Datingdoelen voor 2021, volgens 11 mensen

Savana Ogburn / Getty Images

Datingdoelen voor 2021, volgens 11 mensen

Door Griffin Wynne 6 januari 2021

Het is het begin van een nieuw decennium, baby, en dat betekent dat je met wat extra intentie moet komen bij het daten en relaties. Hoewel de resoluties van het nieuwe jaar er voor iedereen anders uit kunnen zien (en je hoeft jezelf niet te veranderen alleen omdat er weer 365 dagen zijn verstreken), kan het nadenken over een aantal datingsdoelen voor 2021 je helpen om je sterker en geïnspireerd te voelen terwijl je mix en je een weg baant door het jaar.

Van het uiten van uw behoeften tot het werken door middel van een gezond conflict, het creëren en onderhouden van een relatie met iemand kan aangaan veel van werk. Hoewel films dating als serendipitous kunnen afbeelden (denk aan: iemand ontmoeten in een coffeeshop en wegrennen naar de zonsondergang terwijl een Norah Jones-nummer op de achtergrond speelt), in echt leven, contact maken met iemand om wie je geeft, kan betekenen dat je jezelf erop uit zet en er constant naar streeft om een ​​open geest te behouden. Hoewel het belangrijk is om het hele jaar door bij jezelf in te checken, kan de start van een nieuw jaar een extra speciaal moment zijn om terug te kijken naar relaties uit het verleden en na te denken over hoe je verder wilt gaan in je liefdesleven.

Ik heb 10 mensen gevraagd naar hun romantische doelen voor 2021, en wat ze zeiden, zal ervoor zorgen dat je de rest van het decennium bewuster gaat daten.



Shutterstock

1. date iemand die naar therapie gaat

Dit jaar wil ik een aardige persoon met gedeelde interesses vinden, die me eerst vragen stelt en me sms't, mijn vriendelijkheid beantwoordt, emotioneel beschikbaar is en naar therapie gaat. Dat is mijn doel.

- R.J., 27

waarom noemen meisjes hun vriendjes papa?

2. Wees vrijgezel

Eerlijk gezegd is mijn 'datingdoel' om een ​​tijdje niet te daten in 2021. In het verleden ben ik van relatie naar relatie gegaan en heb ik geen tijd genomen om gewoon bij mezelf te zijn en te zien wat ik echt wil. Dit jaar wil ik proberen een tijdje single te zijn of mensen nonchalant te zien zonder zo emotioneel geïnvesteerd te raken.

- Charli, 23

leuke roadtrips met vrienden

3. Giet mijn hart erin

2021 is het jaar van gretige vriendjesenergie. Ik wil een gretig vriendje zijn. Letterlijk wil ik alleen dat iemand geschenken van mij accepteert en in het openbaar mijn gezicht kust. Ik wil volledig liefhebben en echt voor mensen komen opdagen.

- Sarah, 26

4. Omarm mijn onafhankelijkheid

Ik denk dat mijn serieuze doel is om onafhankelijk te worden binnen mijn relatie. Omdat ik met mijn beste vriend uitgaat, kunnen we een beetje insulair worden, echt 'ons tegen de wereld', en de realiteit is dat we allebei andere vriendschappen nodig hebben buiten onze werkplek en onze romantische relatie. Ik wil mijn vriendschappen op dezelfde manier waarderen als mijn romantische relatie.

- Luna, 23

5. Wees onbeschaamd voor kwetsbaarheid

Mijn datingdoel voor 2021 is om onbeschaamd te zijn over mijn kwetsbaarheid en mezelf toe te staan ​​mijn emoties te verwennen. Kortom, ik probeer mijn hart gebroken te krijgen in 2021. LOL, maar eigenlijk? Om echt elk moment van mijn relaties zonder angst te voelen.

- Kaylee, 21

Shutterstock

6. Weet wanneer iets niet werkt

Ik blijf vaak hangen in relaties waar ik niet echt gelukkig in ben, omdat ik denk: 'Wat als ik ze niet echt een kans geef?' Ik denk dat mijn 'doel' voor 2021 is om mijn intuïtie beter in evenwicht te brengen met het gevoel dat een persoon of situatie niet bij mij past.

- Lyndee, 30

wat is loterij

7. Ga op meer memorabele data

Mijn doel is om meer memorabele dates met mensen te beleven, ook al zijn we nog niet 'serieus' aan het daten. Je hoeft niet serieus toegewijd te zijn aan iemand om een ​​leuk avondje uit te hebben of op een unieke date te gaan die geen drankjes of diner is. Ik wil meer mensen bloemen brengen en meer mensen afspeellijsten maken. Ik wil wandelen en roadtrips maken en leuke dingen doen met de mensen die ik terloops zie.

- Campbell, 22

8. Pleit voor mijn behoeften

Ik wil leren hoe ik beter kan pleiten voor mijn eigen emotionele behoeften in plaats van alleen prioriteit te geven aan die van mijn partner of de mensen die ik zie. Ik hou van hoeveel ik om mensen geef, en ik vind het heel bijzonder dat ik zo attent kan zijn, maar ik moet ervoor zorgen dat ook aan mijn eigen behoeften wordt voldaan.

- Georgië, 25

9. Gebruik meer glijmiddel

Gebruik meer glijmiddel. 2021 is het jaar om te gebruiken. Meer. Glijmiddel. Daarmee bedoel ik echt dat ik beter wil communiceren tijdens seks. Zeg of iets pijn doet. Zeg of ik er niet in ben. Geef prioriteit aan mijn lichaam en comfort.

- Rebecca, 23

10. Genees van mijn breuk

Mijn datingdoel voor 2021 is om mezelf de tijd te geven om te genezen van mijn breuk, geduld te hebben, en als ik toevallig iemand tegenkom die ik leuk vind, om het rustig aan te doen en niet ergens overheen te haasten om de leegte van mijn breuk te vullen. En om niet te vergeten plezier te hebben!

- Shell, 28

11. Stop met proberen dingen te forceren

Ik denk dat mijn grootste doel voor dating of iets relatiegewijs is om te onthouden dat je alleen controle hebt over wat u Doen. Ik wil stoppen met voorover buigen voor mensen en zo hard werken om een ​​kern van aandacht van iemand te krijgen. Het kan lastig zijn om te onthouden op het moment dat je verliefd bent op iemand, maar als je het moet proberen zo moeilijk om gewoon hun aandacht te trekken, het zal het gewoon niet waard zijn. Je hoeft niets te forceren.

- Jenna, 28