Zo perfectioneer je de sprankelende trend van dit seizoen: The 'Glitter Parting'

Jade+ThaiCatwalk / Shutterstock.comGlitter: de beste manier om elk deel van het lichaam te kleden met elke outfit voor elk evenement.doorBeth Pembrook19 juli 2019

De grootste trend van dit seizoen om glitter te gebruiken, moet de glitterscheiding zijn. Met meisjes op festivals die gek zijn op deze creatieve maar eenvoudig te creëren trend. Ze zijn een geweldige manier om je outfit en kapsel op te vrolijken en ook om ongewenste wortels te verbergen die er doorheen kruipen als je ze echt niet nodig hebt.

wens glitter wortels afscheid part
Credit Wish op een schittering

Stap een-Deel je haar

Gebruik hiervoor een scherpe staartkam waar je je scheiding wilt hebben en glitter om te worden geplaatst. Onthoud - je kunt tegenwoordig een verscheidenheid aan verschillende scheidingen maken - zijkant, midden, zigzag, golvend enz.

berichten aansluiten

Stap twee-Breng je glitter aan

Er zijn een aantal manieren waarop je je glitter kunt aanbrengen voor een glitterscheiding...Je kunt een glitter eyeliner-product rechtstreeks op de haarlijn aanbrengen, dit is echter ongelooflijk tijdrovend, maar voor degenen die alleen een subtiele glitter-look willen, zou dit een gemakkelijke applicatie zijn. Aan de andere kant, voor degenen die een meer dramatische glitterlook willen, heb je haargel nodig, je favoriete lossecosmetische glitterproduct en een palet om de twee samen te mengen.

wens glitter wortels afscheid part
Credit Wish op een schittering

De gemakkelijkste manier om dit te doen is door een make-upspatel te gebruiken, maar je kunt ook gewoon een plastic mes gebruiken, omdat dit ook zou werken. Neem een ​​kleine hoeveelheid lijm samen met een kleine hoeveelheid glitter en meng de twee door elkaar. Breng ongeveer 2,5 cm aan weerszijden van de scheiding aan, maar maak je geen zorgen dat je te precies bent. Zorg ervoor dat u beide zijden van de scheiding bedekt en ook enkele aan de achterkant van de scheiding. Zorg ervoor dat je een professionele glitter face/body glitter gebruikt, want craft glitter kan irritatie veroorzaken.

Nu zou je de perfecte glitterscheiding moeten hebben door zo veel of zo weinig glitter aan te brengen als je wilt.

subtiele manieren om met een man te flirten
wens glitter wortels afscheid part
Credit Wish op een schittering

Stap drie-Verwijderen

Voordat je je haar nat maakt of wast, moet je zoveel mogelijk glitter verwijderen met een babydoekje. Dit is een goede methode als je vrij grote, losse glitter hebt gebruikt, omdat het veel meer loslaat voordat het nat wordt. Als je dit eenmaal hebt gedaan, nat haar en shampoo minstens twee keer om ervoor te zorgen dat je alle glitter die nog in je haar achterblijft verwijdert. Zorg ervoor dat je na elke keer wassen ook je haar conditioneert, omdat dit helpt bij het verwijderen van hardnekkige stukjes glitter die dit festivalseizoen niet willen verlaten.