat er niets meer uitsteekt.

Een krulactivator zal die krullen 'wakker maken' en zal je op zijn beurt helpen om meer volume te bereiken. Dit product heeft normaal gesproken dezelfde eigenschappen als zeezout, daarom is het haar normaal gesproken krullerig na het zwemmen op zee. Door je haar te scrunchen en je vingers te krullen, kun je ook meer krullen krijgen.

Een ander product waar je niet zonder kunt is een light hold gel. Dit helpt je om wat definitie te krijgen, zorg er gewoon voor dat je je hoofd ondersteboven houdt tijdens het aanbrengen om volume te bereiken.

Zorg ervoor dat je bij het föhnen van je haar altijd een diffuser gebruikt. Dit zorgt voor meer krullen en geeft je volume, zolang je maar droog föhnt met de diffuser tegen je hoofd aandrukkend en niet ver weg. Droog het niet helemaal af, want dan wordt het pluizig.

De laatste stap om je haar voor te bereiden voordat je naar buiten gaat, is door het er gewoon uit te pluizen. Je kunt op deze manier wat last-minute volume bereiken.

Conclusie

Deze gids geeft je 2 verschillende manieren om mooie krullen of golven te krijgen, met of zonder wassen. Je kunt immers veel tijd besparen door je haar niet elke dag nat te maken en toch de look te krijgen die je wilt. Dus pronk met die prachtige krullen zonder er uren aan te besteden.