Het klassieke vloeiende kapsel is terug - Galerij

17foto's Kathy Hutchins / Shutterstock.com doorKapsel Inspiratie7 september 2021

De klassieke stroom in hockeystijl, aretro-look, is nu terug, en meer in de mode dan ooit tevoren! Deze stijl schreeuwt cool, leuk enjeugd. Met wat vormcrème omduw het haar naar achteren, je bent klaar. Deze stijl werkt met mensen met krullend haar en steil haar. Voeg een snapback-hoed toe en je hebt een look die eeuwig meegaat. Niet alleen dat, maar de lengte helpt je hoofd en nek warm te houden tijdens het koelere weer.

De stroom van de Thor 1/17De stroom van de Thor

Thor's haar staat bekend om zijn lange en vloeiende stijl. Kijk goed en je zult zien dat dit eigenlijk een heel eenvoudig kapsel is. Het enige dat nodig is, is lang haar en een beetje borstelen om alles op zijn plaats te houden.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.comVrij ademen twee/17Geschikte terugvloeiing met strakke binding

Hier is nog een eenvoudige, onderhoudsarme stijl met veel flow. Het is iets langer en voller dan de vorige stijl, wat voor wat meer diepte zorgt.DFree / Shutterstock.comRoestige bruine losse strengen 3/17Neklengte gelaagd haar

Voor een nog langere en meer vloeiende stijl, bekijk deze snit die het haar tot aan de nek brengt. Het losjes gekamde haar zit vol opvallende textuur en beweging.

plaatsen om naartoe te gaan voor de 21e verjaardag
@ rtgtmiami / Instagram Vloeiende golvende uitbarsting 4/17Vrij ademen

Voor maximale flow hoef je niet verder te zoeken dan deze extreem losse, winderige stijl. Het haar is opzettelijk rommelig en geeft een zorgeloze, relaxte sfeer.

@ joshlamonaca / Instagram Golvende stroom met dik volume 5/17Roestige bruine losse strengen

Wanneer dik haar is uitgegroeid, ontstaan ​​er vaak lagen. U kunt dit benutten door de lagen te verwarren voor extra beweging en textuur.

@ egobarbers / Instagram Flowcut kapsel 6/17Vloeiende golvende uitbarsting

Hier is een geweldige look voor dun haar dat super casual is. Deze snit is overal lang, zelfs aan de zijkanten, wat dit een vrij unieke stijl maakt.

@ iisakkinummi / Instagram Losjes kroeshaar 7/17Golvende stroom met dik volume

Golvend haar en golvende stijlen gaan hand in hand, en deze stijl laat zien hoe je optimaal kunt profiteren van het volume dat golvend haar biedt.

strengen met hoog volume 8/17Golvende textuur overall met dik volume

Op zoek naar iets met nog meer textuur? Probeer deze lange en golvende stijl. Het haar is naar achteren geborsteld en strategisch gelaagd voor een zo vol mogelijke haardos.

@charliegray248 / Instagram Die golvende krullen vormen de stroom 9/17Losjes kroeshaar

Ideaal voor dunner haar, deze snit is eenvoudig en casual. Een licht verschoven deel helpt om de vorm van het haar te bepalen.

@ urednistvo.pricesk.robert / Instagram Geschikt voor terugstroom 10/17strengen met hoog volume

Als je wat artistieker met je haar wilt worden, is dit zeker een stijl om te overwegen. Lange en vloeiende lokken zijn op hun plaats gestyled, waardoor een uniek gevoel van beweging ontstaat dat je niet vaak ziet.

@z_ramsey / Instagram Surfer rommelige stijl elf/17Die golvende krullen vormen de stroom

Heb je extreem golvend haar? Omarm het! Als je haar zo golvend is dat het bijna gekruld is, kun je gemakkelijk een lang en golvend kapsel als dit aantrekken.

Teruggeveegd maar vloeiend 12/17Geschikt voor terugstroom

Een nettere, opgeruimde stijl, deze versie van de klassieke kuif heeft veel natuurlijke stroom. Ondanks dat hij korter is, heeft deze snit veel karakter en levendigheid.

Bro Flow van Jacob Degrom 13/17Surfer rommelige stijl

Een van de langste stijlen op onze lijst, dit rommelige, verwarde kapsel heeft een ruime textuur en geeft je een super ontspannen look.

bron Wilson 14/17Teruggeveegd maar vloeiend

Als het gaat om korte maar zwierige stijlen, regeert de kuif aantoonbaar oppermachtig. Het is gemakkelijk om veel beweging en volume te krijgen met deze beproefde snit.

Dun haar, rechte stroming vijftien/17In het oor verscholen golvend haar

Deze op sport geïnspireerde stijl bestaat uit een dubbele oorplooi die het haar dwingt om onder het oor naar buiten te bloeien, wat resulteert in een vloeiende, gemakkelijke look.

Debby Wong / Shutterstock.com 16/17Wilson's dunne blonde stroom

Voor die gestampte lucht-look, eerst en vooral, heb je dunne lucht nodig metlangere strengen. De zijkanten zijn iets bijgesneden, maar niettaps toelopendgenoeg om er strak uit te zien. Om het volume en de textuur te behouden, blijf je een volumeschaar gebruiken om de dichtheid en pop te verminderenvergroot de lengte.

17/17Dun haar, rechte stroming

Dun haaris de sleutel tot een vloeiend kapsel, maar dat is het helemaal niet, deze is ook eengordijn kapselmet daartussen een subtiele scheidingswand. Dezijkanten zijn korterin vergelijking met de bovenkant en het gebruik van een soort olie of gel helpt om de textuur te behouden.