Fresh to Death: 2021 Fades voor zwarte mannen

12foto's lamarr / Shutterstock.comDe no-fuss fade is terug met wraakdoorMarcus Aurelius7 januari 2021

De kort geschoren fadekreeg zijn start in het leger tijdens de wereldoorlogen toen iedereen kort haar moest hebben voor een goede hygiëne. In de jaren tachtig nam hiphop de vervaging over en voegde er een urban feel aan toe met MC's als Big Daddy Kane, Kid van Kid 'n Play en Will Smith van The Fresh Prince of Bel-Air die er hun eigen persoonlijke stijlen aan toevoegden.

Hoewel de vervaging nooit echt verdween, is hij de afgelopen jaren enorm teruggekomen met de mul-fade van Kanye West, de vervaging van Drake's zijgedeelte en nog veel meer.

orgasme meme gezicht
Gigantische knoop en middenvervaging 1/12Gigantische knoop en middenvervaging

Langere dreadlockszien er altijd goed uit in een knoop op de bovenkant van het hoofd. Hier is de mid fade strak en ziet er erg 2021 uit met de hoekige snit van de fijne baard.@los_cut_it / Instagram De Bart twee/12De Bart

De Simpsons hebben altijd veel liefde gekregen in de zwarte gemeenschap met T-shirts en andere kleding waarop Bart Simpson verschillende wandaden begaat. Hier gaat het model nog verder door het kapsel van Bart te laten schommelen met een zachte vervaging en verschillende lijnen die er doorheen lopen.

@ barbaruivabr / Instagram Verdwenen line-up en geschoren tempel 3/12Verdwenen line-up en geschoren tempel

De klassieke high-top fade had altijd de slapen geschoren om de boxy look mogelijk te maken. Met deze snit leiden de geschoren slapen in kleine wendingen, perfect voor het nieuwe decennium.

@zeke_the_barber / Instagram Gezoemde Tempel Fade 4/12Gezoemde Tempel Fade

Deze look, verwant aan de vingergolven van de jaren 80, is slim en verfijnd. Perfect voor sollicitatiegesprekken of eerste dates, de lage fade hier is precies goed.

@the_experience111 / Instagram Low Faded Temple met Pocky Line Up Line 5/12Low Faded Temple met Pocky Line Up Line

De wendingen gaan alle kanten op, en dat is perfect voor 2021. Meteen lage vervaging op de tempelen een pocky line-up, deze snit ziet er gegarandeerd geweldig uit om hoofden te laten draaien bij het betreden van een kamer.

@z_ramsey / Instagram Platte bovenkant en korte huidvervaging 6/12Platte bovenkant en korte huidvervaging

Rechtstreeks uit het midden van de jaren tachtig ziet de klassieke high-top fade-look er nog steeds extra fris uit voor 2021. Of het nu op een rapper of hipster is, dit kapsel voor zwarte mannen raakt nooit uit de mode.

@reyesthebarber / Instagram Hardline Fade en Dreads 7/12Hardline Fade en Dreads

Er is niets gewoons aan deze snit. De dreads die in hoofdbandvorm om het hoofd zijn gebonden, passen heel goed bij de hardline fade en de bliksemschichtontwerpen.

@ paulo_sillva_barber / Instagram Medium vervaagde en gevlochten top 8/12Medium vervaagde en gevlochten top

De vlechten die teruggaan naar een afro pufftop knoopis hier de ster van de show, maar de medium fade houdt het allemaal bij elkaar voor 2021.

@ barberphil15 / Instagram Strakke krullen en druppelvervaging 9/12Strakke krullen en druppelvervaging

Voor 2021 zijn zwarte mannen er trots op strakke krullen te hebben. Deze snit is een afgeronde hoge top met een druppelvervaging laag op het slaapgedeelte.

@ barberphil15 / Instagram Line-up en lage fade 10/12Golven en lage vervaging

Hoewel ze moeilijk van de ene op de andere dag op hun plaats te houden zijn, beuken de golven tegen 2021! Deze look is retro-futuristisch met de opstelling en lage vervaging om het strak te houden.

@ barberphil15 / Instagram Lage huidvervaging en korte uitsnede elf/12Lage huidvervaging en korte uitsnede

De korte oogstbovenop lijkt bijna op de zwarte versie van de Caesar-snit. Het is vooruitdenken terwijl het vooruit wordt geborsteld. De lage vervaging gaat helemaal naar de huid voor extra extra vliegigheid.

@omarthabarber / Instagram Verliezen Krullen en Burst Fade 12/12Verliezen Krullen en Burst Fade

De burst fade is momenteel een rage in kapperszaken over de hele wereld. Hier gaan de losse krullen aan de bovenkant perfect samen met de burst fade omdat het mooi om de oren past.

@ barberphil15 / Instagram