Spannende baardvariaties met kinband

18foto's cristiano + barni / Shutterstock.comWel of niet baardendoorTeresa Edria27 februari 2021

De kinband is een van de meest populairebaard stijlenvanwege zijn veelzijdigheid en het feit dat het geschikt is voor bijna alle gezichtsvormen. Hoewel het niet de gemakkelijkste is om te onderhouden, kun je aan de positieve kant meer van je persoonlijkheid laten zien door een van deze baarden met kinband te wiegen.

Blonde nieuwe baard met kinband 1/18Blonde nieuwe baard met kinband

Hoewel het vaker voorkomt dat mannen met een donkerdere haarkleur de kinriem wiegen, betekent dat niet dat je het niet kunt doen als jeblond haar.

waar gaat deze relatie praten?

Wees geduldig bij het laten groeien van je baard om een ​​mooie dichtheid te krijgen en trim hem dan om hem netjes en mooi gevormd te houden.InesVilasBoas/ Shutterstock.com Volwassen baard met kinband twee/18Volwassen baard met kinband

Als je gezegend bent met volumineus haar, probeer dan je baard langer te laten groeien en combineer hem met een vervaagd kapsel dat het haar bovenop en je baard zal verbeteren door de overgang samen met de bakkebaarden heel licht te houden.

@hayden_cassidy / Instagram Volwassen en volwassen kinband 3/18Volwassen en volwassen kinband

De leerboek kinband.Een simpele poetsbeurt,bakkebaarden die aansluiten op de baard, en getrimde snor en baard, het creëert een goed gedefinieerd kaaklijnsilhouet. Deze look is gemakkelijk en veelzijdig, je ziet er voor elke gelegenheid keurig uit!

borstfoto's om te verzenden
WAYHOME studio / Shutterstock.com Subtiele kinband met gekooide sik 4/18Subtiele kinband met gekooide sik

Het hebben van een sik- en kinriem is gebruikelijk, maar het combineren ervan door simpelweg je snor te laten groeien en het bij te knippen om je mond te omlijsten, is zeker niet eenvoudig. Het zal je gezichtskapsel verheffen.

@menshairuk / Instagram Geen brug kinband 5/18Geen brug kinband

Als jij een van degenen bent die niet graag regels volgt, maak het dan zelf, net als deze 'losstaande' kinriem! De netjes geschoren bakkebaarden creëren meer gradiënt tussen je laag vervaagde haar en baard die begint bij je kaaklijn.

@ virgiltb / Instagram Verzorgde baard met kinband 6/18Verzorgde baard met kinband

Het vereist precisie om een ​​goed verzorgde kinband te hebben. Die extra inspanning kan echter zeker vruchten afwerpen. Het kan bepaalde gelaatstrekken veranderen door de randen van uw gezicht te definiëren en een ongewenste dubbele kin te bedekken.

@unitedbarbers.spain / Instagram Pasgeboren stoppelbaard met kinband 7/18Pasgeboren stoppelbaard met kinband

Sommige mannen zijn gezegend met dik en rijk gezichtshaar en voor degenen die dat niet zijn, is dit niet het einde van de wereld. Je kunt nog steeds experimenteren met je stoppelbaard en deze stylen om je kaaklijn op een flatterende manier te omkaderen.

@ virgiltb / Instagram Rijpe kinband 8/18Rijpe kinband

Waarom zou je er een kiezen als je beide kunt hebben? Je kunt experimenteren met contrast met je gezichtshaar, net zoals hierboven. Probeer een subtiele snor te combineren met een dikkere kinband, en voila! Je ziet er frisser uit dan ooit.

wat te zeggen als iemand je zegt te kalmeren?
@hayden_cassidy / Instagram Hippie kinbanden zijn de coolste 9/18Hippie kinbanden zijn de coolste

'Go big or go home' is niet echt van toepassing op deze hip ogende kinbandstijl. Soms hoe magerder hoe beter. Edgy en trendy, de slanke kinband past ook goed bijeen fade-ontwerp.

@jasonfiorentino / Instagram Hoge vervaging met dunne kinband 10/18Hoge vervaging met dunne kinband

Wie zegt dat vervaging niet beperkt is tot kapsels. Je kunt een combinatie van een volledig vervaagd kapsel en een baard proberen die er fantastisch uitziet voor alle gezichtsvormen. Het is onderhoudsarm en toch super stijlvol.

@mrliptrot / Instagram De zwaarste kinband die er is elf/18De zwaarste kinband die er is

Het woord 'sjofel' leek tot nu toe nog nooit zo sexy en mannelijk. Het is rommelig op een zeer aantrekkelijke manier, en je kunt zeker moeiteloos pronken met je mannelijkheid met deze specifieke stijl.

@marianodivaio / Instagram Die kromme kinband 12/18Die kromme kinband@elevatemalegrooming/ Instagram Dichte kinband zonder snor 13/18Dichte kinband zonder snor@cutsbyerick / Instagram Pitch Perfecte baard met kinband 14/18Pitch Perfecte baard met kinband@rorrothebarber / Instagram Dikke kinband met scherpe kaaklijn vijftien/18Dikke kinband met scherpe kaaklijn@raggos_barbering / Instagram De strakke kinband van de Air Marshall 16/18De strakke kinband van de Air Marshall@ carr_thebarber / Instagram Geschoren kinband met hoge kin 17/18Geschoren kinband met hoge kin@borodagolova / Instagram Baard met dichte kinband 18/18Baard met dichte kinband@squirebarbershop / Instagram