De hartvormige nugget-lade van Chick-Fil-A voor Valentijnsdag 2021 is het perfecte cadeau

Chick-fil-A

De hartvormige nugget-lade van Chick-Fil-A voor Valentijnsdag 2021 is het perfecte cadeau

Door Daffany Chan 19 januari 2021

Omdat Valentijnsdag voor de deur staat, is het tijd om zo snel mogelijk te plannen welke geschenken je krijgt voor de belangrijkste mensen in je leven. Gelukkig kun je dit jaar de boel opschudden met Chick-fil-A's hartvormige nuggetbakje voor Valentijnsdag 2021. Het is tijd om de liefde te verspreiden met een feestmaal uit je favoriete fastfoodketen.

Om het limited edition-item te bemachtigen, kun je van maandag 20 januari tot en met zaterdag 29 februari langsgaan bij een deelnemende Chick-fil-A, zolang de voorraad strekt. U kunt kiezen tussen het krijgen van een Chick-fil-A Nuggets met 30 tellen, Chick-n-Minis met 10 tellen of Chocolate Chunk Cookies met 6 tellen in de speciale hartvormige container. Aangezien de beschikbaarheid per locatie verschilt, moet u contact opnemen met uw plaatselijke restaurant om te bevestigen dat u het feestelijke cadeau kunt kopen. Het is ook belangrijk op te merken dat deze aanbieding niet beschikbaar is in de Chick-fil-A-app, dus u moet de reis persoonlijk naar uw plaatselijke winkel maken.

waarom je niet zou moeten trouwen

En om het nog leuker te maken, is er deze winter nog meer te vieren met gratis Chick-fil-A-nuggets. De speciale aanbieding, die begon op maandag 13 januari en loopt tot en met vrijdag 31 januari, geeft je een gratis 8-telling van goudklompjes bij deelnemende restaurants. Om de weggeefactie te scoren, logt u gewoon in op uw Chick-fil-A One-account in de Chick-fil-A-app. Als je nog geen Chick-fil-A-account hebt, kun je er eenvoudig een aanmaken door de gratis Chick-fil-A-app voor iOS of Android te downloaden. Je kunt de deal vinden onder je beloningen, die je vervolgens inwisselt in het restaurant, drive-in of mobiele bestelling. Er is een limiet van één deal per klant.Chick-fil-A

Als je op zoek bent naar een kant terwijl je je gratis goudklompjes pakt, raad ik je aan de nieuwe Kale Crunch Side van Chick-fil-A uit te proberen. Het menu-item werd op maandag 13 januari geïntroduceerd bij deelnemende restaurants in het hele land. De smakelijke bite is een mix van boerenkool en groene kool, en het is allemaal gekleed met appelcider en Dijon-mosterdvinaigrette. Als klap op de vuurpijl kun je een pakje gezouten, geroosterde amandelen toevoegen om je salade een mooie 'crunch' te geven. Met zoveel overheerlijke happen beschikbaar, laat je je liefde dit seizoen een beetje vroeg zien door je date (of jezelf) naar Chick-fil-A te brengen.

elsa en honeymaren