7 Winter 2021-festivals in de Verenigde Staten die de moeite van het bekijken waard zijn

Shutterstock

7 Winter 2021-festivals in de Verenigde Staten die de moeite van het bekijken waard zijn

Door Marisa Casciano 26 december 2019

Zou je er niet van kunnen dromen om over een pad te lopen dat is bekleed met snoeprietjes? Wil je meedoen aan een ijssculptuurwedstrijd of chillen in een verwarmde iglo midden in de stad? Als je antwoord 'ja' is, dan is het de moeite waard om in een auto te springen en de winter 2021-festivals in de Verenigde Staten te bekijken. Deze magische evenementen zullen je hart in het oog houden vanaf het moment dat je hun spectaculaire s'mores-making stations of uitgebreide vuurwerkshows ziet.

Echt Elsa uit Bevroren mode, je zult het niet eens erg vinden om buiten in de vrieskou te zijn, want je dwaalt rond in een paleis gemaakt van ijs of probeert alle lekkernijen met chocoladesmaak die je kunt vinden. Misschien leer je skiën, winkelen terwijl je warme chocolademelk drinkt of juich je bij een lokaal team in een zeer competitieve hockeywedstrijd. Op zijn zachtst gezegd bevind je je in een winterwonderland, compleet met kampvuren en camera-waardige momenten.

Natuurlijk is een beetje planning vereist voordat je naar deze festivals gaat en hebt sneeuw veel lol. U moet bijvoorbeeld weten wanneer en waar ze plaatsvinden en wat u kunt verwachten. Hier zijn zeven winterfestivals die de moeite van het bekijken waard zijn. (Zorg ervoor dat u uw deken, sjaals, handschoenen en oversized jassen inpakt.)super comfortabele teenslippers

1. FrostFest In New York City, New York

Anadolu Agency / Anadolu Agency / Getty Images

De eerste van deze winterfestivals in de Verenigde Staten vindt plaats in New York City. FrostFest van Bank of America Winter Village, gelegen in Bryant Park, is een tiendaags festival vol opwinding en sneeuwgerelateerde activiteiten. Er zijn iglo's waar je kunt relaxen met veel snacks en seizoensgebonden drankjes, botsauto's die je op het ijs kunt rijden en livemuziek. Het vindt allemaal plaats dit jaar van 25 januari tot 3 februari 2021.

2. Denali Winterfest In Denali National Park And Preserve, Alaska

Voor de buitenreizigers en winterliefhebbers is er een prachtig winterfestival in Denali National Park and Preserve in Alaska genaamd Denali Winterfest. Het biedt gasten gratis de mogelijkheid om de schoonheid van het park te verkennen en deel te nemen aan skiraces, sneeuwsculptuurwedstrijden, begeleide sneeuwschoenwandelingen en s'mores maken met een brandweerman van het National Park Service. Dit jaar vindt het 20e jaarlijkse Denali Winterfest plaats van 21 tot 22 februari 2021.

3. Stowe Winter Carnival In Stowe, Vermont

Als u momenteel aan de oostkust woont, heeft u misschien al plannen om deze winter Stowe, Vermont te bezoeken. Misschien huur je een gezellig huisje met je beste vrienden en ga je op pad. Doe jezelf een plezier en plan een vakantie van 23 tot 26 januari 2021 in deze schattige stad.

Dat is wanneer het Stowe Winter Carnaval plaatsvindt en wanneer je - volgens GoStowe.com - kunt deelnemen aan de 'beruchte' sneeuwgolf- en sneeuwvolleybaltoernooien die worden gehouden tijdens dit jaarlijkse evenement.

wat te doen na een one night stand?

4. Internationale kampioenschappen sneeuwsculpturen in Breckenridge, Colorado

Sneeuwsculpturen bereiken een heel nieuw niveau op de internationale kampioenschappen sneeuwsculpturen in Breckenridge, Colorado. Het is de tijd van het jaar waarin teams van over de hele wereld samenkomen en sneeuwblokken van wel 20 ton in kunstwerken snijden. Volgens GoBreck.com is er een periode van vijf dagen waarin de kunstenaars beeldhouwen en concurreren, en nog eens zes dagen wanneer bezoekers de meesterwerken kunnen bekijken. U zult elke stap van het proces willen zien, gaande van 20 tot 29 januari 2021.

5. Mount Washington Valley Chocolate Festival In Intervale, New Hampshire

Ezgi Çakmak / EyeEm / EyeEm / Getty Images

Als je de typische winterpret wilt veranderen, ga dan naar het Mount Washington Valley Chocolate Festival op 23 februari 2021. Dit festival wordt gehouden in Intervale, New Hampshire, en is de plek om te genieten van alles wat met chocolade te maken heeft. Terwijl je de paden bewandelt voor langlaufen of sneeuwschoenwandelen, kun je bij verschillende bedrijven stoppen om zoete lekkernijen en een hapje te eten.

6. Zehnder's Snowfest in Frankenmuth, Michigan

Oudejaarsavond is niet het enige moment voor vuurwerk in de winter. Op Zehnder's Snowfest in Frankenmuth, Michigan, kun je zelfs genieten van een enorme vuurwerkshow nadat je hebt genoten van allerlei soorten entertainment en plezier. Overdag organiseert dit festival een Tap Room Takeover waar je kunt genieten van gratis ambachtelijk bier en snacks, als je 21 jaar of ouder bent, en een All Things Chocolate Recipe Contest. Zet het festival in je agenda voor 22 tot 27 januari 2021.

7. Saranac Lake Winter Carnival In Saranac Lake, New York

Het Saranac Lake Winter Carnival is gemaakt voor reizigers die nieuwe Instagram-content willen scoren. Het carnaval, gelegen in Saranac Lake, New York, organiseert allerlei soorten evenementen - van sneeuwschoenraces tot sneeuwvlokvolleybal en zelfs een leuke afdaling in een ijspaleis. Je kunt een middag doorbrengen met het drinken van warme chocolademelk en het kijken naar een parade, of het bijwonen van een bakverkoop voor een vuurwerkshow. U zult zich zeker niet vervelen.