Harry Styles werd gevraagd over Taylor Swift in een ongemakkelijk interview

Radio BBC 1

Harry Styles werd gevraagd over Taylor Swift in een ongemakkelijk interview

Door Mary Kate Hoban 12 mei 2017

Het lijkt alsof het voor altijd geleden is dat Harry Styles en Taylor Swift uit zijn.In feite was het vier jaar geleden - dus ja, voor altijd. Je zou nu denken dat de beroemde exen hun interviewreacties over elkaar zouden hebben geperfectioneerd, maar dat is gewoon niet het geval. In ieder geval niet voor Harry.

Getty Images

Eerder deze week plaagde Apple Music de teksten voor het nieuwe nummer 'Two Ghosts' van Harry Styles en fans met arendsogen kwamen meteen tot de conclusie dat het nummer over Taylor Swift ging.Ter herinnering: de tekst luidde:Zelfde lippen rood, zelfde ogen blauw Zelfde wit overhemd, nog een paar tatoeages, Maar jij bent het niet, en ik ben het niet, Smaakt zo lief, ziet er zo echt uit, Klinkt als iets dat ik vroeger voelde, Maar ik kan niet aanraken wat ik zie, we zijn niet meer wie we waren, we zijn niet meer wie we waren. We zijn slechts twee geesten die in ...

Tijdens een recent BBC 1 Radio-interview besprak Styles - ongewild - het onderwerp in ieders gedachten.

Na Styles te hebben verteld, denkt iedereen dat dit nummer over Taylor Swift gaat en de theorie is 'op het actuele nieuws', vroeg presentator Nick Grimshaw de popster,

Waar gaat dit lied over?

De reactie van Styles is ernstig huiveringwekkend.

Radio BBC 1

Hij probeerde de vraag te ontwijken, schreeuwde om hulp van zijn manager en struikelde uiteindelijk over wat het tegenovergestelde is van een duidelijk antwoord, zeggende:

ik word verliefd
Ik bedoel, ik denk dat het bijna vanzelfsprekend is ... Help me, Jeffry ... Ik denk, weet je, het gaat soms over dingen die veranderen en je kunt, weet je, allemaal dezelfde dingen doen en soms is het gewoon anders. Je weet wel?

Nee, Harry, we weten het niet.

Radio BBC 1

Daarna werd het nog beter, want voordat Grimshaw het lied ging spelen, zei hij:

OK daar gaan we. Die over Taylor Swift.

En Harry schreeuwde: 'Ahhhh neeeeee!'

Radio BBC 1

Zeer verdacht. Ik bedoel, dacht je echt dat niemand je dit zou vragen, Harry?

hoe weet je dat hij de ware is

In april vertelde het 23-jarige voormalige One Direction-bandlid Rolling Stone:

Bepaalde dingen werken niet. Er zijn veel dingen die goed kunnen zijn en het is nog steeds fout. Bij het schrijven van liedjes over dat soort dingen, vind ik het leuk om samen een hoed te geven. Je viert het feit dat het krachtig was en je iets liet voelen in plaats van 'dit is niet gelukt, en dat is slecht'.

Je kunt zelf beslissen, maar op basis van alles wat hij heeft gezegd - en niet gezegd - denk ik dat dit nummer absoluut over Taylor gaat.

Kan iemand nu de 'Style'-zanger op Grimshaw's show krijgen, zodat hij het nog ongemakkelijker kan maken?

Citaten: Harry Styles wordt gevraagd of zijn nieuwe nummer over Taylor Swift gaat en het wordt super lastig (Mashable)