Eenvoudig inpakken van hacks voor uw vakantie op 4 juli

Pexels

Eenvoudig inpakken van hacks voor uw vakantie op 4 juli

Door Jasmine Vaughn-Hall 27 juni 2017

Het is tijd om die prachtige zomervakantie-vibes, weekenduitstapjes en cruises te omarmen.

Maar bij elke zoete gedachte aan ontspannen tijd komt een zuur besef dat je moet inpakken.

Je wilt op alles voorbereid zijn en niet de hele tijd benadrukken over iets dat je misschien bent vergeten.Laten we niet eens denken over die afschuwelijke bagageprijzen bij de meeste luchtvaartmaatschappijen ... bah.

Inpakken hoeft echter geen complete domper te zijn voor uw reis. Neem een ​​paar tips over het omzeilen van die clichéverpakte nachtmerries van enkele van de beste op Twitter.

1. De stop-, winkel- en rolhack

Dus je hebt een heleboel nieuwe kleren gekocht voor je vakantie, maar hoe gaat het in hemelsnaam allemaal in je kleine tas passen? Nogmaals, niemand wil omgaan met die extra kosten voor het hebben van meer dan één tas.

Deze hack laat je zien hoe je je kleren kunt rollen, zodat je het meeste uit de ruimte van je tas kunt halen. Gelukkig rollen en gemoedsrust.

2. De Mix And Match-hack

Hoe vaak heb je een mini-angstaanval als je nadenkt over welke combinatie van outfits je tijdens een reis wilt dragen?

Met deze hack wordt u aangemoedigd om te mixen en matchen alsof het niemands zaak is. Op deze manier heb je die mooie dingen die opties worden genoemd om je besluiteloosheid te verzachten.

wat te zeggen op je eerste date

3. Het multifunctionele product omzeilen

De kans is groot dat u alle soorten producten wilt verpakken, afhankelijk van uw huidverzorgingsregime of persoonlijke voorkeur. Suggestie? Combineer de strijd.

Het idee bij deze hack is dat je producten gebruikt die, laten we zeggen, combineren beide hydraterende en huidbeschermende eigenschappen. In dit geval is minder zeker meer.

4. De plastic zak-hack

Deze hack is geweldig voor alle kleine items die uiteindelijk veel overtollige ruimte in beslag nemen. Door slipjes in hersluitbare plastic zakken te stoppen, worden ze niet alleen allemaal op één plek bewaard, maar wordt ook ruimte bespaard.

Laten we hier echt zijn: dat doe je niet wil midden in je vakantie zijn en geen verse ondergoed meer hebben.

5. De Liquids Damage Control Hack

Vanwege de luchtdruk tijdens het vliegen hebben die shampoos, lotions en gezichtsbehandelingen de kans om rommelig te worden. Zelfs als je ze gescheiden hebt, slagen ze er altijd in om te exploderen.

Deze tutorial laat zien hoe je overtollige lucht voor je vlucht eruit kunt persen en vervolgens containers met een stuk plastic kunt bedekken voordat je de dop er weer op doet.

6. The Jewelry Organizing Hack

Sommigen van ons zijn misschien Candy Crush-enthousiastelingen die graag de bijpassende onderdelen vinden, maar dat is niet leuk als het gaat om oorbellen.

Deze vermomde zegen laat je zien hoe je je oorbellen monteert in ... wacht erop ... een wekelijkse pilseparator.

Het lijkt eenvoudig, toch? De meeste van deze briljante hacks zijn dat.

Laat de angst voor het inpakken u er niet van weerhouden om te genieten van het geweldige van een reis. Misschien is er geen plaats in uw bagage, maar er is altijd ruimte voor reishacks.