Het oorstop-kapsel: een zachte stijl voor moderne heren

10foto's RoidRanger / Shutterstock.comKlassiek en subtiel, de oorschelp is extreem veelzijdig extremelydoorKapsel Inspiratie11 juni 2019

Mannen steken hun haar al tientallen jaren, zo niet eeuwen, achter hun oren. Je hebt waarschijnlijk de oorstop gedaan zonder het zelfs maar te merken. De natuurlijkheid en eenvoud van dit idee hebben als basis gediend voor:veel kapsels door de jaren heen, en dit zijn enkele van onze favorieten.

Brad Pitt 1/10Brad Pitt's oorverstopping

Haar op schouderlengte is net zo populair als ooit tevoren. Het is een koud kunstje om de zijkanten gewoon achter de oren te stoppen, zoals Brad Pitt hier deed. Deze stijl benadrukt het gezicht en houdt het haar uit de weg.

beste vrienden strand
Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Lange gladde rug en oorplooi twee/10Brian Presley's lange gladde rug en oorverstopping

De oorstop werkt vooral goed bij van nature weerbarstig haar. Als je hebtdikker haaren wil het graag houdenlang, de oorschelp is een no-brainer. Zo blijft je haar netjes zonder poespas.s_bukley / Shutterstock.com Licht golvende textuur 3/10Licht golvende textuur

Als je haar op degolvende kant, kunt u een oorstukje gebruiken om een ​​gelaagde look te creëren zoals hier te zien is. Dit werkt even goed voordunneren dikker haar en zorgt voor een allround solide keuze voor elke man.

@ urednistvo.pricesk.robert / Instagram Gewatteerde top 4/10Gewatteerde top

Dit is een geweldige keuze voor mannen met fijner haar die de voorkeur geven aan lange stijlen. Het haar is opgestoken in eenkuifdat is naar de zijkant geborsteld, waar hetstroomt in de oorschelp. Dit geeft je een gemakkelijke manier om veel natuurlijk volume te krijgen met een rommeliger uiterlijk.

@ iisakkinummi / Instagram Blonde Ruwe Textuur 5/10Blonde Ruwe Textuur

Nog een lang kapsel, deze opvallende look is perfect voor ruw of grof getextureerd haar. Een lichtezijdeelverdeelt het haar en de oorplooi zorgt voor netheid aan de zijkant. Als je sportgrotere baard, zal dit kapsel het mooi in evenwicht brengen.

tekenen dat hij emotioneel niet beschikbaar is
@ spizoiky / Instagram Gemiddelde lengte Hoog volume oorstop 6/10Gemiddelde lengte Hoog volume oorstop

Deze teruggeslagen stijl met een plooi is een tijdloze look die goed werkt voorformele situatieshou van werk enschool-. Gebruik voor het beste resultaat een pomade op waterbasis met matte finish omstrijk het haar naar achteren. (Dit geeft je haar ook de juiste textuur.)

@a.bossbaby/ Instagram Gelaagde textuur met lange strengen 7/10Gelaagde textuur met lange strengen

Als je houdt van stijlen met veel textuur, dan is dit kapsel iets voor jou. De voorkant van het haar is met de vingers gekamd om te creërenlange golvende lokken, die vervolgens achter het oor worden weggestopt. Als je wilt, kun je een beetje haarlak gebruiken om de lokken op hun plaats te houden.

@ cutsbycameron / Instagram oorstop 8/10Halvemaanvormige plooi

Deze op de jaren 90 geïnspireerde stijl benadrukt de oorplooi meer dan enig ander kapsel op deze lijst. Het haar is gevormd rond het oor, waardoor een bevredigende halvemaanvorm ontstaat. Het resultaat is een leuke, ontspannen snit.

@hudson.hair / Instagram Gelaagde strengen 9/10Gelaagde strengen

Dit is weer een eenvoudige gelaagde look waar je niet fout mee kunt gaan. Wat dit kapsel onderscheidt, isde vervagingdat stopt aan de achterkant van het oor, waar het scherp overgaat in het langere gedeelte. Dit zorgt voor netheid terwijl er toch een oorstop mogelijk is.

@hayden_cassidy/ Instagram oorstop 10/10Lang oppoetsen

Hier is nog een stijl die goed werkt voor fijn haar. De voorkant isOpgemaakten rug, en de zijkanten worden langer gehouden om de volheid van het haar te behouden. Dit kapselvereist niet veel stylingofwel, dus je kunt het een beetje poetsen en klaar zijn om te gaan.

@hudson.hair / Instagram