Het beste van twee werelden: korte zijkanten en lange bovenkant

35foto's Roman + Samborskyi / Shutterstock.comHoe zaken en plezier te combineren.doorJassiel Robledo30 november 2019

Een kapsel met korte zijkanten en een lange bovenkant kan een soort middenweg zijn tussen lang haar en kort haar. Het is een manier om de wereld van de rockster te overbruggen met de wereld van de strakke, succesvolle man. Velen hebben dit ten onrechte toegeschreven aan:de harder,met het gezegde bedrijf vooraan, feest achterin. Hoewel veel van dat gezegde waar is, zijn de meesten het erover eens dat de harder tegenwoordig altijd feest is.

Deze volgende 30+ looks laten je zien hoe de moderne man zaken en plezier stijlvol combineert.

Medium ondersneden en losse krullen 1/35Medium ondersneden en losse krullen

Het hebben van haar met veel volume is een geweldige manier om een ​​grotere, meer dominante aanwezigheid te bereiken. Op deze foto kunnen we zien hoeveel volume zijn uiterlijk toevoegt, terwijl hij door de zijkanten kort te houden hem in staat stelt zijn gezicht te omlijsten op een manier die hem in een slanker licht presenteert, terwijl hij er nog steeds uitziet als een absolute baas.@e_visionaire / Instagram Losgekoppelde ondersnijding en oppoetsende krullen twee/35Losgekoppelde ondersnijding en oppoetsende krullen

De losse ondersnit geeft een nieuwe betekenis aan de woorden clean-cut, het laat zien dat je een weloverwogen en kritisch oog voor stijl hebt. Je haar is gedegradeerd tot de grenzen die je ervoor hebt gesteld, het kan hier en niet verder gaan.

bedroog mijn vriendin met mijn ex

Een van de redenen waarom je zo'n kapsel zou willen, is om te pronken met ongelooflijk vol en weelderig haar. Als je kaal bent, wil je deze stijl misschien vermijden.

@e_visionaire / Instagram Medium vervagen en krullen 3/35Medium vervagen en krullen

Krullen vertegenwoordigen in zekere zin de ultieme vrijheid van het haar, het is haar dat in zijn meest natuurlijke vorm heeft mogen groeien. Hoewel sommigen van ons die zonder natuurlijk krullend haar zijn geboren chemicaliën moeten gebruiken om onze droomkrullen te krijgen, is de focus nog steeds hetzelfde: er zo natuurlijk mogelijk uitzien.

Hier zien we dat het combineren van de krullen met korte zijden ons een stijl geeft die zowel natuurlijk ogend als functioneel is in ons moderne dagelijkse leven.

@e_visionaire / Instagram Krullende puinhoop bovenop met taps toelopende zijkanten 4/35Krullende puinhoop bovenop met taps toelopende zijkanten

Toen Prince in 1992 zijn naam veranderde in een symbool, droeg hij een kapsel dat vergelijkbaar was met dit. Een moderne kijk op een zeer klassieke look uit de late jaren '80 - '90.

Geweldig om de ivoren te kietelen of een geïmproviseerde jamsessie te hebben met een paar oude vrienden en je Les Paul. Probeer deze stijl en je zult zien dat het paars regent.

@alexthegreatvivar / Instagram Lage fade met nette line-up 5/35Lage fade met nette line-up

Hoewel de koning zijn zijden langer hield, zou dit zeker de bijgewerkte versie van de Elvis-look zijn.

De langere, overlopende bovenkant geeft je het uiterlijk van een wilde hondenhond, terwijl de korte zijkanten je gezicht vanuit elke hoek klaar houden voor foto's. Dank u, dank u, hartelijk dank.

@benji_thebarber94/Instagram Bijna geen zijkanten met nette hoge vervaging 6/35Bijna geen zijkanten met nette hoge vervaging

Dit kapsel is iets korter dan de andere die we hebben gezien, wat de veelzijdigheid aantoont waarmee de korte zijkanten, lange top lang je begint; Je kunt deze stijl letterlijk in elke richting nemen. We zien dat hij gekozen heeft voor een kortere, sportievere look. We hebben ook een paar voetballers gezien die deze look naar de overwinning rockten.

@benji_thebarber94/Instagram Strendy Quiffed Nette Drop Fade 7/35Strendy Quiffed Nette Drop Fade

Het Quiff-kapsel is vergelijkbaar met een Pompadour, maar met minder volume. Het heeft de hoofden van vele iconische sterren zoals Ryan Gosling en Vanille-ijs versierd.

Wikipedia (de moderne Webster's) definieert het als een kruising tussen de pompadour en de platte bovenkant van de jaren vijftig. Het heeft door de jaren heen vele heroplevingen doorgemaakt sinds de jaren '50, zoals in de jaren '80 in Engeland tijdens de Teddy boy-beweging en vervolgens opnieuw in de jaren '90 in de rest van Europa.

Had het een hand in de creatie van Drive en Ice Ice baby? We kunnen alleen maar speculeren...

@barber_djirlauw / Instagram Rondom opgepoetst 8/35Rondom opgepoetst

De opgepoetste look deelt overeenkomsten metde kuifin die zin dat ze allebei aan de voorkant zijn gestyled. Maar terwijl de kuif zich alleen bezighoudt met de voorkant, zal de drager van het opgestoken kapsel het hele topje hebben gestyled, met hetzelfde minutieuze detail en dezelfde verticale vorm als de kuif.

Zie het oppoetsen als hetzelfde als een kuif, alleen is elke hoek klaar voor een fotoshoot. Ik ben klaar voor mijn close-up Mr. Demille.

@barberiaharo / Instagram Open gewatteerde top met hoog volume 9/35Open gewatteerde top met hoog volume

'Wat moet ik doen om je vandaag in deze auto te krijgen?' Deze open gewatteerde top met hoog volume is het ultieme verkoperskapsel als verkopers zoveel stijl hadden.

Het volume en de opzij vallende bovenkant geven het een doorzetter, terwijl de zijkanten 'kort maar niet te kort' zijn gehouden (stylisten, hoe vaak heb je dat op het werk gehoord?)

@travisanthonyhair / Instagram Eenvoudig ondersneden taps toelopend met zijdelings geborsteld bovenblad 10/35Eenvoudig ondersneden taps toelopend met zijdelings geborsteld bovenblad

De ondersneden tapsheid is een van de meest beproefde kapsels die door de eeuwen heen heeft standgehouden. Het blijft keer op keer terugkomen, zoals gescheurde spijkerbroeken en lang steil haar, en in tegenstelling tot disco, is het hier voor het grootste deel.

Het is een geweldige middenwegstijl die mensen niet polariseert en in bijna elk aspect van je leven perfect zal werken, of het nu een sollicitatiegesprek of een geheime spionagemissie is (als je ervoor kiest om het te accepteren).

@ urednistvo.pricesk.robert / Instagram Eenvoudige top met glanzende strengen elf/35Eenvoudige top met glanzende strengen

Glanzend, glad haar is al eeuwen populair bij de dames, maar mannen kunnen ook genieten van zijdezacht haar. Het heeft het effect dat je er erg gelikt en zakelijk uitziet, zoals Michael Douglas in Wall Street.

Je kunt dit voor elkaar krijgen door shampoo, conditioner en haarolie te gebruiken. Vermijd het gebruik van producten in je haar die droogmiddelen zoals SLS bevatten en je zou zo goed als goud moeten zijn.

@we_married_hair / Instagram Golvende zijwaarts vallende top met taps toelopende zijkanten 12/35Golvende zijwaarts vallende top met taps toelopende zijkanten

Opzij geveegd haaris een look die nooit uit de mode zal raken. Het is geweldig voor degenen onder ons die net dat beetje extra lengte willen, zonder het volume (zoals we allemaal weten, kan het een hele klus zijn om het volume te behouden.) Mooi, gemakkelijk en natuurlijk. Heerlijk om er met je vingers doorheen te gaan.

@poolethebarber / Instagram Stoere kuif met droge textuur 13/35Stoere kuif met droge textuur

Een getextureerd kapselkan je er echt uit laten zien alsof je diezelfde dag net uit de salon komt. Ze werken goed met alle haarstijlen, hoewel ze het beste worden gecombineerd met een halflang kapsel en wanneer het haar vers is getrimd (binnen 2 weken is de optimale tijd), omdat de lokken die extra stijfheid hebben nadat ze onlangs zijn geknipt.

Met de juiste hoeveelheid product en elleboogvet kun je je haar een getextureerde look geven waardoor mensen denken dat de wind de hele dag door je haar waait.

@garbermoriarty / Instagram Afgezwakt met Thin Brush Up 14/35Afgezwakt met Thin Brush Up

Colin McGregor zou echt dol zijn op dit kapsel (zo niet het kapsel, dan tenminste het pak).

De zijkanten zijn gesneden meteen huid vervagenterwijl de bovenkant is opgeborsteld en de strengen een beetje zijn gepunt. Dit is een zeer macho-look, gecombineerd met een pak en stropdas, waardoor het die botsing van twee werelden voelt waar de kampioen beroemd om is.

@rtgtmiami / Instagram Zijdeachtige pompadour met vervaagde zijkanten vijftien/35Zijdeachtige pompadour met vervaagde zijkanten

Vervaagde zijkanten zijn nu een rage, deze zijdezachte pompadour-variant heeft een modernere uitstraling dan die van de koning zelf, Elvis Presely.

Combineert goed met een baard of zonder, maar combineer het niet met regelmatige bezoeken aan een donutwinkel.

@rtgtmiami / Instagram Taps toelopende zijkanten met laag vervaagde tempel 16/35Taps toelopende zijkanten met laag vervaagde tempel

Dit is een stijl die je niet vaak ziet. De bovenkant is langer en losjes gekamd gelaten waardoor het een vrij vloeiend uiterlijk krijgt.

De zijkanten zijn hier in twee verschillende gradiënten bijgesneden, een zeer scherpe, zeer opvallende dansvloer-look uit de jaren 80. Je draait me rond, baby rond.

@hackmensgrooming / Instagram Nette drop-fade met scherpe line-up 17/35Nette drop-fade met scherpe line-up

De vloeiende zijkanten weerspiegelen de kromming van zijn gezichtshaar, omlijnt en benadrukt zijn kaaklijn en brengt de focus naar het gezicht en vervolgens naar de kuif van het haar.

De verschillende tinten bruin aan de bovenkant accentueren de algehele vorm en textuur, en geven het ook die rebelse look (in redelijkheid natuurlijk). een stabiele carrière en werkzekerheid.” Rolt zo van de tong.

@hackmensgrooming / Instagram Geverfd middenvervaging met pokke franjes 18/35Geverfd middenvervaging met pokke franjes

Wat hebben Madonna, Nicki Minaj en deze gast gemeen? Ze hebben allemaal de blonde/donkere wortels-stijl onder de knie die een rage was in de tijd dat liefde een slagveld was. De bovenkant is zowel getextureerd als gelaagd, waardoor het visueel slordiger wordt, terwijl de wortels en het blonde blonde surfer ons herinneren aan de jeugd van onze ouders (of die van onszelf).

@skinfadepost / Instagram Top met dikke textuur en taps toelopende, vervaagde zijkanten 19/35Top met dikke textuur en taps toelopende, vervaagde zijkanten

Een getextureerd blad heeft de onmiskenbare neiging om discrete blikken te vangen bij het betreden van een kamer. Het zal je aanwezigheid snel verhogen als het nieuwe brandpunt en het onderwerp van gefluisterde gesprekken (maar op een goede manier).

De zijkanten taps toelopen en dan kort houden, verheft deze look tot nummer 19 op deze lijst

@domthebarberian / Instagram Blonde Ombre Pompadour twintig/35Blonde Ombre Pompadour

Het Pompadour ombre-effect wordt bereikt wanneer het haar van de bovenste snit geleidelijk korter wordt naar de zijkanten, een soort omgekeerde piramide.

Dit geeft ons een meer verfijnde endappere pompadour,waardoor je nog meer opvalt dan met alleen de pompadour alleen. De highlights dragen bij aan de look door de bovenkant te accentueren en een scherp contrast te creëren tussen de tegenovergestelde uiteinden van het stijlspectrum.

@luiiiisc_ / Instagram Pompadour en Taper Fade eenentwintig/35Pompadour en Taper Fade@lewy_chewy / Instagram Blauwe taps toelopende Mo-Hawk en zijontwerpen 22/35Blauwe taps toelopende Mo-Hawk en zijontwerpen@jenegaafpas / Instagram Zijdelings geborstelde natuurlijke textuur 2. 3/35Zijdelings geborstelde natuurlijke textuur@jayetothekaye / Instagram Burst-vervaging en gemiddelde uitsnede 24/35Burst-vervaging en gemiddelde uitsnede@kilianmaddison / Instagram Lange borstelrug en vervaagde ondersnijding 25/35Lange borstelrug en vervaagde ondersnijding@jaysfades / Instagram Lazy Quiff 26/35Lazy Quiff@jaysfades / Instagram Rommelige Pomp en Handvat Snor 27/35Rommelige Pomp en Handvat Snor@luiiiisc_ / Instagram Drop Fade en golvende top 28/35Drop Fade en golvende top@liamjtwist / Instagram Bovenkant met textuur en hoge vervaging 29/35Bovenkant met textuur en hoge vervaging@lieanne_ / Instagram Wilde krullen en hoge vervaging 30/35Wilde krullen en hoge vervaging@jaysfades / Instagram Getextureerd Frans en Mid Fade 31/35Getextureerd Frans en Mid Fade@lieanne_ / Instagram Pluizenborstel terug en middenvervaging 32/35Pluizenborstel terug en middenvervaging@jaysfades / Instagram Ontwerp vervagen met harde lijnen 33/35Ontwerp vervagen met harde lijnenmoohammad_hamze / Instagram Drop Fade en contrasterende hardlines 3. 4/35Drop Fade en contrasterende harde lijnenmoohammad_hamze / Instagram Dun ruw getextureerd kort haar 35/35Dun ruw getextureerd kort haar@stell_the_talent / Instagram