Een man bellen over ghosting is helemaal in orde en hier is hoe het respectvol te doen

Inuk Studio

Een man bellen over ghosting is helemaal in orde en hier is hoe het respectvol te doen

Door Cosmo Luce 19 september 2017

Er is absoluut niets overdreven of dramatisch aan het roepen van een man over ghosting of boos zijn dat hij in de eerste plaats is verdwenen. U hoeft zich niet te schamen dat het u iets kan schelen en u wilt ervoor zorgen dat u zich niet schaamt om later ongelijk te hebben. Er is sprake van nevenbeelden en dan is er de schijn van nevenbeelden - wanneer iemand gewoon niet contact met je opneemt omdat ze vastzitten. Daarom is het zo belangrijk om de persoon te roepen die je beleefd heeft geesten: het geeft je de overhand en stelt je in staat voor jezelf op te komen zonder als dramatisch te worden afgeschreven. Als je het niet juist hebt dat hij je heeft gezien, heb je het gevoel dat je ongelijk had. Bovendien zorgt beleefdheid ervoor dat je boodschap echt tot je doordringt. Door de persoon die je beleefd heeft opgeroepen, beleefd de kans te geven om zich te verontschuldigen, terwijl je jezelf ook reinigt van de negatieve energie die je uit de ervaring zou kunnen dragen.

leuke dingen voor vriendjes en vriendinnetjes

Wanneer je iemand confronteert die op jou is verdwenen, wil je zeker weten dat dat precies is wat er is gebeurd voordat je uiting geeft aan hoe onaanvaardbaar het is. Sta niet toe dat de pijn of schaamte die u voelt de toon van uw confrontatie kan beïnvloeden. Je wilt koel, kalm en verzameld blijven, terwijl je ook je gevoelens verwoordt. Deze persoon is je tijd en energie niet waard als ze hun tijd en energie niet aan jou willen geven; het zegt niets over uw waarde of waarde. Maar door ze te roepen, kun je ervoor zorgen dat ze de volgende persoon die langskomt niet spooken.

Als je iemand wilt oproepen voor ghosting zonder er een eikel over te zijn, begin dan hiermee.1. Inchecken

Dit gaat ervan uit dat je geest geen no-show was op concrete plannen en dat de hoeveelheid communicatie tussen jullie is weggesijpeld. Misschien heb je afgesproken elkaar weer te zien na de eerste date, om nooit meer van ze te horen. Misschien ga je ervan uit dat ze spookbeelden zijn omdat je gewoon niet eerst een sms hebt gestuurd of omdat ze niet hebben gereageerd op je laatste sms.

Kijk, er gebeuren fouten. Soms vergeet ik te reageren op mijn beste vrienden. Mensen raken verstrikt op het werk. Ze gaan de stad uit voor zakenreizen. Ze hebben noodsituaties in de familie. Het is niet uitgesloten dat ze gewoon niet bij je terug zijn gekomen. Dus een simpele, vrijblijvende follow-up, zoals: 'Hé, hoe gaat het? Ik vroeg me af of je mijn laatste bericht hebt gekregen? ' is niet beschuldigend en geeft hen ook de mogelijkheid om te reageren zonder het gevoel te hebben dat ze zichzelf moeten verdedigen.

seks met gesloten benen

Geef ze vervolgens 24 uur de tijd om te reageren. Geloof het of niet, niet elke millennial is op hun telefoons geplakt. Als je ze overdag sms't, is het logisch als ze niet reageren op het werk. Je wilt niet iemand over ghosting roepen als ze hun telefoon thuis zijn vergeten. Wacht een dag om ervoor te zorgen dat ze echt dood voor je zijn.

2. Wees eerlijk en houd het kort

Je oproep moet gericht zijn op je gevoelens. Ze zijn geen schurk, dus begin niet met de beledigingen die je misschien leuk vindt. Geesten zijn eigenlijk normale mensen. Ze maken zich gewoon geen zorgen over de gevolgen van praten met of contact maken met iemand. Ze wilden je waarschijnlijk geen pijn doen door te verdwijnen. Ze dachten waarschijnlijk helemaal niet aan je. Dus als je je geest roept, wil je zeker weten dat ze beseffen dat je een echt persoon bent en dat hun acties (of niet-acties) gevolgen hebben.

Door een heleboel beledigingen naar je geest te gooien, kan je je in het begin goed voelen, maar het is een soort leeg gevoel als je geen reactie krijgt. En als ze reageren, heb je waarschijnlijk het gevoel dat ze je belasteren. Geef ze die munitie niet.

Een simpele boodschap die de eerlijkheid van je gevoelens overbrengt, zal een reinigende kracht voor je hebben. Zelfs als ze niet terugschrijven, zal het waarschijnlijk een emotionele reactie bij hen oproepen. Hier is een voorbeeldbericht dat u kunt aanpassen aan uw gevoelens:

Hé, je moet weten dat ik me gekwetst / niet gerespecteerd / afgewezen voel omdat je me bespotte. Het zou beleefd zijn geweest om me gewoon te vertellen dat je niet geïnteresseerd was om me weer te zien. Mij ​​verlaten of iemand die zich afvraagt, is erger. Ik weet dat je geen slecht persoon bent, dus ik hoop dat je dit niet doet aan de volgende persoon die je ontmoet.

Laat ze precies weten hoe hun ghosting je deed voelen en wat ze moeten doen om de volgende keer een fatsoenlijk mens te zijn. Laat ze dan gaan.

ben ik degene die je zoekt

3. Neem nooit meer contact met hen op

Roep je geest niet uit in de verwachting een antwoord terug te krijgen. Als je het punt hebt bereikt om iemand te roepen die je heeft geesten, betekent dit dat je geen verwachting of wens hebt om ze ooit nog een keer te zien. Doe niet de moeite om te bellen als het u emotionele problemen zal bezorgen of u ertoe zal brengen uw telefoon obsessief te controleren. Je moet je geest roepen omdat je ze achter je wilt laten en de wereld van nog een fantoom wil bevrijden.

En als je het eenmaal hebt, is dat het - geen teksten meer,. In feite zou je je geest volledig van je telefoon en alle sociale media moeten verwijderen. Anders wordt u misschien achtervolgd door een klopgeest.

Bekijk het geheelGen Waaromseries en andere video's op Facebook en de Bustle-app op Apple TV, Roku en Amazon Fire TV.

Bekijk de 'Best of Elite Daily' -stream in de Bustle-app voor meer verhalen zoals deze!