Drake's nieuwe nummer 'War' roept Gigi Hadid & The Weeknd op

Isaiah Trickey / Getty Images Sport / Getty Images

Drake's nieuwe nummer 'War' roept Gigi Hadid & The Weeknd op

Door Lara Walsh 24 december 2019

Hoewel Drake de afgelopen jaren in verband is gebracht met verschillende vete-geruchten, wil hij dat zijn fans weten dat alles goed gaat met zijn collega-rappers terwijl hij 2021 binnengaat. Op kerstavond leek de hitmaker 'Money In The Grave' te noemen -drop The Weeknd en Gigi Hadid in een gloednieuwe single. Drake's nieuwe nummer 'War' gaat helemaal over '[dingen repareren]', dus kan dit betekenen dat hij klaar is met The Weeknd?

Als je het hebt gevolgd, weet je dat er geruchten zijn geweest over slecht bloed tussen de twee die hun werk samen volgden als de samenwerking OVOXO op het met een Grammy bekroonde album van 2012 Wees voorzichtig. Hoewel hun relatie sindsdien een paar ups en downs heeft gekend, leken ze relatief goede voorwaarden te hebben totdat Drake in 2017 in contact kwam met de voormalige vriendin van de Weeknd, Bella Hadid. Volgens bronnen waren de voormalige vrienden bezig met het model , en in januari leek de Weeknd (wiens echte naam Abel Tesfaye is) zijn eenmalige mentor te dissideren in het nummer 'Lost In The Fire'. Veel fans speculeerden dat de tekst 'Ik wil gewoon een baby met de juiste /' Omdat ik nooit degene zou zijn die een verbergt 'ging over Drake's 14 maanden oude zoon Adonis, die hij had met de voormalige volwassen actrice Sophie Brussaux.

Het was een rotsachtige weg, maar het leek erop dat de rapper van 'God's Plan' al het drama achter zich had gelaten toen hij in zijn laatste single de huidige relatie van het duo besprak. Op dinsdag 24 december hintte de rapper op een verzoening met de 'Blinding Lights'-muzikant terwijl hij verwees naar een' OVOXO-verbinding '.'Weet je, dat is mijn n--, ja / we moesten gewoon dingen repareren, familie, zes dingen, we kunnen niet uit elkaar gaan', riep de zanger op het nummer. 'Iedereen met wie ik ben' is een naam / N - kan zelfs geen thuiswedstrijden winnen / ze moeten gewoon in de rij vallen zoals Soul Train. '

Drake op YouTube

Uit het geluid van de dingen heeft Drake ook geen enkele harde gevoelens jegens Hadid, omdat hij ook naar haar oudere zus in de track verwees en zei dat hij 'Gigi zou bellen'.

Nieuwe muziek terzijde, fans verheugen zich over het feit dat de muzikanten hun verschillen opzij hebben gezet en vragen wanneer hun volgende samenwerking zal stoppen, omdat het zo achterstallig.

Hoewel de twee in de loop der jaren zeker hun verschillen hebben gehad, waarbij hun relatie voor het eerst een wending nam nadat The Weeknd met de Republiek tekende in plaats van met Drake's label, is het niet verrassend dat Drake de Weeknd in zijn nieuwste nummer 'familie' noemde.

moet ik condooms gebruiken bij anticonceptie?

De twee gaan tenslotte ver terug, omdat Drake grotendeels wordt gecrediteerd met het ontdekken van zijn mede-Canadees toen de Weeknd nog onbekend was door zijn nummers 'What You Need', 'Loft Music' en 'The Morning' te delen op zijn OVO-blog. Vervolgens nodigde hij hem uit om met hem mee te doen aan een paar OVO-feesten, waarmee hij de ster van 'The Hills' onder de nationale aandacht bracht voordat ze samenwerkten aan Wees voorzichtig.

The Weeknd heeft nog niet publiekelijk gereageerd op Drake's nieuwe single, maar het zou me niet verbazen als OVOXO-fans in 2021 een samenwerking of twee krijgen.