Het Instagram-verhaal van Hannah Brown over liefde willen in 2021 zal je raken

John Shearer / WireImage / Getty Images

Het Instagram-verhaal van Hannah Brown over liefde willen in 2021 zal je raken

Door Tian Sanusi 30 december 2019

De reis van Hannah Brown tijdens seizoen 15 van De vrijgezellin herinnerde fans eraan dat het vinden van liefde niet altijd gemakkelijk is. Na het uitbreken met runner-up en fanfavoriet Tyler Cameron, verloofde Brown zich met muzikant Jed Wyatt. Kort na hun verloving onthulde Wyatt dat hij in de weken voorafgaand aan het filmen een relatie had met iemand anders De vrijgezellin, en heeft de relatie nooit formeel beëindigd. Hij en Brown besloten ermee te stoppen. Gelukkig heeft het Instagram-verhaal van Hannah Brown over het willen van liefde in 2021 duidelijk gemaakt dat de verkiezingstitelhouder en tv-persoonlijkheid niet opgeeft om haar beste leven te leiden en haar voor altijd partner te vinden.

zoentips voor vrouwen

Sinds de dramatische seizoensfinale van De vrijgezellin uitgezonden in augustus, heeft Brown haar beste beentje voor gezet en #slaying. De inwoner van Alabama won Dansen met de sterren in November, en heeft de intentie om 2021 in te halen met niets dan optimisme en goede vibes. In haar recente IG Story-bericht schreef Brown dat ze 'hoopvol en dankbaar voelt voor het komende jaar'. Brown ging verder met het opsplitsen van enkele van haar meer specifieke doelen.

definitie van tweelingziel

'LIEFDE. Ik wil het nog steeds. De echte soort ', schreef ze. 'Geef je dromen niet op. Werk hard. Voel je goed genoeg. Voel je capabel genoeg. Neem geen genoegen. Geloof dat je het allemaal verdient. Terug geven. Wees aardig. Wees sterk. Neem geen bullsh * t. Wees een leider. Leer van anderen. Krijg wijsheid. Ga uit je comfortzone. Breng veranderingen aan. Blijf hoopvol. ' Hoewel het vinden van liefde een prioriteit kan zijn, is het geweldig om te zien dat Brown veel aspiraties heeft voor het nieuwe jaar buiten de koppeling.gekke dingen die ik doe voor de liefde
David Livingston / FilmMagic / Getty Images

Hoewel de geruchten de ronde deden dat een mogelijke romance tussen Brown en Cameron nieuw leven zou kunnen inblazen, ging Cameron naar verluidt een paar maanden door met Gigi Hadid voordat een bron naar verluidt vertelde Ons wekelijks dat hij en het supermodel waren gesplitst. Hoewel het niet lijkt alsof Cameron en Brown elkaar momenteel achtervolgen, is het niet te zeggen wat 2021 in petto heeft.

Onnodig te zeggen dat het op zo'n openbare manier met hartzeer moet zijn gegaan ruw voor Brown, maar het is geweldig om te zien dat ze vooruitgaat met evenwicht en positiviteit. Ze verdient een flinke schouderklopje omdat ze haar niet heeft laten stunten De vrijgezellin definieer haar. Het zal interessant zijn om te zien hoe het liefdesleven van de realityster zich in het nieuwe jaar ontvouwt. Ik stuur haar allemaal de goede vibes van 2021!